W ogłoszeniach 🙂 W internetowym mustangu jest łezka antra. A tak z tej kolekcji to w sklepach już tylko cream i sand zostały. Chyba że byś zajrzała do sopockiego oksera, tam się czasem perełki trafiają.
ekuss to jest ES navy-ice, a nie navy-delft. I te modele są duuże, na pewno większe niż strip iny (przynajmniej o 3 cm są dłuższe od góry w dół od strip inów), sama puściłam swojego w świat, bo pod siodło ws to się już kompletnie nie nadawał DL.
dziewczynka pięknie Polinezji w tym niciaku.. Sama mam ochotę na taki, ale wmawiam sobie, że fuksja i brown z tej kolekcji wystarczą... 🤔wirek: ekuss pasuje Frigg ten czaprak Tylko szkoda, że taki duży. Przynajmniej pod siodłem fajnie wygląda. Ja bym nie puszczała w świat. 😉
Tak poglądowo chciałam pokazać, łaciatą w ES stripe in i dereczce Horze. Pasuje jej? Jakość niestety komórkowa i kobyła jest teraz żółto łaciata a nie biało....
ekuss, bosko w army green 😀 Normalnie koń wojenny! :P W Esie też ładnie, ale wolę jFrig na zielono!
dziewczynka, ja nie jestem fanką róż, w większości dla mnie wygląda kijowo, ale ten komplet jest cuudny! Pięknie kobyła wygląda 🙂
Minosia, ten nici to pony?
Papi, ładny ten padzior, tylko co jest z tym siodłem? Na tym zdjęciu leży tragicznie, pomijając już fakt za małej podkładki (bo jeśli dobrze widzę jest to taka typowa podkładka z obszyciem)
Śmiesznie ta rosa wygląda 😀 Chociaż z drugiej strony jakby miał być ogromny to jeszcze gorzej. Czemu eskadron nie wypuści roz. m -takiego pośredniego między pony,a full?
Eskadronowe Polopady i Bicolory też są jeszcze z tych mniejszych. Podobnie stare brillanty też wielkością nie powalają. Ja z Polopadów Dl zrezygnowałam bo ledwo na moim koniu je widać.
Papi, ładny ten padzior, tylko co jest z tym siodłem? Na tym zdjęciu leży tragicznie, pomijając już fakt za małej podkładki (bo jeśli dobrze widzę jest to taka typowa podkładka z obszyciem)
hehe wiedziałam, że ktoś to napisze :p pod takim kątem zrobiłam te fotę i tak wygląda. a leży ogólnie bdb, dopasowywane było. podkładka to mattes normalny i tu krzywo osiodłałam z nim :// (ogarnęłam dopiero na jeździe, że wystaje z drugiej strony) 😡
xxagaxx No ma prawie 160 w kłębie, ale jest krótki co sprawia, że wygląda na małego, moje siodło też do dużych nie należy. Zresztą nie wiem może przesadzam, wklejam foto, które akurat mam pod ręką: