Martita przekaże mu o zamianie 😉 A ja zdjęć aktualnych mojej Maszy nie mam, bo jak pisałam, jest na dłuższych feriach. Nie mam czasu jeździć na razie 🙁 A na pastwisku to ona nigdy nie lubiła pozować do zdjęć, więc nawet aparatu nie biorę :P tyrytyry Konik wydaje się bardzo sympatyczny 🙂 Twoje włosy! 😍 patid1220 ja się również zakochałam!
amazonka* Dziękuję bardzo :kwiatek: Ogólnie na r-v same piękne taranty mamy. Wałach(niestety zachowuje się jakby o tym nie wiedział), nie za duży 160 cm, za to papier wybitny polski Nenen 😁 Rodziców znam ale paszport pusty i głównie dlatego wałach. Baza koni
Przepraszam, że tak późno ale dopiero przeczytałam. Martita a u nas (Zakolej) stoi tatuś twojego łaciatego chłopaka. Muszę przyznać że syn ładniejszy (chyba, że zdjęcia najpiękniejsze wybrane😉. Łaciaty jest cudny 💘
indianwolf O! 🙂 Proszę ucałować Okręta w chrapki ode mnie :kwiatek: A dziękujemy bardzo. Chociaż co kto woli, mojej mamie bardziej Tito się podoba a Orek to kropki i tyle 😁 Zapraszamy poznać syna osobiście w takim razie.
mtl świetny pomysł na zdjęcia! Zakochałam się! Plamka wokół lewego oka Twojego Siwego sprawia wrażenie, że ma to oko duuuużo większe. 🙂
oko po lewej wydaje sie mniejsze ale to chyba przez slonce ktore swiecilo z tej strony, nigdy nie zauwazylam zeby mial nie równe, ale owszem zauwazylam ze dzisiaj troche dziwnie wygladaja te oczy 😁 fajna zabawa z takimi zdjeciami, szkoda ze kartki dlugo nie wytrzymaly 😂