DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

ivett ma najlepszy pomysł 🙂 Z wątkiem o małych, polskich firmach!
Może fakt Ty nie wstawiasz częściej swoich fotek ale robią to Twoi klienci  😀iabeł: .
I wiele osób po prostu wstydzi się wrzucać swoje niekształtne derki czy czapraki bo i tak nikt ich nie komentuje w żaden sposób bo giną gdzieś w dyskusji o Ivett.
Zupełnie nie jest to Twoja wina (jak już to zasługa 😀 ) no ale coś tu nie gra.
Dziwi mnie troche czemu modzi się nie wtącają skoro tak jak słusznie Dora zauważyła inni zostali pogonieni  🤔wirek:

właśnie o to mi chodziło nie o to że ty je wstawiasz ale ten wątek był dla takich ludzi, którzy coś chcą zrobić sami ale nie wiedzą jak to zrobić żeby było dobrze a od jakiegoś czasu widzę że inne osoby są po prostu ignorowane bo co ktoś inny wstawi jakąś swoją fotkę to zaraz jest "dostałam swój nowy pad......" a co by nie było większość naszych firm wyrosła dla tego że fotki były komentowane i uwagi czytelniczek były bardzo pomocne osobie robiącej to czy tamto jeżeli ktoś będzie chciał działać na szerszą skalę to jego sprawa ale co z osobami które chcą mieć coś swojego? mają jeździć z krzywym padem pod siodłem bo nikt nie miał ochoty powiedzieć szczerze że tu i tu jest po prostu źle?

miałam to dodać wcześniej ale dopiero dopadłam kompa a tu taka dyskusja się rozwinęła  😜
ps.
też jestem za otwarciem takiego wątku i tam można wtedy na temat każdej "naszej" firmy pogadać i pozachwycać się ile dusza zapragnie
to ja jako bezfirmowy DIY-ownik  wrzucę ostatnie zgrane fotki

oraz Rasta-Dżamejka (która wzbudziła wielkie poruszenie w gronie mych znajomych :p )

a jako że "brilliant/impuls czy jak mu tam" nie pojechał dzisiaj do właścicielki to jutro zostanie jeszcze obfocony  💃
dora123, wiesz co to są znaki interpunkcyjne? Tej Twojej pisaniny nie da się czytać!

krysiex213, drugi przepiękny!
krysiex213
kocham ten pierwszy  😍
Drugi taki "Tuti fruti "
krysiex213
Piękny ten drugi  😍Ja będę szukała padu na rudą jak będę przy kasie...
krysiex213, oba piękne!!
Ten drugi naprawdę fajowy. 🙂
krysiex-ten drugi bomba. Chciałabym go zobaczyć na koniu.
cieciorka   kocioł bałkański
30 marca 2012 21:42
Mnie też bardzo się podoba! Z bakłażanem zamiast zielonego też byłoby super-wymyśliłam sobie taki jak Babcia zrobiła kiedyś danie z ziemniaczków, papryki i czerwonej fasoli :P 🙂
krysiex213 zbierz sie w końcu do kupy i zacznij robić to hurtowo :P

A Mój pad do lonżowania od Ciebie jest super i się nie przesuwa w ogóle!!!
krysiex213, ja nie wiem, czy ty tez do tego drugiego watku nie powinnas wyleciec 😉 obydwa sa piekne i megawykonane. super! a ten drugi w moim stylu 😉
kenna wcale cię o czytanie nie proszę jak nie masz ochoty to nie czytaj a jak przecinki rażą to sobie dorysuj
krysiex213 ten drugi bardzo odważny podoba mi się 

wiedziałam że się narażę więc możecie odpuścić trudno
ja nie mam firmy (jeszcze, chociaż w zeszłym tygodniu zwolniłam się z pracy i jakoś trzeba będzie utrzymać ogona ) , no i można powiedzieć że to nowe wzory są  😁 . Cieszę się że się podobają no i czekam na foty na modelach jak już dotrą do miejsc docelowych 🙂

to jeszcze wrzucę coś czego tu nie było (chyba)  😡

śliczne kotyliony  😀
krysiex213, na prawdę są piękne i jakie dopracowane, u nas też zaczyna się sezon, więc pewnie do zobaczenia na pw, śliczne te a'la kwiatuszki w środku, na jakiejś tekturce je robisz??
krysiex: super flots! ja kiedys (jakieś 3 lata temu) też robiłam, ale to była masówka na hubertusa, chyba z 30 wyrobiłam wtedy 😉 no ale do tych to nawet nie porównuję...
Dzięki Dziewczyny 🙂 już dochodzę do wprawy powoli bo pierwsze jakie zrobiłam (te róż/szary) zajęły mi 3 godziny :p

dora123 tak na tekturce, do niej doszywam poszczególne elementy. A "listki" odkryłam zupełnie przypadkowo, poprostu raz za mocno ściągnęłam nitkę na jednym z "dziobków" i patrzę o jakiż piękny listeczek  😂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
30 marca 2012 23:33
krysiex, flo są mega!  😍 absolutnie przepiękne
krysiex213, o rany, i to tez idealnie wykonane. szacun! 😀
krysiex213
🤔zczeka: flo są piękne , a ten dugi ciemniejszy cudny .

emptyline   Big Milk Straciatella
31 marca 2012 11:21
krysiex213, naprawdę przepiękne, idealne wręcz!
PRZE PIĘ KNE !!!!
krysiex super, piękne! Ja bym zaczęła robić hurtowo i na sprzedaż, sezon zawodów przed tobą 🙂
jeju dziękuję  :kwiatek: ja jak na nie patrze to dopatruję się że a tu jedna fałdka nie równa, a tu kawałek ogona się kosi itp

hanoverka takiż jest mój szatański plan, ewakuowałam się z pracy gdzie szyłam zasłony, rolety, narzuty itp, trzeba wykminić coś nowego  🏇
Nie widać ani krzywych fałdek, ani niczego innego. Gdybym miała za zadanie kupić flo na jakieś zawody, to na 100 % brałabym Twoje.  😍
No to kombinuj prędko, bo jak masz talent to już jest 99% sukcesu. W tych czasach bez talentu to sobie można sreberka zawijać 😁 Także do dzieła, trzymam kciuki :kwiatek:
deborah   koń by się uśmiał...
31 marca 2012 13:45
krysiex213, Ty fałdki ręcznie robisz? naprawdę jestem pod wrażeniem.
normalnie przy hurtowej produkcji używa się specjalnej maszyny do układania i przeszywania fałdek...

Czapraki piękne ale flo to już w ogole jakiś kosmos, zgadzam się!
krysiex213, masz jakąś firmę? czy to pod zamówienie? bo tam w srodku cos jest i nie widzę za bardzo co 🙂

deborah wszystko ręcznie własnymi rencyma  😉 nawet jest stopka do mojej maszyny taka co robi fałdki ale jakoś tak jeszcze jej nie kupiłam, poza tym robienie falbanek to już prościzna, serial w TV, igła z nitką i wstążka w łapie i można dłubać  🙂

Isabelle firmy nie mam (jeszcze) , planuję robić na zamówienie. A to w środku to też radosna twórczość  potencjalne logo w wersji roboczej (moja wizja to była głowa konia składająca się z literek ED, 1/3 ankietowanych widziała tylko głowę konia, 1/3 tylko literki, 1/2.9 całość a 1/0.1 "no jakieś tam kropeczki i kreseczki)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się