Końska rewia mody cz. VII (2013)

Minosia, tak :P Kiedyś ja jej go sprzedałam, a teraz odkupiłam. Wiem, to już wariactwo :P

juliadna, Irish jest piękny. Skąd ty masz ciągle tyle fot? Ja to się muszę mojego fotografa nieźle namolestować żeby zdjęcia obrobił i wysłał.

I podziwiam dresiarzy za chęć do zawijania. Ja od kiedy nie muszę zakładać owijek, zwłaszcza w taki mróz jak jest teraz, to nawet mi to przez myśl nie przejdzie, tym bardziej na 4 nogi ;P
wątek zamknięty
Zairka, owijki pasują... jest ok, więc je nabędę
wątek zamknięty
juliadna w purple pięknie, ale w tym euro-starze po prostu obłędnie..  😜

xxagaxx miałam kupić od Klami mista, ale fundusze ograniczone.. Trochę za bardzo zaszalałam..  🤬  Gdybyś jednak chciała się z nim rozstać to wiesz do kogo się odezwać..  😎
wątek zamknięty
🚫 brunatna, co to za kask?  😉
wątek zamknięty
szerek , jest to casco champ 😉
wątek zamknięty
brunatna dzięki  :kwiatek: Bardzo fajnie wygląda 🙂
wątek zamknięty
zuzu jeszcze na żywo go nie widziałam, dziś dopiero kupiłam, ale na fotkach mi się strasznie podobał, taka klasyka, elegancja. A że ja mam ostatnio jakąś manie na brąz, krem i bordo to nie mogłam się powstrzymać.

Tunrida no w takiej klasyce to na bank każdej maści będzie do pyska.

xxagaxx ten kupiony przeze mnie to używka, więc nie będzie mi przynajmniej żal go ubrudzić  😁

Ty szalona jesteś z tym ponownym kupieniem mista  😂

Zairka
owijki jak od kompletu. Nie wiem co mi się porobiło, ale ta hortensja mnie jakoś ostatnio w ogóle nie rusza... Za to tą derką Jarpola jestem zachwycona  😜

Juliadna gdzie Ty mi z tym purple tu wyskakujesz  🤬 Jedna z Anek jakie chciałabym mieć.
wątek zamknięty
akzzi, ja już się nawet zgubiłam w tym ile razy go miałam. Najpierw miałam Dl i sprzedałam, później chyba od razu już kupiłam vs i sprzedałam. I teraz znowu go mam :P
wątek zamknięty
I to Ty ostatnio pisałaś, że nie masz ciśnienia na szmatki?  😁  Wariatka  😜
wątek zamknięty
xxagaxx to ja tak miałam z Lavenderem! Najpierw miałam PD- sprzedałam, potem DL exclusive- sprzedałam, potem DL kolekcyjny- sprzedałam, teraz mam Brillanta i ten chyba zostanie. 😂
wątek zamknięty
akzzi, bo nie mam, akurat okazja była 😉

ashtray haha, nieżle, ale ty chociaż kupowałaś inne modele :P Ale ten pad już na bank zostaje choćby nie wiem co. Choćby dlatego, żeby nie robić z siebie totalnej wariatki  😁
wątek zamknięty
Juliadna ale bosko w tym irish/heban! sama się nad jakąś zielenią z ES zastanawiam

xxagaxx szalonaś z tym mistem🙂

A ja szukam czegoś fajnego dla gniadosza z myślą o zestawie na kros i jednak nie mam wizji...chcę klasycznie, ale nie nudno chętnie coś z granatem, zielenią lub czerwieniem i sama nie wiem co.

Zastanawiam sie nas którymś padem ES z peacock maxem albo stripe in peacock-navy, albo..

wie ktoś może czy ten ES:

jest z wierzchu z  bawełny czy czegoś zamszopodobnego a'la stare stripe in itd?
wątek zamknięty
z bawełny  😉
wątek zamknięty
Hahaha.... xxagaxx, skorzystała z mojego kryzysu i potrzeby łatania dziury w budżecie. 😉
wątek zamknięty
ES teraz chyba już nie robi żadnych zamszowatych czapraków 🙁

A u nas szmaty, szmaty - tylko szkoda, że śnieg padał i słońca niet, ale cóż zrobić 😉

Derka double fleece Eskadrona, pod spodem nougaty:

Polo pad nougat z owijkami nougat:

I z granatowymi owijkami Schockemohle pod lamówkę:

wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
19 stycznia 2013 23:43
nougat stworzony dla rudego  😍
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
19 stycznia 2013 23:43
akzzi brillant sam w sobie piękny  ale strasznie badziewny jak dla mnie miałam i po dwóch uzyciach po jednej str się już zaczął przecierac w po drugiej już normalnie była dziura w materiale to jedyny z moich brillantow którego od razu sie pozbylam a kupiony nówka sztuka. Ten material wierzchni był cienki jak papier w starych brillantach ktorew mam zupełnie inny. I tym sposobem był to ostatni brillant jakiego kupilam.

Ps foto jak najbardziej moje :-)
wątek zamknięty
tulipan tak myślałam, a szkoda.

quanta no właśnie.. dlatego zdecydowane będzie kolejny stripe-in póki jeszcze jakieś są dostępne, bo jednak płacić tyle za zwykły bawełniany czaprak to mi się nie widzi.. a w nugacie super Rudemu!
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
20 stycznia 2013 01:24
alnama, ślicznie, a koń jaka kuleczka.  😍  Co macie za ogłowie?

Zairka, oj tam zaraz niewyjściowy. Masz trochę wyblakłą tą hortensję, czy tak wyszło na zdjęciu? Bo jakoś mi się strasznie gryzie odcień z derą.

oj niewyjściowy! Przechodzi teraz etap brzydkiego kaczątka, schudł i dopiero nabiera mięsni, pora roku też nie umila utrzymaniu siwka w dobym stanie 🙂 i jeszcze ta nasza próba położenia irokeza 😂
Hortensia musiała tak wyjść bo nie jest wyblakła 😉

Dziewczyny brać grassa czy walczyć o kiwi 👀 ?????
wątek zamknięty
grass- kiwi jasny i się zleje z siwym 🙂
wątek zamknięty
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
20 stycznia 2013 10:23
Zairka wiem co czujesz. My też teraz walczymy z irokezem + zamieniamy tłuszcz na mięśnie. W dodatku kucyk zarośnięty jak mamut i, jak tylko śnieg się trochę roztopi, pcha się od razu w kałuże.
Bierz grassa. 😉

A ja mam dylemat, bo są wyprzedaże w końskim świecie i marzy mi się cinnamon/turkish coffee, ale mam już tyle brązów... Muszę się chyba przejechać i obejrzeć je na żywo. Skończy się pewnie tak, że nie kupię, a po roku będę ich wszędzie szukać. 😵
wątek zamknięty
Quantanamer Rudemu bardzo klasycznie w brązie. Na nim fajnie wyglądałby taki ciepły pomarańcz. Haha z moim sokolim wzrokiem zastanawiałam się czemu koń w tle(na pierwszych zdjęciach) jest taki ośnieżony  😁 Dopiero po chwili dotarło do mnie, że to nie prawdziwy koń  😵
Zairka ja bym poczekała na kiwi. Wydaje mi się, że Zairowi będzie bardziej do pyska 🙂
wątek zamknięty
quanta nougatowa kolekcja to jedna z ładniejszych jakie wyszły Eskadronowi  😍 Rudemu pięknie! I ta derka też superaśna, szkoda, że jej cena jest/była mniej przyjemna 😉
wątek zamknięty
Zairka brać grassa i w międzyczasie gdy dorwać kiwi 😉 potem pozbyć się grassa i tyle :P 😁
wątek zamknięty
Zairka, kiwi 🙂 grass zginie na Zairze. Też miałam dla Siwej i niestety ale w ogóle nie było go widać 😉
wątek zamknięty
quanta o matko! ale obłęd na kasztanie  😍 😜
wątek zamknięty
A ja mam odmienne zdanie (quanta, bez urazy 😉 ), jak dla mnie estetycznie, ładnie (jak zawsze) ale bez pazura - zdecydowanie wolę Was w jakimś ciemniejszym wydaniu, jakoś tak mdło trochę.
wątek zamknięty
Spotkał się ktoś może z padem anky w kolorze Thyme w jakiejś przyjemnej cenie?
wątek zamknięty
ekuss   Töltem przez życie
20 stycznia 2013 14:37
My dzisiaj w stripe in smaragd-ebony. Zrobiłam jednak straszny błąd zakładając białe owijki po ulewie,bo na hali było błoto i teraz są czarne  😵

I nasza mini kolekcja w stylu wojskowym 😀

Pad Anky army green (edit),kantar z uwiązem anky thyme

wątek zamknięty
ekuss- no...na wojnę jesteście przygotowani poważnie.  😁 Nawet ten worek ( to chyba z paszą?) stojący obok wygląda jak wojskowy.

quanta- rudemu fajnie w takim odcieniu. Nieco znika ten kolor, ale właśnie fajnie to wgląda. Tak stonowanie i elegancko.

zairka- ja jestem za kiwi.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.