Airshow w Radomiu

7 lat temu też rozbił się taki samolot w Rosji, zginęło wtedy 80 osób (trafił w publiczność).
właśnie weszliśmy na teren lotniska. SU27 zaczął pokaz, strasznie się cieszyłam na ten samolot. I nagle cisza..... I czarny dym..... ['] [']
Rety, ogromnie niebezpieczne te imprezy...  🙁
7 lat temu też rozbił się taki samolot w Rosji, zginęło wtedy 80 osób (trafił w publiczność).

gwoli ścisłości
nie w Rosji , ale w ukraińskim  Kijowie ,zginęły wtedy 83 osoby, a piloci trafili do więzienia gdyż manewr wykonali zbyt ryzykownie i zostali osakrżeni o spowodowanie wypadku.

Niestety takie tragedie się zdarzają
[']
W takim razie źle też podali w radiu dziś.
Ale dzięki za sprostowanie  😉
Kurcze, chyba się cieszę, że nie zdążyłam jeszcze wtedy wejść na lotnisko. Teraz przeżywam strasznie, a dopiero co by było jakbym to widziała na własne oczy.
Jasnowata nie zobaczyłabyś wypadku, ponieważ samolot schował się za ścianą lasu i dopiero po pewnej chwili można było zobaczyć płomienie znad dzrzew i wielką chmurę czarnego dymu.
Wiem, ale jednak widać było, że on spada, a mi ten czarny dym wystarczy 🙁

EDIT: literówka
Szczerze mówiąc, to nikt się nie domyślał, że spadają, bardzo "łagodnie" to wyglądało. Ja cały czas byłam pewna, że zaraz wylecą zza tego lasu, zaskakując nas kolejną ewolucją. Dopiero po zobaczeniu dymu okazało się, że coś było nie tak... Ale masz racje, do najprzyjemniejszych widoków tej całej sytuacji zaliczyć nie można.
powiem Wam, że na żywo taki wypadek naprawdę strasznie wygląda.
ale jeszcze przed tragedią zrobiły na mnie wrażenie pokazy. Niesamowite 🙂 oczywiście od 8-16 nie miałam czasu, żeby pierdnąć, bo nawet po wypadku ludzie nie odmawiali sobie alkoholowych przyjemności...
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
31 sierpnia 2009 17:01
a jak codziennie na ulicy są wypadki i giną ludzie(o czym sie tak nie mowi bo ludzi to juz nie interesuje az tak)

Ilu ludzi jeździ samochodem, a ilu występuje w pokazach lotniczych? Mało to bezpieczne jak dla mnie. I dla pilotów i postronnych ludzi.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się