harja, jejku, powtarzam się, on jest cudny 😍 i jaki fajny w wersji wyścigowej 😜 armara, świetne są te śnieżne zdjęcia, Habanera ślicznie się prezentuje w takiej scenerii. W ogóle wychodzi mi na to, że zima jest bardzo fotogeniczna 😉
emptyline, do ideału mu dużo brakuje ale dziękuję za miłe słowa 🙂 powiedz mi...czy w całuśnym pycholu twojego konia to jest słoma, czy przypadkiem co innego, bo jego mina wiele mówi... 😁
harja, no właśnie sama się zastanawiam, chyba jednak czymś je tam szprycują. 🤣 Chingis, tak Eskadron, ale nie kolekcyjny. W Reitsport są dostępne takie dziwolągi. Kolory ma te same co w Navy-Green, tylko bez białego.
harja Piękne cudo 🙂 śliczny jest i jaką ma dziurkę w chrapkach na pierwszym zdjęciu 😍 Jestem wasza fanką 😀 jak będziesz miała więcej to poproszę 😉 emptyline No troszkę na haju, ale ma piękne kropeczki w nosku 💘 jak będziesz miała więcej to tak samo poproszę 😉
taaak, oczywiście, że kojarzę, moja ukochana rosa 🙂 wygląda pieknie na tym gniadku i bardzo żałuję, że na siwym nie zrobiłaby takiego efektu.. ale o czaprakach to w innym temacie 😉 swoją drogą fajne gniade, ale tarant powala na łopatki, tak samo jak Piano amazonki* 🙂
ola8719...., Czesław piękny! Dodaję jeszcze dwa śnieżne, ze śmieszną nóżką (Dino miewa zdjęcia od przodu, na których widać całą podkowę na przedniej nodze 😉): I z fochem "nie będę stać":