No właśnie nie wiedziałam ile tej zakładki ma być. 😁 Mówisz, że 10-15cm? To ok. A jaka gruba powinna być? Nigdy żadnej nie macałam. 😡 W środku np gąbeczka pół cm?
pirat30, piszesz literki, po co Ci plik? 😉 My albo mieliśmy takie drewniane tabliczki z pomalowane na biało + dobrym markerem pisanie (drukowałam literkę, wycianałam i powstawał szablon), albo jak mają być mniej porządne, to drukowałam, wkładałam w folię i do płotków/słupków przyczepiane były 😉
Śmiechy, chichy ale patent naprawdę dobry! ;-) Widziałam kiedyś konia, któremu usiłowano właśnie tak zasłonić jedno oko chustami, sznurkami - cudami, żeby się trzymało jakkolwiek i efekt był mizerny. A tu jak znalazł! 😉
Kurde, to kiepsko 🙁 bo ta moja podkladka jest taka zielona, lekko zgniła i no... Kolor ma paskudny, nie pasujący do niczego, troche liczylam na to, ze da się jednak coś z nią zrobic 🙁
Wiesz co.... Nie wiem :P Chyba z popeliny, a biały to najzyklejsza bawełna Ikeowska 😉 Jedyny sklep z tkaninami otwarty po 18, a jak sie ma wene to przecież trzeba :P
dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe pasmanteryjne? przekopuję google już pół dnia i nigdzie nie ma wszystkiego co bym chciała 😵 przede wszystkim potrzebuję szerokiego rzepa do owijek, a w większości sklepów nie ma rzepów wcale lub są tylko czarne i białe na dodatek wąziutkie zna ktoś coś fajnego?
Ostatnio znalazłam futro owcze i chciałabym je przerobić na podkładkę pod siodło. Mógłby ktoś podpowiedzieć mi co, gdzie i jak? Chodzi mi o wymiary i czy warto dodać to tego jeszcze jakieś wypełnienie np. z gąbki? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź :kwiatek:
marysia550, jedyne, co przychodzi mi do głowy to uciąć skarpetki odpowiedniego rozmiaru i naciągać jako getry pod kaloszki. Obcierają pełne kaloszki? Bo gumowe na rzep obcierają prawie zawsze. Do tej pory dla mnie kaloszki obcierają = do kosza (czyli do pudła na jeździeckie śmieci, nie lubię wyrzucać co nierozwalone), ale skoro już wpadłam na te skarpetki, to wypróbuję.