The Archies - "Sugar Sugar". Cały wieczór to katuję, kocham ten kawałek, najlepsza popowa piosenka jaką słyszałam 😉 Nie da się nie uśmiechać jak się tego słucha 😀
kto mi pomorze, bo szukam piosenki, ktora uslyszlam u kolezanki w aucie ale nie moge jej skojarzyc wiem ze lecialo jakos ( fragmentami ) "you belong to me i belong to you" "like a woman" "i'm so sexy" wiem ze to strasznie malo ale dla mnie to mega smieszny kawalek( spiewa go jakas babka o mlodym glosie i koles jakis sie czasmi wlacza) przez google nie moge znalezc...
a ja kocham JAMES'A MORRISONA miloscia wielka, wieczna i w ogole moj ideal 😍 kawalka z nelly nie lubie bo dla mnie komercha niestety ;/ ale plyte 'undiscovered'i 'songs for you, truths for me' kocham 🙂
a eldo kojarzy mi sie wylacznie z jedna piosenka, ktora laczy sie z dosc ciekawym okresem w moim zyciu i waznymi ludzmi, otoz PLAŻA.
kto mi pomorze, bo szukam piosenki, ktora uslyszlam u kolezanki w aucie ale nie moge jej skojarzyc wiem ze lecialo jakos ( fragmentami ) "you belong to me i belong to you" "like a woman" "i'm so sexy" wiem ze to strasznie malo ale dla mnie to mega smieszny kawalek( spiewa go jakas babka o mlodym glosie i koles jakis sie czasmi wlacza) przez google nie moge znalezc...