Muchozol - śmieszna jest, mój też takie ciekawskie jajo jest 🙂 Oj tak - wszystko ją ciekawi i wszystko to musi polizać (włącznie z butami kowala, próbą polizania tarnika - nie udało jej się, bo w porę zareagowałam, ogrodzenia, uwiązu, siodła itp.). Brzaskowi pasuje biały kolorek 😎. Czekam na zdjęcia z owijkami. Remedioss jaki fajny koń 😉.
Pinesska - facet-kuń mieszka w stajni przydomowej faceta-człek i czasem pisze mu w sms "daj młodemu buziaka ode mnie" a co on mi odpisuje? "już dostał" 👀 Czasem Ł. nawet pyta, czy mu Foka sprzedam 😂 Remedioss - znam Sapera z czasów jak stał w Lubaniu i nigdy nie zapomnę jego pięknego ogona 💘
Nauvar pięknie wygląda! [img]http://Faraa[/img] gniady Cardamon w moim typie 🙂 zdjęcia jak zwykle zjawiskowe! wpadam z kilkoma zdjęciami mojego Pluszaka, foty by Dominika Frej, nie wiedzieć jak i kiedy, zrobił mi się ten pluszuś nastoletni...
faraa ostatnio oglądałam film 'dzieci morza i wiatru' ,muszę powiedzieć, że macie świetne warunki do hodowli koni i pewnie dlatego z Waszych rąk wychodzą tak dobre wierzchowce 😉
faraa, bosskie zdjęcia, zwłaszcza te w wodzie! Precelek, super zdjęcia. Bije od was taka mega pozytywna energia. Aż przyjemnie patrzeć. mtl, bardzo lotny ten Twój koń 😁
mtl, nie rozwali się jak tak popieprza po błocie po tak długim staniu?
On popieprza prawie tak samo po dwóch dniach bez padoku, wiec to bez znaczenia... Troche sie balam, ale naszczescie nic sobie nie zrobil. Najpierw go wzielam na jazde zeby porzadnie pogalopowal, zaraz potem poszedl na padok. Padok to u niego lek na wszystko, inaczej niedlugo zrobilby sobie cos brykajac na betonie albo ze mna na grzbiecie...
😀 to tak jak u nas, Bili też ma łeb jak sklep 😁 widać to zwłaszcza w proporcji do calości 😉 ale ponieważ wciąż rośnie więc czekam cierpliwie na proporcje
Burza - nie mogę się na was napatrzeć [dawaj więcej, na fb widziałam, ze masz!]. Z foty na fotę lepsi, piękniejsi. Ileż można progresować?! 😜 mtl - rozbrykany siwy wybryknął już mi z lodówki 😉
nine, trzeba wiedzieć kiedy łagodnie zejść w dół żeby potem górka wydawała się szczytem 😁 Piorek ma super dobrą głowę i sprzyjającą budowę więc mogę sobie rzeźbić wte i wewte dla przyjemności 🙂 ostatnie dwa.