Końska rewia mody cz. VII (2013)

ekuss, niedługo kucyk Ci zginie pod tonami szmatek hehe  😂
wątek zamknięty
ekuss   Töltem przez życie
20 stycznia 2013 15:08
ekuss- no...na wojnę jesteście przygotowani poważnie.  Nawet ten worek ( to chyba z paszą?) stojący obok wygląda jak wojskowy.

to trociny 😀 Jak będą zawody przebierane to właśnie się przebieramy na wojskowo 😀 Ja mam mundur amerykański, czapkę wojskową i pojemnik na maskę gazową 😀 Niczym Piłsudski-też na małej, płochliwej kasztance  😂

ekuss, niedługo kucyk Ci zginie pod tonami szmatek hehe 
Rodzice się mnie spytali czy nie lepiej jakbym na przyszły rok sobie garaż wynajęła 😀
wątek zamknięty
czy widział ktoś jakiś kantar w rozmiarze full/xfull który pasowałby do eurostarowego kompletu chery red/grey?
wątek zamknięty
Hej, dziewczyny, mam prośbę. Nie mam pojęcia z jakiej kolekcji to eskadron, może któraś z was wie?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
20 stycznia 2013 15:59
A to nie przypadkiem toffi/gelb?
wątek zamknięty
Juliadna, w Purple jakoś niekoniecznie mi się podoba, ale w Esie -  😍
Quanta, super Rudemu w tych kolorach!
Zairka, zdecydowanie kiwi, grass jest zbyt mdły moim zdaniem 😉 a w hortensji bardzo ładnie!
ekuss, smaragd to chyba Wasz najlepszy czaprak! Świetnie!
Ja mam podglądowego Aramisa z dzisiaj w cottonie burgundy i derce wine 🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
20 stycznia 2013 17:09
Zairka, super Zajkowi w Hortensii! Fakt że jej kolor nieco się gryzie z Jarpolowym bakłażanem, ale generalnie - fiolet to wasz kolor 🙂 I ja bym wzięła Grassa, wydaje mi się wyraźniejszy, żywszy niż Kiwi, więc będzie bardziej widoczny na siwym 🙂

juliadna, brunatna, widzę sezon na fiolety 😉 Super waszym koniom w tych Ankach 🙂

quanta, ładnie, aczkolwiek wolę twojego rudego w ciemniejszych kolorach 🙂

ekuss, łomatko, jak na wojnę faktycznie 🙂 ale kolekcja fajna 🙂

huzarova, ładnie 🙂 Mogłabyś zrobić jakieś porównanie Burgundy i Wine? 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny, chyba zostawię tego ESa... Co myślicie?

wątek zamknięty
Dzionka zostaw, świetnie pasuje
huzarova łądnie, ale wole Was w innych kolorach (szczeg. w hazel i cobalt nici) 🙂
ekuss niezła kolekcja wojskowa  🤣
quantanamera  😍 szał jak dla mnie😉
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
20 stycznia 2013 17:41
brunatna, juliadna, szałowo wyglądacie w fioletach  😜
Dzionka, zostaw bardzo wam pasuje  😀
wątek zamknięty
Dzionka jak dla mnie ładnie, ale bez szału. Ja bym puściła w świat, macie lepsze kolory.  😉
wątek zamknięty
Dzionka jak dla mnie ładnie, ale bez szału. Ja bym puściła w świat, macie lepsze kolory.  😉
Dokładnie 🙂
wątek zamknięty
Mi się dzisiaj bardzo spodobało, zostawię chwilowo 🙂
wątek zamknięty
quanta, potwierdziłaś tylko moje przekonanie, że deepblue/nougat to jedna z najpiękniejszych kolekcji Eskadrona jakie kiedykolwiek wyszły... Szał!  😜  😍
Don_pedro, na moje oko to Blassgrun z Olive/Lemon/Blassgrun 2008.  🙂
Dzionka, zostaw - pięknie wyglądacie!  😀
wątek zamknięty
ekuss czemu zdjęcia zawsze z takiej dziwnej perspektywy robisz? Kucynka nie współpracuje?

Dzionka lepsze zdjęcie i od razu zupełnie inaczej się czaprak prezentuje. Teraz jak coś to chociaż łatwiej Ci będzie sprzedać 😉

Don_Pedro
nie wiem co to za Eskadron, ale bardzo fajnie wygląda. O jest brązowy? Może to jakiś standardowy impuls z dawna?

I nie pokazujcie mi już nic w brązie/kremie/bordowym bo ja oszaleć chcę! Wszystko mi się podoba  🤬

wątek zamknięty
ekuss   Töltem przez życie
20 stycznia 2013 18:07
ekuss czemu zdjęcia zawsze z takiej dziwnej perspektywy robisz? Kucynka nie współpracuje?

nie bardzo-ciągle chce do mnie iść,a jak kucam to nie idzie  😂  Dziwny to koń
wątek zamknięty
a no właśnie się zastanawiałam, czemu robisz zdjęcia "od dołu"  😁
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
20 stycznia 2013 18:31
Livia kochana przeciez kiwi jest ciemniejszy i wyrazniejszy od grass 👀
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
20 stycznia 2013 18:35
Dzionka, bylam wielka przeciwniczka tego potnika, ale dzis sie troche przekonalam. na zime jest spoko 😉

w ogole stwierdzilam ze z racji tego, ze moj kon drastycznie zmienia kolory w zaleznosci od pory roku, moje potniki podziele na zimowe i letnie. bo na letnim - sikowym Gilu bright red mi sie w ogole nie podoba, a na ciemnym - zimowym bardzo. wiec bedziemy mieli sezonowe kolekcje 😂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
20 stycznia 2013 18:41
No moj kon tez.zmienia.masci... Latem jest bialy zima zolto srokaty 😂
wątek zamknięty
Mój zimą jest w paski, więc już w ogóle dramat z wyborem "kolekcji" 😀
Ale kujka, masz rację - mi też niektóre czapraki leżą tylko na letniej/zimowej sierści.
wątek zamknięty
Dzionka, zostaw fajnie wygląda !
Jestem z siebie dumna od czerwca nie kupiłam ani jednej szmaty  🤔 💃
wątek zamknięty
monia Myślę, że tak źle nie będzie, bo mój portfel zapewne po pewnym czasie wzniesie bunt  🤣
Medziiik Niezłe zakupy ;3 Będę czekać na zdjęcia polo padów, bo chyba się nie powstrzymam i niedługo sama sobie jakiś sprezentuje  👀
Zdjęcie jarpol-owego padu na koniu: (bez owijek niestety, ale akurat dzisiaj skokowy trening był ;o)

Sliczny pad 🙂 To Łężyce? ;>
wątek zamknięty
huzarova, bardzo ładnie 😀

Dzionka, nie sprzedawaj! Cudny ten ES!
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
20 stycznia 2013 20:13
Dzionka Szał!  😍
Quanta to jest to!  😜
ekuss fakt, perspektywa Twoich zdjęć jest fatalna. musisz cały ciężar nie opierać na stopach a na kolanach - czyli minimalnie się podnieść i na wysokości łopatki stanąć a nie na wysokości łba. W Esie fajnie 🙂

wątek zamknięty
Zairka bierz kiwi , grassa łatwiej dorwać i kiwi cenniejszy , zawsze będzie na niego jakieś chętny 🙂 W hortensji fajnie , ale moim ulubieńcem na Zairze jest cherry red i hot pink .
brunatna . juliadna bardzo fajnie 🙂
ekuss super w stripe in ale najlepiej w wojskowych kolorach 😀
Dzionka ja bym puściła ,ale nie jestem obiektywna bo nie lubię żadnych jasnych niebieskości na koniach.
huzarova najfajniejszy wasz komplet  😍 bosko
quanta bosko  💘
wątek zamknięty
20 stycznia 2013 20:22
Zairka mój kiwi wisiał i wisiał i tydzień przed Twoim poszukiwaniem się sprzedał... A ten kiwi z Holandii to co z nim? Nie chcą Ci wysłać?
wątek zamknięty
Medziiik, Nekanowa  niestety ani to, ani to ;(
akzzi tak mi się wydaje, że to jakiś bardzo, bardzo stary okaz, tym bardziej kupiony w Niemcolandi, więc może u nas wcale go nie było?

Zagadka dalej nie rozwiązana, może któraś, ma jeszcze pomysł?  :kwiatek:
wątek zamknięty
20 stycznia 2013 20:45
Don_pedro a jakiego koloru jest naszywka na górze?  o taka?  klik
i czy ma na lewym  pasku od przystułów ( tym na górze) gaft kolorowy?

edit: czy to ten trzeci od lewej?  klik2 foto od Niemek
jeżeli tak to jest to kitt-toffee  brillant 🙂 ostatnio robił szał ba Fb na niemieckim Fiordzie 🙂

Merlins Fjordfashion
sama pytałam skąd Ona go ma i kupiła u PanaKlawunde z Ebay . On jest poza kolekcyjny.
wątek zamknięty
ale ten don_pedro to jest impuls, widać na zdjęciu po materiale.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.