Pomoc dla Sławka i Mafii.
Paczka dla Mafii już jest w drodze 💃
edit:
dopisek
wątek zamknięty
edit2:
Doszła wpłata do mnie od
Marii Magdaleny
Katarzyny T
Jara, ode mnie też już powinny dojść pieniązki. Przelew co prawda zrobiłam dopiero wczoraj rano, bo miałam problem z logowaniem na stronie banku, ale już powinien być.
wątek zamknięty
Kochane,
wpadam na moment by zameldować. Siekiera czeka, karma pewnie dojedzie w poniedziałek, bo dziś nie było. Jutro pójdziemy do niego z życzeniami i darami, bo po południu on jedzie do opisywanej wcześniej sąsiadki na święta.
Ja mam gości na święta więc mam zapiernicz przy sprzątaniu i od jutra gotowaniu, więc nie wiem czy uda mi się jeszcze wpaść tu z relacją wcześniej niż w 2 dzień świąt.
Gdyby mnie nie było Życzę Wszystkim pomagającym i kibicującym Zdrowych Wesołych Świąt 🙂
wątek zamknięty
Kajula, melduję, że Twój przelew też doszedł 20.12! 🙂
wątek zamknięty
Doszedł przelew od Edytki :kwiatek:
Mamy uzbierane na życie 1898,92zł
Wydane 1190,28zł
Pozostało: 708,64zł
z życia + z prezentu mamy 772,24
Sławek dziś wrócił z wyjazdu do przyjaciółki 🙂 Jutro ma wpaść na herbatę to zdam relację co i jak 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny, które składały się ze mną na karmę dla Mafiutka, zapomniałam napisać, że paka do Bery dotarła w Wigilię! 🙂
wątek zamknięty
Nie wiem od czego zacząć, bo głowę mam kwadratową przez te moje zwierzaki.
Sławek w Niedzielę przed świętami dostał siekierę i trochę drobiazgów. Wór niespodziankę od MsCarmen, troszkę drobiazgów od nas. Cieszył się jak dziecko, bo to pierwsze święta od kilku lat, których nie spędzał sam, ale poczuł ich magię zanim się zaczęły. Siekierka zaskoczeniem nie była, bo wiedział o niej, ale i tak wdzięczność wielka.
Po południu pojechał do przyjaciółki i tam świętował z jej rodziną aż do Sylwestra. Wczoraj wrócił i dziś przyszedł do nas na pogawędkę.
Wygląda na to, że miłość kwitnie, bardzo dobrze go ugoszczono. Wypoczęty, rozpromieniony i pełen energii zakochanego nastolatka 😉.
Dziś dostał jeszcze karmę dla Mafii, która dojechała w Wigilię koło południa (wow dziewczyny, że ciężka to poczuł mój chłop, ale że takie luksusy to chyba nawet Mafia nie wiedziała 🙂 ). Od zduśki mam jeszcze prezent do przekazania, w postaci chemii, ale to kupię dopiero jak Sławek sprawdzi dokładnie czego mu brakuje i co się kończy.
Z wyjazdu wrócił z prowiantem na kilka dni 🙂. Ma rozejrzeć się w domu i zrobić listę co mu dokupić.
Ogólnie Sławek nadziękować się nie mógł, ale chyba nie ma słów by opisać wzruszenie, jakie widać na twarzy człowieka.
W 2013 rok startujemy z pokaźną kwotą 772,24zł i zapasem karmy na ponad 2 miesiące 🏇
wątek zamknięty
bera7, usmiech z twarzy mi nie schodzil jak czytalam Twojego posta. Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze, ze tak sie wszystko uklada powoli 😅
wątek zamknięty
Żeby być fair i żeby było wszystko jasne i rozliczone wstawiam paragon za zamówioną karmę.
wątek zamknięty
W paczce był jeszcze prezent dla Mafii w postaci kości 🙂
wątek zamknięty
bera - czytając Twój post, mam łzy w oczach, ze wzruszenia oczywiście :kwiatek:
wątek zamknięty
Cierp1enie, witaj w klubie.
Jak dostanę wypłatę na konto też coś poślę, dobrze się zaczyna ten rok! 😅
wątek zamknięty
Oj dziewczyny, jak widzę że się szklą oczy Sławkowi, to dostaję kataru 😂
A Sławek mnie rozbroił. Wyszedł na wieczorny spacer z psem i przydreptał do nas jeszcze z listem do forumowiczów.
Wklejam, abyście mogli sami poczytać. Mam nadzieję, że mimo kiepskiej jakości aparatu da się rozczytać.
wątek zamknięty
No i ryczę. 😡
wątek zamknięty
Dla takich ludzi warto trwać i pomagać 🙂
wątek zamknięty
<zalewa_się_łzami> tyle tylko mogę wydusić z siebie! 😡
wątek zamknięty
bardzo bardzo sie ciesze z tego jak sie ta cala historia uklada 🙂
Ja jak najbardziej za te ok 2 miesiace, kiedy karma sie skonczy, znowu jestem chetna na pokrycie czesci zakupu kolejnej porcji.
ps chcialabym pisac rownie ladnie jak Slawek 😀
wątek zamknięty
No i ryczę. 😡
ja tez.
w sprawie nastepnej karmy to z jara postaram sie to skoordynowac ja, moze bedzie jej troche wiecej w tej samej kasie i jakosci 😉
wątek zamknięty
katija, to wtedy piszcie, jak nie tu to na pw, zebym nie przegapila :kwiatek:
wątek zamknięty
pewnie, ze bedziemy pisac 🙂
wątek zamknięty
To ja jakaś za twarda jestem, bo nijak mi się ryczeć nie chce. 😀
Damy radę dociągnąć Sławka do emerytury. Przynajmniej ja się podejmuję pomagać. A nie będzie nam trudno, bo panu Sławkowi nie potrzeba tak dużo, a to baardzo ułatwia zadanie.
(no....mnie byście nie dały rady dociągnąć :hihi🙂
bera- to wszystko to twoja zasługa. Bo przeprowadzić porządną akcję, to trzeba umieć. :kwiatek:
wątek zamknięty
sienka, bo kiedyś uczono kaligrafii. Mój dziadek to jeszcze z takimi ozdobnikami stawia literki.
tunrida, dziękuję. ale wiesz, że masz ucałowania od Sławka 🙂, więc wirtualnie przesyłam.
wątek zamknięty
I ode mnie dla Sławka pomyślności w 2013 r. :kwiatek:
Ciepło mi się zrobiło jak wrzuciłaś ten list.
wątek zamknięty
o matko! ja też się poryczałam!
Najlepszego dla Sławka i Mafii w Nowym Roku!
wątek zamknięty
Ryczę jak bóbr. I jestem bardzo szczęśliwa. Czy pan Sławek chciałby może książki?
wątek zamknięty
ja 2 raz przeczytałam i też ryczę.
wątek zamknięty
Bera zasięgnij informacji czy Mafia nie pogardzi naturalnymi gryzakami jak np wędzone krtanie itd.
wątek zamknięty
Tania, a możesz podać coś więcej? Ma trochę z zakresu psychologii, trochę o psach. Mogę dopytać jaką literaturę czyta.
JARA, ona wybredna nie jest. My najczęściej kupujemy takie gicze, chyba wołowe. Dla naszych i dla Mafii, bo bywają u nas w śmiesznych cenach, po kilkadziesiąt gr za kg. Za 5-6 zł mamy kilka sztuk.
wątek zamknięty
Ja też się mogę książkami podzielić. Znajdą się powieści, kryminały.
wątek zamknięty
Dziewczyny tylko pamiętajcie, że to facet 🙂 Oni mają trochę inne gusta niż my. Podpytam czy czyta np. fantastykę. Bo nigdy z nim o książkach nie rozmawiałam. Ale ma dość szeroką wiedzę historyczną i zielarską. Więc to pewnie są tematy, o których czytał. Kryminały to chyba każdy lubi, bo są lekkie i przyjemne 🙂
Doszedł przelew od Baszni :kwiatek:
Mamy
822,24zł
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.