balsam Dove - Summer Glow. No i stwierdzam, że to działa 🙂 bardzo delikatnie na razie, ale koloryt skóry mi się poprawił na plus, bardzo naturalny odcień.
Ja też go używam od kilku dni, ale kolor daje żółtawy 🤔
Może trzeba dłużej poczekać na odcień brązowy?
Potrzebuję ładnego koloru nóg i głębokiego dekoltu na sobotę 🙂
Akurat dekolt mam opalony naturalnie , choć niechcący, ale potrzebuję wyrównać , bo i kawałek piersi będzie widoczne, a te zdecydowanie bledsze .
Nie wiem, jak tego dokonać 🤔
Może są balsamy brązujące i jednocześnie opalizujące , z drobinkami błyszczącymi?
:kwiatek:
Solarium 😉 jeśli oczywiście nie chcesz być zółtawa po samoopalaczach i innych cudach na kiju. Jest jeszcze cos takiego jak "opryski na solarium" - nie wiem jaks ie to fachowo nazywa, że po jednej wizycie jest sie ładnie opalonym i to schodzi po jakis 2 tygodniach chyba... 😉
Solarium odpada - nie cierpię tego urządzenia 🤔
Tych "oprysków" o których czytałam - nie wiem, czy w mojej miejscowości oferują takie usługi .
Najwyżej zastosuję jakiś make-up na dekolt
Tylko nie wiem, jaki nie zostaje na ubraniu. 🤔
kupiłam ostatnio SAMOOPALACZ DAX i stwierdzam, że jednak wolę wyjść na słońce. Wyglądałam super, aż wszyscy pytali gdzie się tak opaliłam, ale plamy dramatyczne i do tego ciężko go równo rozprowadzić, bo jest pod postacią pianki...
guli, skóra skórze nierówna 🙂 u mnie wyszło ładnie, ale tylko że tak powiem od pasa w górę - nogi nietknięte bialusieńkie jak śnieg 👿
ja ostatnio przez przypadek kupiłam taki balsam brązująco-ujędrniajacy
LIRENE (do ciemnej karnacji).
Fajnie poprawiał koloryt, dawał taka świetlistą poświatę 😉 Jedynym minusem-jeśli ktoś nie lubi kawy-może być jej dość intensywny zapach.
Właśnie kupiłam go, ale nie wąchałam.
Na szczęście kawę lubię 😀
Mam nadzieje, że przyciemni mi biust 🙂
I nabyłam tez balsam z drobinkami złota - ciekawe, co z tego wyjdzie 🤣
stosowałyście rajstopy w sprayu Sally Hansen? Najbardziej interesuje mnie czy nie brudzą ubrań, nie spływają i jak z wyborem kolorów? :kwiatek: