Wrzucone ostatnie - bardzo proszę o większe zdjęcia, min. 800 pikseli szerokości! Mam Dzidę w Eurostarowym kompleciku sezamowym, ale nie wiem co będzie najlepsze 🙂
zostały wszedzie tylko pony 🙁 a ja potrzebuje duzej 3 .... a tak btw właśnie przyszła moja Orchidea i jestem zakochana w tym kolorze... jest zajebisty po prostu !! 😍 😍
W equishopie już chyba nie ma różowych kantarów , ale jest wyprzedaż ;p http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/scan/se=7558.html trochę fot z nowej kolekcji na dużym przybliżeniu . Czemu nowa kolekcja nie ma kantarów z futerkiem ? chyba , że ja ślepa jestem.
[quote author=disco link=topic=878.msg333817#msg333817 date=1252775294] Mam pytanie czy strona, o której piszecie na początku wątku funkcjonuje? Bo wszytstkie linki otwierają strony surowe, albo w ogóle nie otwierają...
I własnie dlatego postulowałam już nie raz w tym wątku, aby na pierwszej stronie zaktualizować linki do strony szmatocholików, bo osoba wchodząca piuerwszy raz może nie wiedzieć jaki jest adres strony
Potwierdzam, to owijki z nowego katalogu Horze, kolor oliv-dark green. Są prześliczne ale ostrzegam: są słabej jakości i są z bardzo cienkiego i rozciągliwego polaru!
Na szczęście nie są drogie, więc do lansu (i do zdjęć) można się przemęczyć 😉