DIY, czyli sprzęt wykonywany samodzielnie

Dzisiejszak. Ale kolor ma łądniejszy 🙁 Wyjątkowo dziś mi nie szły zdjęcia, może jutro uda się na modelu zrobić.
Jak zawsze najwięcej rzeczy sobie wymyśliłam do zrobienia w czasie sesji....  😵
Wow!!! identyczny jak jarpolowy bakłażan  😀
Ależ cuda potraficie zrobić. Szkoda, że ja takie beztalencie jestem  😤

Dziewczyny a te wasze pady mają grubość taką jak jarpolowe lub yorka pady??Czy są grubsze?
Ejjj wcale nie jak Jarpolowy! Ale w realu jest bardziej filoletowy.
Grubości raczej podobne, ale mogą być i cienkie i grube. Ja osobiście średnio lubię takie pady jak Anky czyli szmatkowe, wole sztywniejsze.
Może zdjęcie przekłamuje, albo mi się wydaje, że podobny. Ale bardzo ładny.
Spoko, spoko, śmieje się  😉
Podoba mi sie ten atak karych kolnów w super derkach! i te rozwiazania w nich też są mega!

sasqach
super to określiłaś  😀iabeł: podpisuje się  🙇
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
19 stycznia 2012 19:04
Ja jak zwykle po czasie  🙄
Niezastąpiona ivett wygrzebała dla mnie derkę (potrzebowałam "na wczoraj"-mój koń wykończył swoją i chodził w zimówce). Dera doszła na drugi dzień, jest PRZEPIĘKNA, chyba ładniejsza niż zimówka którą mamy. Ma idealne kolory i jutro pojedzie do modela  😜
Ivett jesteś BOSKA  :kwiatek:
Sio   nowe wcielenie marchewki
19 stycznia 2012 19:46
Widek07  te nauszniki są boskie...w sam raz do sesji w regionalnym pasiaku....... jak będę kiedys mieć swoje cztery kopyta to do Ciebie uderzę 👍
He He , a ja myślałam ze właśnie to Ty  jesteś ekspertem , w sumie to bardzo podobają mi się koniki zrobione przez Ciebie , możemy się wymienić na nauszniki . Ja zrobię nauszniki , a w zamian dostane wełnianego konika

A mnie sie zdazyło dzisiaj popełnic podróbke EuroStara. Wiecej raczej nie zrobie, chyba że zostana mi scinki materiałów, których nie da sie uzyc na uszycie całego czapraka.
Przyznam sie szczerze że chetnie bym sobie go zostawiła 😀  😀iabeł:
Super, tylko zasmuciło mnie info na Twoim blogu, że więcej takich nie zrobisz- a szkoda. Bo na prawdę ładny!
Jaki jest najlepszy materiał na frak?
Czy ma ktoś może  przepis na tort dla konia? Bo jakoś nie umiem znaleźć
Proszę:
potrzebne rzeczy :
miska- 2,5l

- 600g siemienia lnianego/ lub gotowego meszu dla koni

- 1l wrzątku

- smakołyki do dekoracji torcika (marchewki, jabłka, cukier, cukierki dla koni, owies, słonecznik...itp--- tylko rzeczy zjadliwe dla koni!!!)
Siemie lniane/ mesz wsypujemy do michy i zalewamy wrzątkiem. Dokładnie zamieszać, żeby gdzieś nie zostało suche. Przykryć i zostawić aż do ostygnięcia. OSTRYMI POTRZĄSANIAMI ;-) wydobyć siemię na talerzyk i WEDLE uznania ustroić torcik. PROSTE? PROSTE!!! (uwaga! stygnie długo, około 2h)

źródło:
klik
Bardzo dziękuję  :kwiatek:
a mój szanowny koń postanowił popełnić zbordnię i popsuć pożyczoną ivettową derkę (bardzo już starą a mimo to była w super stanie), teraz mam do zszywania  😁  to już trzecia derka do szycia od zmiany stajni  🙄 a ona się świetnie bawi
Sio   nowe wcielenie marchewki
20 stycznia 2012 22:52
Widek07 Na szydełku to ja się znam tylko troszkę. Moje szajbuski robię na igle...może w bólach stworzyła bym coś w połowie TAKIEGO,ale trwało by to z rok 🙂
A na wymianę bardzo chętnie-ale najpierw muszę mieć to na kogo włożyć 🙂
pfff, polozysz sobie na poleczce i wazonik postawisz! 🙂
no  trudno  😉

Escada, tą starą bakierową derę rozbroiła?

Mój najświeższy przedłużany pad z logiem  😉

Hypnotize rewelacja  😍
Aleks   Never underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf
21 stycznia 2012 10:57
🤔zczeka:  o jaaa to mój o rany  😍 😍 😍 jaki piękny 😍
Rany, ivett Dziękuję  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ja chyba z nim spać będę ...  😍
ivett mistrzostwo ten pad  :kwiatek:
ivett, absolutnie piękny pad, pierwsze tak starannie uszyte i pięknie wyglądające pady na tym forum, super!
sorry za  🚫

ivvet, ty robisz transportery sama ?  🙇 ?

Nowelisa piękne  😜  💘
Ivett
Piekny 🙂 Fajny haft 🙂

A ja pokaze moje dwa z dzisiaj na koniu 🙂

subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
21 stycznia 2012 16:18
ivett Czudny 😀

Nowelisa motyl  😜 suuuperr

Hypnotize fajnie się prezentują na rudym trzeba przyznać 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się