Nęka mnie ostatnio temat jak w tytule.. patrzę sobie na związki przyjaciół, znajomych, swój własny i tak się zastanawiam czego my, kobiety/dziewczyny oczekujemy i potem otrzymujemy od faceta który nas wybrał, z którym jesteśmy już jakiś czas, mieszkamy razem, i wszelkie znaki na niebie wskazują, że raczej tak pozostanie, jeśli już nie na zawsze, na zdecydowanie dłużej. Już wiem, z innych wątków, ze co para to inne obyczaje, ale jakieś standardy jednak istnieją, jakieś punkty,które facet powinien jednak spełniać, aby nasze bycie razem można było nazwać fajnym, udanym, szczęśliwym, spełnionym
związkiem. Czy to są rozmowy, te ważne i mniej ważne, ale bardzo Wam potrzebne, czy wspólne zakupy, gdzie facet z przyjemnością kupuję Wam, powiedzmy, fajną bieliznę, czy pomoc w porządkach domowych i innych sprawach, gdzie oczywiście możecie wszystko zrobić same, ale.. Chodzi mi o te wszystkie rzeczy które sprawiają że czułybyście się z tym facetem szczęśliwe, bezpieczne lub też miałybyście sporo zastrzeżeń i najchętniej byście rzuciły to wszystko w diabły.
Wiadomo, nie chodzi mi o pranie brudów na forum, więc zupełnie teoretycznie porozważajcie ze mną, proszę, co jest naprawdę konieczne aby związek był naprawdę związkiem a nie przypadkowym współegzystowanie obok siebie, tak w zasadzie, dwojga obcych sobie osób.
wątek zamknięty
Nie widziałam tego ostatniego wątku, w nim poszukam sobie odpowiedzi na moje rozważania 😉
Tak wiec zamykamy i przepraszam za dubla..
wątek zamknięty