Końska rewia mody cz. VII (2013)

dar zdecydowanie ten drugi 💘
wątek zamknięty
oooo widzę, że hello kitty na tapecie! To przypominam mój, naprawdę fajny czaprak, układa się świetnie pod siodłem i dobrze się pierze, bardzo go lubię na lato  😀

wątek zamknięty
ash   Sukces jest koloru blond....
30 stycznia 2013 10:32
hanoverka, po nocach śnią mi się Twoje oficerki!
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
30 stycznia 2013 11:00
dar pierwszy kompletnie mnie przekonuje a drugi jest ładny, jak na zdjeciu hanoverki. Tak czy siak nie kupilabym go nawet gdyby byl znacznie tanszy, ponieważ są inne, ładniejsze 😉
wątek zamknięty
Dostałam właśnie kantar z futrem Eskadrona i jest absolutnie cudowny  😍
wątek zamknięty
Jak dla mnie bez porównania ten czaprak Amigo do Equilline. Te z Equilline są super wykonane i maja "to coś", natomiast ten z Amigo to taka hmm... jak tania naszywka z rynku własnoręcznie doszyta do zwykłego czapraczka.
Sama mam ten Equilline brązowy i chętnie bym sobie kupiła jeszcze jakis inny kolor.

hanoverka, czaprak sliczny, ale te oficerki !!!! A !! Przepiękne, przez Ciebie teraz będę rozkminiać skąd kasę na lakierowane oficery wytrzasnąć.
wątek zamknięty
ash, Klami no nie będę się z wami kłócić, bo ja również je bardzo lubię i od roku jestem w nich niezmiennie zakochana. Bałam się, że mi zaraz przejdzie, ale nie ma takiej opcji. Sama teraz marzę, o tych ochraniaczach BR lakierowanych, czy to nie byłoby idealne połączenie oficerek, nachrapnika lakierowanego i tych ochraniaczy?  💘
Także nie wahajcie się i zamawiajcie, są super!
wątek zamknięty
🚫 co to za oficerki ??  🙂
wątek zamknięty
hanowerka podrzuć link do oficerek  😍
wątek zamknięty
To są Petrie, model coventry i dodatkowo z mankietem ze skóry lakierowanej. W Petrie jest naprawdę sporo możliwych wariantów, można wybierać rodzaj, kolor skóry, model, mankiety, kryształki swarovskiego itd.

To mój model: http://www.horse-trade.pl/pl/p/Oficerki-PETRIE-Coventry/125
wątek zamknięty
hanoverka, dziekuję za linka.

Jak by wyglądały waszym zdaniem takie czekoladowe ?? W sensie, że z lakierowanym mankietem ?
wątek zamknięty
30 stycznia 2013 12:45
Klami na pewno bosko, ale to nie ten wątek chyba 😉
wątek zamknięty
maison, haha, no jak to nie. Modowy wątek. 😉
wątek zamknięty
30 stycznia 2013 12:55
Ale końsko modowy a nie jezdziecko  😎
wątek zamknięty
maison, oj tam, szczególik. Tu sie pojawiły oficery to i zdecydowanie szybciej tu uzyskam odpowiedź na nurtujące mnie pytania. 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
30 stycznia 2013 12:59
zgadzam sie z maison. juz nie wspominajac o temacie oficerkowym.
wątek zamknięty
Ratana fajnie Wam w winterred i ładne konisko 😉

Do mnie właśnie dotarł Niciak Cream. Co prawda lamówka jest zupełnie inna, niż się spodziewałam (jest czarna w zasadzie) ale i tak jest obłędny 😜
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
30 stycznia 2013 14:18
limii, ten Shitake to jakby specjalnie dla was szyty 🙂

hanoverka, fajny ten Hello kitty 😎
wątek zamknięty
30 stycznia 2013 14:50
Misia z jakiej kolekcji? 😀

Libella, czekam na foty 😉

wątek zamknięty
ufff... po przejściach z Equi shopem dziś wreszcie wyjdzie do mnie paczka. Tak więc mam nadzieję, że szybko dotrą rzeczy do mnie, bo nie mogę się doczekać by zobaczyć tego petrola z NG na żywo  😜

I dziś odebrałam brillanta cream z kolekcji chocco-petrol, klasyka pełną parą  😍

edit: właśnie mnie olśniło, że na 5 nowo nabytych szmat, aż 4 mają brązową lamówkę  🤔 Mówiłam, że mam ostatnio jakiegoć hopla na punkcie brązowego koloru  🤔wirek:
wątek zamknięty
hanoverka, dziekuję za linka.

Jak by wyglądały waszym zdaniem takie czekoladowe ?? W sensie, że z lakierowanym mankietem ?

Klami moim zdaniem wyglądałyby pięknie, z tego co kojarzę to ty dla swojego ogórka masz ciemny czekoladowy brąz? Taki przecież możesz zamówić i lakierowany mankiet do tego. Ja w sumie jeszcze nigdy nie widziałam śmiałka który połączy brąz z lakierowanym mankietem! Gdybym miała wszystko brązowe, to i oficerki też bym miała brązowe. Zobacz np. Ktosina ma ciemny granat, ma bo jej się podobają. Na mnie się patrzyli jak na wariatkę, że jak to taki lakier, ale ja mam w nosie, zawsze ubieram to co mi się podoba, a potem i tak wszyscy wkoło mówią, że super wygląda. Pamiętaj, że na te oficerki czeka się około 2 miesięcy, więc na nowy sezon jak znalazł  😁
wątek zamknięty
Jeszcze tylko spytam: co to za bryczesy? Oficerki piękne, fakt, ale na razie to mogę tylko na nie sobie popatrzeć, może bryczki chociaż tańsze?  😜

Najlepszy kolor mojego konia to granat, a ja mam tylko na zawody granatowy czaprak.  🤔wirek:  Jakaś firma ma ładny granat w stylu tego Szokmolowego? Czy muszę kupić 3 taki sam czaprak?  😁
wątek zamknięty
Dzisiaj przyszedł do mnie prezent od chłopaka w postaci brillanta i niciaka brown z wyprzedaży Equishopu. Jest to mój pierwszy brillant i szczerze mnie rozczarował 🙁 owszem ma przepiękny kolor, ale materiał jest do bani. Mam wrażenie, że zmechaci się już od pierwszej jazdy🙁 Wydaje się być bardzo delikatny.
A co do niciaka, jest pocieszny, ale nie spodziewałam się aż tak bardzo rzucającej się w oczy różowej lamówki, zdecydowanie intensywniej wygląda to na żywo niż na fotach.
Tak czy inaczej super dostać taką pakę 🙂

edit.
Misia koniecznie pokaż zdjęcie kantara na modelu, albo chociaż bez konia 🙂 Zastanawiam się nad nim na katalogowych fotach wygląda ekstra!🙂
wątek zamknięty
hanoverka ty wiesz że Twoje oficerki mnie powalaja pomimo że ja westowa  🙂
Klami też uważam że czekoladowe były by piękne a w szczególności jak masz cały sprzęt do kompletu 😀
wątek zamknięty
Eskadron sahara i nici kremowy, z gory przepraszam za jakosc zdjec, ale wcielo mi lustrzanke-,-
potrzebuje owijki do sahary i niciaka nieoryginalne, macie jakies dopasowane/?

sahara na karym

wątek zamknięty
Altiria to są grand prix Horze, bardzo fajne i w sumie moje ulubione bryczesy. O takie http://sklepkarina.pl/bryczesy-horze-grand-prix-damskie-kratka-p-3786.html Niestety nie są już dostępne u producenta i nie będą, z tego co wiem to Horze i większość firm rezygnuje z kratek bo niby już nie modne  😀iabeł:

Dyra pamiętaj, że niciaki musimy obfocić  😜
wątek zamknięty
**Ola** a jaki kolor brillanta?
Brillanty wszystkie mają takie materiały. Jedyny plus to to, że łatwo je odkulkować.
wątek zamknięty
Czy ktoś próbował wcisnąć łezkę pod siodło bezterlicowe Barefoot?  👀
wątek zamknięty
akzzi,Winterred. A czym usuwasz kulki?
wątek zamknięty
karusioowa przyznam że ten eskadron sahara bardziej mi się podoba niż ten kremowy  😉

hanoverka koniecznie zdjęcia muszą być bo jest przepieknyyyyyyy ten komplet  😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.