Doggi-game

a ja nie mogę przejść do 2 rangi :/
Jiska pełno osób na forum doggi się o to pytało, wystarczy poszukać 🙂 przez udział w loterii charytatywnej (schronisko), logowanie, wykonywanie rang i udział w wystawach.
Możesz jeszcze kupić za ZŁ, ale się nie opłaca.
Łuhu, moja psinka wygrała wystawę!  😅
To ja też potrzebuję zaproszenie, do zadania, nick: CleanSheet  :kwiatek:
Facella   Dawna re-volto wróć!
13 maja 2012 13:46

w pomocy jest opisane, które zadania trzeba zrobić, aby zdobyć poszczególne rangi. do tej drugiej trzeba zebrać 2 tyś dgl  😵
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
13 maja 2012 14:40
Podziwiam Was za zapał w tej grze. Ja się poddałam po 0,5h...
wyśle mi ktoś zaproszenie 🙂

Qnikowa
[quote author=Cierp1enie link=topic=88056.msg1400314#msg1400314 date=1336904717]

w pomocy jest opisane, które zadania trzeba zrobić, aby zdobyć poszczególne rangi. do tej drugiej trzeba zebrać 2 tyś dgl  😵
[/quote]
ja właśnie dlatego nie mogę jej zdobyć. Będę musiała poczekać tak z 5 dni, aż z kieszonkowego i głosów na wystawę mi się uzbiera....
Koleżanka fanabelle walczy ze swoją suczką Halettą o pierwsze miejsce na wystawie psów rasowych w kategorii juniorzy, pomóżmy jej! Proszę, jeżeli ktoś jeszcze nie głosował, wspomóżcie ją, na pewno się odwdzięczy glosując na Wasze psy 😉 Na prawdę, nie zostało jej już dużo do wygrania, rywal prześcignął ją o 4 głosy

Link tutaj:
http://www.doggi-game.pl/show/category/RY

Dawaj re-volto!  😅
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
13 maja 2012 17:21
missk, ta, super, ostatnio non stop dostaję spam żeby głosować na jej psa. Od tego sa ogłoszenia, no ale trzeba zapłacić za to 50dgl więc lepiej za darmo wysyłać PW :/

A ja właśnie weszłam na wyższą rangę (i z 2000 zostało mi 1000 bo miałam zadanie adoptować psa a wyprawka jest droooga nawet na rzeczach nie dających bonusów) 🙂

Edit: proszę jutro o głosy na wystawie na moją suczkę Delilah (czarny owaczarek niemiecki) w psach rasowych kat. otwarta :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Potrzebuję 10 do zadania
Ja też bym prosiła o głosy w jutrzejszej wystawie na suczkę Lanę (rottweiler), w juniorach.  :kwiatek:
kujka   new better life mode: on
13 maja 2012 19:40

Edit: proszę jutro o głosy na wystawie na moją suczkę Delilah (czarny owaczarek niemiecki) w psach rasowych kat. otwarta :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Potrzebuję 10 do zadania

to ja tez poprosze jutro glosy na moja biala suczyslawe - Hammerfist (user kujka) w kategorii mieszance - otwarta 😉
nie bylo mnie tu kilka dni, a juz tyle naprodukowane 😉

to i dla mnie bym prosila jutro glos, juniorzy, rudy jamnik Deni 🙂  :kwiatek:
Nikitta   Mam na imię... i mam...naście lat :)
13 maja 2012 19:52
Gra doggi, moim zdaniem musi jeszcze wiele dodać do siebie, zby stać się na tyle atrakcyjną grą jak howrse.
Ja jestem na howrse jako Mareczek99 a na doggi jako Baster. Na howrse proszę o gratulację, oraz o wysyłanie mi wiadomości.
Dziękuje. Pozdrawiam
Nikitta
Proszę o głosy na jutro, sunia Roxa. Mieszańce.  :kwiatek:
Dopisuję się do graczy🙂 nick: Coleurline
I od razu mam pytanie: jaki wiek musi mieć psiak żeby można go było wystawić na wystawie? Oraz czy można "zdobyć"/kupić psa inaczej niż zabranie ze schroniska?
13 maja 2012 21:14
kupić można przy drugiej randze na giełdzie

http://www.photoblog.pl/xdoggix/122863876 link do bloga z poradnikami 😉

ja właśnie dlatego nie mogę jej zdobyć. Będę musiała poczekać tak z 5 dni, aż z kieszonkowego i głosów na wystawę mi się uzbiera....

ja mam ufff zrobioną 2 rangę 🙂

dlaczego nie mogę zrobić konkursu? ciągle wyskakuje mi błąd ;/

Nie ogarniam, dlaczego nie dostałam drugiej rangi. Mam 7 dni stażu, w tym 6 dni logowań, właśnie dobiłam 2000 (dokładnie 2041) na koncie, pies ma 2 lata, potrafi chodzić przy nodze... i dupa. 🙁
poczekaj do jutra, może jutro Ci zaliczy
In.   tęczowy kucyk <3
13 maja 2012 23:34
Bardzo proszę o głosy :kwiatek: Zbieram na dwa zadania:
[65] Zbierz minimum 50 głosów na wystawie z jednym ze swoich psów
[66] Zbierz w sumie 1000 głosów w wystawach ze swoimi psami

Rasowe juniorzy: Kaer Morhen
Rasowe kat. otwarta: [url=http://www.doggi-game.pl/show/category/RN/page:2]Pepper[/url]
Pomożecie w zadaniu? Potrzebuje 10 głosów na Andorę  🙂 wyżeł węgierski, psy rasowe-juniorzy. Będę wdzięczna  :kwiatek:
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
14 maja 2012 06:58
Może mnie ktoś zaprosić do znajomych? Potrzebne mi do zadania  :kwiatek: Nick Kermitek 🙂
poczekaj do jutra, może jutro Ci zaliczy

Dalej nic... 🤔
drugi raz wygrałam coś w schronisku juhuu
Maea, musisz miec http://itenia.strefa.pl/zadania.jpg  te zadania w zaliczonych. Nacisnij w rangach ctrl i f i wpisuj po kolei teksty z tych zadań, pewnie nie zaliczyłaś zadania z 2000, bo ono nie zalicza się samo, trzeba nacisnąć >Sprawdź<
Maea, musisz miec http://itenia.strefa.pl/zadania.jpg  te zadania w zaliczonych. Nacisnij w rangach ctrl i f i wpisuj po kolei teksty z tych zadań, pewnie nie zaliczyłaś zadania z 2000, bo ono nie zalicza się samo, trzeba nacisnąć >Sprawdź<

Nie wyświetla mi się zadanie z 2000, więc nie mam jak kliknąć "sprawdź"...
a ja mam zadanie

Posiadaj psa, który wygrał minimum 20 konkursów Sprawdź!
Nagrody: 150 $dgl

moja Mojra ma wygranych 20konkursów

a dalej wyskakuje mi

Nie spełniasz warunków aby zaliczyć to zadanie    🤔 🤔

o co chodzi? czemu nie zaliczam?
Mi się też nie wyświetla to zadanie  z 2000, więc nie mam jak kliknąć "sprawdź" a mój pies spełnia warunki 🤔
14 maja 2012 13:39
musicie zaliczyc inne zadanie zeby wyswietlilo sie to o 2000$
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się