Moria, tylko czemu Ty tak kaleczysz te zdjęcia? Co to za słitaśma rameczka? Co to za format? Szkoda, że nie ma normalnych proporcji np. 4:3, bo koniec końców zdjęcie z galerii ląduje mniejsze, niż by mogło być. Wrzucaj oryginały - niech nikt nie ramkuje i nie przycina zdjęcia "do konika".
Azbuka, haha dziekuje 🙂 Totalnie sie z Toba zgadzam! Tak przy okazji, Twoj Army jest zupelnie inny, i na dodatek sie nie "blyska" tak. To kwestia oswietlenia?
Niestety żaden nie wygląda jak Maize dziewczyny :/ Widziałam Maiza na żywo, obfociłyśmy go i to foto akurat idealnie oddaje kolor: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/118/2076#i To pierwsze jest lekko prześwietlone i zaczyna podchodzić pod Banane. Jak sama nazwa wskazuje Maize to kukurydza,a żadna z tych przeróbek nie przypomina go w najmniejszym stopniu więc moze lepiej będzie poczekać na niesłoneczną pogode i wtedy porobić foty bo w słońcu ciężko naprawde go złapać 🙂
Shitake ok (poza ramkami, które są shit... ake), maize strasznie się świeci... Dobra, mam nowe 🙂 Rivaldo i Anky Shitake:
I ten Maize okropny. Moj aparta w ogole nie moze normalnie uchwycic tego koloru. Dzis bylo pochmurnie i dalej nic :/ Pozniej pokombinowalam z aparatem (no a niestety nie specjalnie sie znam na roznych dziwnych opcjach) i wyszly mi strasznie ciemne ale za to kolor czapraka byl w miare.
A to jedno ze zdjec po kombinowaniu z aparatem w oryginale: