ZLOT Re-Voltowiczo-Voltopirów u Gniadoszki i Gniadego
Wiem wiem, właśnie spojrzałam na mapę i puknęłam się w czoło 😡
wątek zamknięty
Lotnaa, musisz być! Będzie okazja do gorącej czekolady 😉 Chociaż to nie ta sama, ale cóż.. :P
wątek zamknięty
dobra, pomyśle, ale ja z "przyczepką" w postaci dziecka ... niestety
domki sa ogrzewane?
wątek zamknięty
Lotnaa, Ewentualnie zostaje Ci pkp do Łodzi Kaliskiej i prosto z Łodzi prujesz na Grotniki...
Ja na szczęście mam bezpośredni pociąg i w 30 minut jestem w stajni 🙂 A do Kaliskiej też nie mam daleko. Więc jakby ktoś jechał do Łodzi to mogę pomóc 🙂
wątek zamknięty
Szkoda że akurat w tym czasie jest spotkanie ,Ja mam ponad 300 km, ale to nie jest takie ważne ale mamy właśnie w tym czasie Hubertusa i jest przewidywana 500 osobowa widownia i nie mogę zawieś naszego stowarzyszenia koniarzy .
Ale życzę wam udanej zabawy i czekam na relacje i jakieś fotki.
POZDRAWIAM :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Jakby ktoś z Krk się wybierał i miał wolne miejsce w autku to ja się chętnie podepnę i przyjadę : )
wątek zamknięty
Uzupełniam listę chętnych
Osoby, które będą na [b]100%
5. Cieciorka (1 os./2? noce)
prosze przepisac mnie na te druga liste 🙂
ilosc noclegow zalezy od transportu 🙂
Lotnaa bardzo chetnie cie poznam, wbijaj
wątek zamknięty
proszę mnie wpisać na tą listę na 50 % bo bardzo bym chciała ale muszę zamknąć kilka spraw by się określić na 100 %
wątek zamknięty
Ja sie piszę na 50% z racji nowej pracy i tego, czy kierowniczka zdania nie zmieni. Narazie tyle jestem w stanie powiedzieć :/
wątek zamknięty
Jeśli przekonam rodziców, że nikt mnie tam nie zje to z wielką chęcią bym przyjechała 😀
wątek zamknięty
Hmm... to nie mów rodzicom, że masz się spotkać z Voltopirami... powiedz raczej, że ludzie z re-volty :P
wątek zamknięty
Nikaa, nie zjemy, tylko krew wyssamy, wszak jesteśmy voltopiry 😁
wątek zamknięty
Jeżeli ktoś z okolic Lublina miał by jedno wolne miejsce w samochodzie to ja z wielka chęcią 😀 No chyba że bym znalazła busa jadacego w tamte strony, w co watpie 🤣 ale już zerkam do google może coś się znajdzie 😉
wątek zamknięty
Jeszcze mi na zawał zejdą 😁 Jak nie pozwolą to ucieknę 😎 🤣
wątek zamknięty
Przez okno ! 😁
wątek zamknięty
Łoooo jak fajnie, zlot voltopirów... ale raczej nie mam szans się pojawić. Poza tym nikogo z Was nie znam a taki gówniarz jak ja sam się tak daleko nie dostanie.
Pozostaje mi chyba życzyć miłej zabawy 😉
wątek zamknięty
Grafitkowa przez okno nie da rady, bo z trzeciego piętra skakać nie mam zamiaru 😁
wątek zamknięty
Ramires - właśnie coś podobnego chciałam napisać....
więc także życzę miłej zabawy 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, przecież wybierają się tam ludzie w różnym wieku 😉
Pomysł świetny, ale dotyczy zbyt odległej przyszłości.
Chętnie bym się wybrała, ale nie wiem jak mój październik będzie wyglądał 🙄
wątek zamknięty
Pauli tak ale puściłabyś swoje 16letnie dziecko tak daleko od domu (Poznań) z ludźmi poznanymi przez internet? 😁 I to jeszcze pociągiem lub busem?
wątek zamknięty
No cóż, obcując przez tyle lat z taką bandą zboczeńców i wiedząc na co ich stać, to oczywiście, że nie 😁
wątek zamknięty
no więc właśnie.. tu tkwi cały problem, bo ja z miłą chęcią bym się wybrała, ale z Katowic to malutki kawałeczek 😁
wątek zamknięty
Jestem chętna, jakby co 😉 na 50% bo musze z szefowa pogadac na temat wolnego pt i sob 🙂
Ramires, widzialam Cie dzis znow! I sama bym jechala pociagiem z Pń wiec jakby co możesz pomyslec 😉
wątek zamknięty
Ramires- Ja za re-volty / voltopirów znam tylko 4 os. 😡 Ale przecież po to są zloty aby się poznać , czyż nie 😀 ?
Jak przekonam rodziców że nikt mnie nie zje, i znajdę busa to może do Was dołączę 😀
wątek zamknięty
Ramires, ja osobiście też nikogo nie znam i chyba czas najwyższy to zmienić. A dzięki Gniadoszce mamy szansę się spotkać w samiutkim środku Polski, więc nikt nie może powiedzieć że ma za daleko 😁
wątek zamknięty
Pauli tak ale puściłabyś swoje 16letnie dziecko tak daleko od domu (Poznań) z ludźmi poznanymi przez internet? 😁 I to jeszcze pociągiem lub busem?
Aaaa no chyba, że o to chodzi, zrozumiałam trochę inaczej 😉
wątek zamknięty
Grafitkowa - mnie znasz! mnie! 😀😀
spróbuje pogadać z mamą, ale nie wiem czy to coś da...
wątek zamknięty
ja 'na żywo' nie znam nikogo ale czas to zmienić 😉 sama nie gryzę wiec czemu nie!🙂
wątek zamknięty
Seksta może się odezwiesz kiedyś, co? 🤬 Byłaby wtedy szansa na wspólną wyprawę do Gniadoszki 😉
wątek zamknięty
🚫
luzik ale szłaś z jakąś kumpelą i nie chciałam wyjśc na jakas nawiedzona krzyczac "cześć RAMIRES!!" 😀
a ja z psem akurat przed Wami spacerowalam... 🤣
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.