Na żywo chcielibyśmy poznać...
jara- ty nie slodz, nie musisz, na herszcie jutro pojezdzisz no.
I wyszło, że prowadzam się z Tobą dla Herszta 🤦 🤣
edit:
Ale ja Cię kiedyś nagram i zobaczysz jak szeptasz kiedy masz jakiś plan 😁
JARA, byłam... Jak mi powiesz, że też byłaś to padnę... Serio i trupem sztywnym i zimnym.
ps. 1 Katija - ooo, tylko proszę wskazać i pokazać i powiedzieć głośno: to jest JARA 😀iabeł:
ps. 2 tak to prawda - Katija szepta. Po kątach i zaułkach. 😀iabeł:
Ja bym chciała kiedyś mieć okazję poznać: Ktoś i Wrotki, Cierp1enie, Laguna, Anka, Kami, CzarownicaSa, xxagaxx, Tunrida, Frania, Amarotsa, Karla, armara, JARA, Dzionka, Kujka, Branka, Livia, ash, disco.
Może kiedyś, gdzieś, przy odrobinie chęci obu stron uda się tego dokonać 🙂
Lalena dzięki :kwiatek:
Ja z dzieciowego to większość mam i przyszłych mam chciałabym poznać. Bo wszystkie są super 😎
akzzi, dziękuję, nie sądziłam, ze ktokolwiek chciałby mnie poznać :kwiatek:
Ja oryginalna raczej nie będę - bardzo chętnie spotkałabym się z tunridą, Tanią, Julie, akzzi, Burzą, katiją, Dodofon, Azbuką, to tak na pierwszy ogień.
Kilka osób z forum już udało mi się poznać i (z jednym wyjątkiem) okazały się bardzo fajne 🙂
edit: dopisek
epk, na samej impreznie nie bylam, bo nie dojechalam, ale na drugi dzien rano przyjechalam z Katija po zawodach. Co niedobitki po imprezie zostaly i dopiero co z lozka wstaly😉
JARA, ufff. Mnie już wtedy nie było 😉. Ja w trzeźwości przeżyłam tą imprezę i grzecznie pojechałam do domu po drodze odwożąc Dizi na drugi koniec wro.
A ja poznałam Tanię[b]. W realu bardzo ciepła i interesująca osoba. Z własnym zdaniem. Ciekawie się z Tanią rozmawia. Razem z Treserem tworzą nierozerwalną parę. To prawdziwe osobowości. Polecam każdemu.
Niedawno poznałam [b]jkobus w jego królestwie koni achałtekińskich. Nie żałuję wycieczki i odwiedzin. Wyjechałam pełna wiedzy i wrażeń.
Poznałam także swojego czasu Dodofon, ale to było dawno, dawno temu. Wystrzałowa babka naładowana energią. Ciężko przy niej usiedzieć na miejscu.
Znam Złotą, którą podziwiam za decyzje życiowe i odwagę w podejmowaniu nowych wyzwań jeździeckich. Do tego otoczoną liczną rodziną i odnajdującą czas na swoje przyjemności. Podziw. Jak ona to robi?
Oczywiście Apaczową też znam, dziewczynę z gór, upartą i konsekwentną. Osobę sukcesu! Bardzo sobie cenię z nią znajomość.
Jeżeli mogłabym poznać kiedyś Halo i Teodorę oraz Julie - byłabym bardzo zadowolona.
a kto założy wątek o tym,kogo poznalismy i tego żałujemy...albo co gorsza,kog zobaczylismy w siodle w realu? 😉 😁
[quote author=Ktoś link=topic=89444.msg1544309#msg1544309 date=1349440099]
a kto założy wątek o tym,kogo poznalismy i tego żałujemy 😉 😁
[/quote]i następny:"kogo nie znamy i poznać nie chcemy" 😂
...albo co gorsza,kogo zobaczylismy w siodle w realu?
no miałem kilka takich widzeń...mimo wszystko nie żałuję- lepiej wiedzieć 😉
...albo co gorsza,kogo zobaczylismy w siodle w realu?
Sesesese 😀iabeł: (nawiązując do tematu o ikonkach z wątków o czasopismach :P)
Tak sobie myślałam, że jakbym miała możliwość, to chciałabym poznać:
- Quantę, bo bardzo lubię jej podejście do jeździectwa
- Sierrę, bo tak wciągająco pisze(pisała - zwłaszcza o Czardaszu)
- Lostak, bo stajnię ma zdecydowanie za daleko pomorskiego 😁
- Tanię bo tak. 😉
Mi jeszcze wpadła do głowy ekuss, za jej podejście do życia i przede wszystkim psiaka. 😀
JARA, ja raczej z tych, co by chciały, ale z łapami się nie pchają nie tyle ze strachu, co z rozsądku. Jak tylko będę gdzieś w tamte okolice wybywać, to poproszę o kontakt do Buły 😉
Chętnie poznałabym też Zairkę. I Tunridę.
I Burzę. Burzę koniecznie!
Dopisuję do listy jeszcze BASZNIĘ, bo zwyczajnie sprawia tak sympatyczne wrażenie, że aż by się chciało wpaść do Krzywej Stajni i zobaczyć tego 'biednego kuca' 😉
bedzie w ksiazce, sesese, mozna bedzie kolege zobaczyc z kazdej strony niemalze, a co 🙂
A ja tyle osob znam, a jeszcze tyle chcialabym poznac...Nie powymieniam, bo nie chce nikogo pominac. Ale jakby co sluze meta na weekend poznawczy!
Ja bym chciała poznać wrotki
Nie koniecznie towarzysko, ale zobaczyć jak prowadzi trening, jeździ, uczy konia.
Wiedza i pojęcie jeździeckie!
Myślę, że wszystkich, których nie znam osobiście byłabym rada poznać. Tym bardziej, że dzięki re-volcie przekonałam się, że nie ma tak "po całości": jednoznacznie super ani "wręcz przeciwnie". Barwność ludzi jest fascynująca.
Ale mam swoje "must be". Tak, że Postaram się, naprawdę Postaram, żeby do spotkania doszło. Z 3 osobami powinno być łatwiej, z dwiema - na razie pobożne życzenia.
dempsey - nie tracę nadziei, że posadzę ją na xx-a i pogalopujemy w las 🏇 (bo nawet nie czuję pilnej potrzeby na pogaduszki, mam przemożne wrażenie, że Wiem co myśli 😀iabeł: - to czasem aż irytujące jest 🙂😉
tunrida - doskonale wie dlaczego :kwiatek:
m.indira - bo wspólnych tematów byłoby mnóstwo
ikarina i czeggra - może kiedyś się uda, najlepiej - na zawodach 🏇
Pierwsza o której pomyślalam to Sierra 🙂
I Julie, kujkę, Dodofon i baffinkę. Wszystkie za całokształt.
Cenciakos, Bardzo chętnie! Tym bardziej, że znałam Twojego malutkiego Cencika jak był niespełna 3 letnim źrebaczkiem (z zachowania i słodyczy) i codziennie próbował się zmieścić w całości w balii do pojenia koni 😁
Odezwę się jak tylko będę jechać na Poznań!
Boże, jest mi tak strasznie miło, że ktoś chciałby mnie poznać, że aż jednocześnie mi wstyd, jak pomyślę jakie - zazwyczaj - robię fatalne pierwsze wrażenie na żywo. 😡 Ba! Ponoć drugie też jest nienajlepsze 😁 Jednak 😉 cieszę się, że pomimo iż zazwyczaj nieźle udaje mi się pokazać jaka jestem w rzeczywistości poza wirtualnej, to są wokół mnie osoby (mam na myśli: z tego forum) które zaakceptowały nie tylko Sierrę ale i Aśkę od Czardasza, Czardaszową. I część z nich to teraz osoby mi bardzo, bardzo bliskie. KWA-bliskie, koronowane moje :kwiatek:
Dlatego nie będę teraz wymieniać, kogo chciałabym spotkać, bo wyjdzie, że jedynie odbijam piłeczkę. A nie chce deprecjonować takiej deklaracji. Zwłaszcza, że zawsze chętnie poznam osobę, która przełamie się, da mi szansę czyli zada sobie trud i zechce poznać mnie, Aśkę. Nawet jeżeli okażę się kimś "innym", nawet jeżeli rozczaruje na żywo to przynajmniej wiem, że było to szczere. Na (nie)szczęście Sierra to nie jest żadne wydumane alter ego i znowu na (nie)szczęście taka właśnie jestem: jak mnie widzą, tak mnie piszą. A raczej: jak mnie czytają, taką mnie dostaną. Nawet jeżeli potem dowiem się parę słów o sobie od osób trzecich które to usłyszały od znajomego znajomej 😉
Pozdrawiam bardzo ciepło wszystkie z Was i mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy. 😀 I z góry przepraszam za pierwsze, drugie i pewnie trzecie też wrażenie 😉 😁
Sierra- przesadzilas z tym pierwszym wrazeniem
mysle ba a nawet wiem, ze jak mialybysmy czas to poszlybysmy na piwo i mogłybysmy gadac gadac i gadac...
ale moze.. kiedys...
i z Dodofonem bym chetnie pogadala dluzej, asds mialam okazję poznac i mam nadzieje na powtorke odwiedzin w mojej wsi
kilka dziewczyn z forum znam i nie załuję🙂 mysle ze z EląPe tez by sie temat do piwa znalazl🙂
a pogadac bym chciala tez z Tunridą bo poglady mamy podobne, i z Tanią bo odjazdowa z Niej babka🙂 heh nie sposob wymienic wszystkich, ktorych chcialoby sie poznac i pogadac... 😉
Nie pamiętam Sierra żebyś zrobiła na mnie złe pierwsze wrażenie. O nie, wręcz przeciwnie.
Sierra, czy Ty nie jesteś za bardzo krytyczna w stosunku do siebie? Trudna do lubienia to jestem ja 😎
Sierra, czy Ty nie jesteś za bardzo krytyczna w stosunku do siebie? Trudna do lubienia to jestem ja 😎
Nie poznałaś jeszcze mnie 😎 mnie to zwykle faceci lubią 😁 z kobietami nie umiem się dogadać 🙄
[quote author=Thymos link=topic=89444.msg1544678#msg1544678 date=1349460412]
Nie poznałaś jeszcze mnie 😎 mnie to zwykle faceci lubią 😁 z kobietami nie umiem się dogadać 🙄
[/quote]
A to chyba specyficzne poczucie humoru i dystans do świata przez Ciebie przemawia? - bo u mnie tak właśnie jest, "normalni" mnie chyba nie lubią 😜
lotnaa uwazam za swoja matke chrzestna, jesli chodzi o zycie za granica, gdyz to ona pomogla mi w wielu sprawach, gdy na poczatku wyjezdzalam.
Ojej, naprawdę? Normalnie aż się wzruszyłam 😡 :kwiatek:
Ja mam tu bardzo wiele osób, które chciałabym poznać. Wszystkich zapewne nie będę w stanie wymienić. Marzę wręcz o poznaniu na żywo Strzygi. Fajnie byłoby kiedyś wypić piwo z busch, nerechtą, Laguną i Teodorą. Wciąż czekam na gorącą czekoladę z Dworcika. Bardzo chciałabym kiedyś móc poznać caroline_ i jej rumaka 🙂 I odbyć kilka jazd z halo.
Dużo mam do nadrobienia z ikariną.
Bardzo się cieszę się, że poznałam Bogdana (w męskiej i damskiej odsłonie :kwiatek: ) i Hiacyntę. Ale wciąż mi mało!!!
Pierwsza o której pomyślalam to Sierra 🙂
I Julie, kujkę, Dodofon i baffinkę. Wszystkie za całokształt.
Co za problem? Wieczory długie, trza w końcu spotkanie Poznańskie zrobić 😉
Lotnaa, czekolada nadal aktualna 🙂 Tylko ja mało mobilna ostatnio jestem, więc wszystkich ciągnę do Torunia...
ej wezcie, zaraz sie okaze ze na volcie tylko wszyscy tacy fajni, a na zywo to kazdy buc i w ogole z widlami nie podchodz.
Cenciakos, Bardzo chętnie! Tym bardziej, że znałam Twojego malutkiego Cencika jak był niespełna 3 letnim źrebaczkiem (z zachowania i słodyczy) i codziennie próbował się zmieścić w całości w balii do pojenia koni 😁
i ja i ja! :emota200609316:
i ciagle mi nowe osoby sie przypominaja.
Sankaritarina, ktora prawie juz prawie udalo sie poznac na zywo
i baffinke, ale z nia to na baunse koniecznie
i jakby mnie sznurka do domu zaprosila na jakies domowe ciasto (tylko szkoda ze juz swinka by mi nie mogla usiasc kolo nog 🙁 )
edit: i Hiacynte tez bardzo bardzo 🙂
ja to w ogole lubie poznawac voltowiczow, dlatego jak tylko cos organizuje, albo biore udzial w jakiejs imprezie to od razu pisze, bo fajni sa. i ciesze sie, ze jednak temat sie przyjal 🙂
A ja chciałabym poznać wrotki, averis, Tanię, dodofon, quantę, tunridę, Gilian, kujkę, Lagunę, armarę
I pewnie jeszcze kilka osób, o których teraz nie pomyślałam.
JARA- a my czemu się jeszcze nie znamy? Katija to do mnie wpada nawet bez zaproszenia 😁
Bardzo mi miło, że ktoś chciałby mnie poznać 😀 Ja jestem otwarta, serio serio. Zresztą mam wrażenie, że i tak mnóstwo osób już poznałam, w większości bardzo polubiłam, nie jestem więc uprzedzona 🙂
Ja chętnie poznałabym fin, JARĘ, tunridę i Hiacyntę - to tak na pierwszy rzut, bez zastanawiania się głębszego.