Jakość halowa - Anky white + owijki schockemohle. Zostawić, puścić w świat...? Hadżi na zdjęciach chodzi pod forumową Libellą jako pierwszy konkretniejszy trening od operacji, dlatego jest taki bezmięśniowy
Rozetkowe euro-stary to jakieś szaleństwo. 😜 Jak doszedł do mnie cherry to siedziałam i przez dobrą godzinę gapiłam się na niego. To jest ulubiony czaprak mojej Rudej. I to co my sądzimy o nowych herbach 😜
Burza dobrze to ujęła 🙂 ja z aktualnej kolekcji eurostara wykupiłam 3/4 rzeczy. 😁 Mistrzostwo świata pod względem wzornictwa i jakości. Szkoda tylko że ceny nie niższe 😉 Ostrzegam tylko , że nowa kolekcja już AŻ tak szałowa nie będzie... 😉
Mi się to skojarzyło z .. włochami 😁 ten szary jest nawet nawet ,ale ten zielony psuje wszystko jak na razie ,żadna letnia kolekcja mi się nie podoba...Co oznacza że trzeba teraz się obłowić doszczętnie 🤣
O niee ... to zdecydowanie MOJA zieleń 😵 Szkoda tych polopadów, strasznie brzydko zrobione .. A czerwony bardzo mi chilli przypomina... Cholera, to nie tak miało być, miało mi się NIC nie podobać! 😁
Czy ma ktoś z Was porównanie między padami Anky i tymi od York? Ja właśnie mam Yorka, używam go długo, jest po kilku praniach, nadal wygląda idealnie i jest mięsisty. Dużo Anek jest mocno pomiętoszonych. Zastanawiam się, czy warta jest swojej ceny, czy po prostu szalejecie za marką.
Mi tam od razu Włochami zapachniało 😁 Poza tym zielonym, ciekawe jak te granaty(?) mają się do Maritima i innych kolekcyjnych granatów. Szarości mogłyby być jaśniejsze, ale szara derka "włoska" wymiata 😍 Oj, chyba zbankrutowałam...
oooobrzylistwo :/ ostatnia kolekcja jaka mi się podobała i nie była kompletną kopią poprzednich to royal-navy. A to jest mój kolorystyczny koszmar 😵 o, jedna szara derka uchroniła się przed zielonym🙂 i ripstop ładny. Szkoda, ze wtrynili wszędzie, gdzie sie da tę trawę, wszystko popsuli 😉
Mi też się ta kolekcja od razu z barwami Legii skojarzyła 😉 Szary może być ładny. Konwalia moim zdaniem zostawić. Biały pasuje każdemu koniowi i zawsze może się przydać 😉
juliadna, faktycznie, tam jakby z boku dralon kawałeczek wystaje, może będzie jakiś normalny 😉 Ja myślę, że to coś w kratkę, z lewej na dole, to polarówka.