Czy któraś z Was nie planuje usunięcia/zrestartowania konta? 😁 potrzebuję 10cioletniego psa zaadoptować :P a takich oczywiście w schronisku teraz brak...
edit: Może komuś pomoże - moje dzisiejsze podsumowanie z loterii. Losów kupionych: 50 Kasa na początku: $45028 Kasa po 50 losach: $43123 Wartość wygranych nagród (nie liczę wygranych $!): $2,045 + dwa kotki, które bym wyceniła na $200 każdego, więc *$2,445 Jestem więc na plusie $140/*$540
Czy się opłaca? W tym wypadku ciężko powiedzieć. Ale na pewno trzeba wydać dużo na raz, żeby się zwróciło, kupowanie po 1 losie dziennie raczej marnie wyjdzie.
Od 3 dni próbuję pokryć sukę... chyba już z 300dgl na to wydałam, a pokrycia biorę za 10-15 dgl... 😵 Wskaźniki ma wszystkie powyżej 80%, nie wiem o co chodzi 🤔wirek: Może krótkołapek nie da się pokryć dużym psem? 🤔
Pomogłaś, bo już nie mogę się doczekać aż moja zdechnie, bo chcę zaliczyć zadanie. 😀
A w ogóle teraz żałuję, że wzięłam rasowce. Gdybym miała jakiegoś ciekawego mieszańca to może bym zdobyła te 10 głosów na wystawie i miała kolejną rangę. 🙄
flygirl cieszę się 😀 No ja na początku też wzięłam ON, ale po jakimś czasie kupiłam sobie mieszańca na giełdzie i uskuteczniam "nielegalny rozród" 😁 Mieszańce są jakieś takie... ciekawsze 😉
borowska Moja hodowla -> Moje konto -> Ołówek pod napisem "Awatar" 😉
dziewczyny help me! 🙄 Mam na sprzedaż sunię, geny 204.1+10. Mieszaniec ONka, będzie przenosiła ciekawe maści! Mam na myśli tą sunie, muszę ją sprzedać do zadania. 😉 Chce za nią 500 $dgl. Mało ❗ http://www.doggi-game.pl/dogs/view/12828
W jej rodzinie wystąpiły maści typu 1, 2 Jak będzie ktoś chętny to ją wystawie na sprzedaż- szkoda mi teraz tracić dgl, skoro nie wiem czy ktoś ją będzie chciał.
Z tymi linkami jest niestety tak, że trzeba się normalnie zalogować, a potem skopiować końcówkę linku i wkleić. Na razie innego sposobu nie znalazłam 😉
kujka, za ile i ile punktów maja charakterki? 🙂 bo szukam takich które maja wyższe niż te startowe. mitery0322, fajnie muszą wyglądać te twoje mieszanki. mieszanki jak widać robią furorę 😀
U mnie jest jakiś boom na suki. 😤 Na 3 mioty, jeden piesek (!), oszaleć można... Teraz wielbię mojego Tadeuszka całym sercem. 😁 Nie mogę doczekać się aż dorośnie, ale w kolejce jest przed nim Daykiri.