Ikea - zakupy, katalogi i cała reszta

Alvika   W sercu pingwin, w życiu foka. Ale niebieska!
27 września 2012 18:47
I nie ustawiaj na nich kwiatków doniczkowych z lekko przeciekającymi podstawkami - materiał pod okleiną pęcznieje momentalnie  😡
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
09 października 2012 09:25
czy ktoś się orientuje czy w IKEI da się kupić same prowadnice do szafy ubraniowej,do szuflad? bo moje szuflady w domu juz się wysuwają z tych prowadnic,i trzeba je wymienic,a cała reszta jest ok...nie moge znaleźc na stronie ,albo źle szukam 🙁 pomoże ktoś?
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
09 października 2012 10:31
Ktoś jest tylko do zasłon http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30079370/ przynajmniej tak wynika z info na ich stronie
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
09 października 2012 10:46
W ikei można kupić albo całe gotowe szafki albo pojedyncze części więc i prowadnice do szuflad chyba można. Tak jak zawiasy, fronty, nóżki do szafek a ich chyba tez nie ma na stronie 👀 Tylko to jest w tym dziale na dole, takim załadowanym pudełkami co wygląda jak magazyn. I weź to znajdź tam jak nie masz numerka z opakowania 😵
09 października 2012 11:31
Nasturcja-Renata, z wyszukiwarkie też tyle mi wyskoczyło 😉

Misskiedis, niestety nie...maja prowadnice,ale tylko w komplecie z szufladami/koszami/pudełkami 🙁
A w dziale kuchnie?
09 października 2012 11:35
sa,ale nie pasują wymiarami i są zupełnie inaczej skonstruowane....
Spróbuj udać się do działu obsługi klienta ,tam mają różne części , śrubki,które można kupić  - najlepiej jak byś miała paragon - zawsze możesz zwrócić całą szafę😉
09 października 2012 13:26
kos, ale moja szafa - ta konkretna,nie jest z ikei 😉
a nie macie tam na pomorzu czegoś takiego:
http://dacter.pl/
?
09 października 2012 13:37
szukałam w leroyaj,obi i takich tam i nie znalazłam...lubie swoją szafę (która od niedawna jest tylko moja 😉 ) - ale pamięta czasy,jak miałam jeszcze naście lat i szyuflady tak się wyrobiły,że spadają... 🙁

i niestety nie spotkałam takiego sklepu u nas...czy w sklepach typu "szafy komandor" znajdę takie prowadnice?

dzięki za link dempsey, widze,że maja sklep netowy,może skorzystam.super 🙂
Ktoś, prowadnice na pewno, ale czy takie? Możesz też popytać w firmach zajmujących się robieniem kuchni na wymiar. Wymontuj jedną i pojeździj trochę albo porozsyłaj zdjęcia.
czy ktoś mógłby mi kupić szafkę kuchenną w ikea?
kupiłam zlew kuchenny domsjo ale nie pomyslałam o szafce;/
i potrzebuję pomocy i wysylki kurierem🙁
sznurka, jak wejdziesz na katowicki oddział to tam jest w ogóle sklep internetowy. Kupowałam tak krzesła, których nigdzie indziej już nie było i jeszcze jakiś defictowy towar. Przesyłka jest średnio droga - ja za 4 krzesła (każde w osobnej paczce) dałam 80zł o ile pamietam.
Czy ktoś może wie, który materac z IKEA jest zapakowany w rurkę próżniowo a nadaje się do spania?
Kurczę, muszę kupić dwa i przetransportować małym autem. I wydaje mi się, że jakieś były tak pakowane.
A IKEA mam na przeciwległym końcu miasta i nie mam czasu pojechać.  :kwiatek:
Ktoś może ma zbędny nowy katalog? Chętnie przytulę 😉
Ja prawdopodobnie jadę w sobotę do Ikei wiec mogę wziąć dla Ciebie i Ci wysłać 🙂
O! Fajnie, że IKEA odgrzebana.
- Składam podziękowania sklepowi IKEA.  :kwiatek:
Wygodnie, nie bardzo drogo , każde składane da się składać. Mnie ten sklep na etapie zakupów po prostu uratował.  :kwiatek:
Chuda, dzięki!!! daj znać czy się udało!
Słuchajcie, z katalogi mi zniknęły żaluzje drewniane. Nie wpadłam na to, że kiedykolwiek ich braknie. Potrzebuję ich. Jakby ktoś widział u siebie, to bardzo proszę o cynk.
hop z katalogie, może ktoś? chudej się nie udało🙁
10 września 2013 14:29
sznurka, bo nie ma jeszcze nowego katalogu w sklepach,katalogi mają tylko Ci,którzy dostali je bezpośrednio do skrzynek pocztowych.

jakbys od nikogo nie dostała,to ja Ci wyślę (paczkomatem 😁 ) jak tylko się w sklepach pojawią.
Spytam teściowej, u niej roznosili. Pewnie już obejrzała.
Tyle że dziś u mnie była i nie wiem kiedy znów ją zobaczę 😁
sznurka, ja mam i chetnie wysle, tylko nie moge obiecac ze jutro dam rade.
sienka, suuuper! nie ma pośpiechu!
Ktoś, ty sąsiadka Ikei i można na Ciebie liczyc! Bedę pamiętać jak cos mi w oczy wpadnie!
Mam pytanie  - nie wiecie może czy informacje na stronach inetrnetowych sklepów są aktualizowane? Bo szukam dwóch konkretnych rzeczy i pilnie je potrzebuje a wychodzi na to że nie ma ich w sklepach w całej Polsce?
Muffinka, wg mnie nie są
tesc jest w Gdańsku, miał kupic Lewkowi stolik i krzesełko - nie ma ich mimo ze na stronie Ikea Gdańsk są, i nie wiadomo kiedy będą
Kurde, najgorsze jest to że w naszych warszawskich dwóch sklepach faktycznie ich nie ma 🙁 A ja dla Filipa potrzebuje.
Jedną rzecz znalazłam na allegro, oczywiście droższą i z przesyłką to prawie 30 zł drożej. Ale drugiej nie ma.
Muffinka, jakbys jechala do ikei zobaczłabys mi ten stolik z krzesełkiem?
pewnie że tak. Chodź byłam dopiero co w Ikei w Jankach a na Targówek wysłałam siostrę.
Powiedz tylko jaki to jak znów pojadę to zobaczę!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się