galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
26 stycznia 2011 07:43
tak masz rację , to derka z kolekcji beluga/flax
Wrzucone poza kiwi... z tym będzie ciężko, chyba że masz oryginał jeszcze dużo, dużo większy. Inaczej ciężko coś wyciągnąć z takiej utraty ostrości.

od lewej: Anky chocolate, Anky grass, Eskadron green, Eskadron royal limited, Eskadron stone, Anky mist, eskadron deepblue, Eskadron marine, Eskadron nugat, Euro Star navy/brandy

brillanty Eskadron od lewej: marine, nugat, green

edit:
czy ktos umiałby poprawić nieco te 2 zdjęcia żeby nadawały się?
Eskadron brillant navy z kolekcji Maritim 2010

oraz komplet Anky grass
morganka   po obietnicę na szybkim jechano koniu
27 stycznia 2011 01:34
Lind ujdzie, ale reszta to tak średnio. Albo chcemy dobrych zdjęć, albo mam wstawiać wszystko jak leci. Dla mnie zdjęcia są nieostre, na takim np. padzie w paski słabo widać kolor, jakiś mazaj to pewnie herb Eskadrona, sportive to naprawdę mógłby być dowolny inny czaprak... Z tych poniżej to od biedy jeszcze mógłby być szary cross in. Nie byłoby szansy na te same fotki, ale w dużej rozdzielczości?
Hello,
kilka eskadronów i euro starów których jeszcze nie ma.
to moje pierwsze zdjęcia w tym wątku więc mam nadzieję że się nadają.

cotton lind z kolekcji beluga/flax

pad martimi w paski z maritim/chilli (troche kiepsko widać)

euro star cross in pomarańczowy

euro star cross in szary

euro star sportiv biały
morganka   po obietnicę na szybkim jechano koniu
27 stycznia 2011 01:36
Tutaj też, nie będzie większego? Przez kompresję prawie całe pikowanie poginęło..
i jeszcze briliant chilli 🙂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 stycznia 2011 02:03
moim zdaniem sie nadaja 😉
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
27 stycznia 2011 07:32
moim tez i zazdroszce sportiva bialego vs 😜
i brillanta chilli na ktorego funduszy narazie brak 👿
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
27 stycznia 2011 15:14
exclusive ESKADRON czaprak terra/schoko
1. real foto swiatło dzienne
2. zdjecie z ebay tego samego koloru

Może takie porównanie się przyda dla zamawiajacych na ebay zdjecie real terra

wielkosc zdjecia.

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] nagminne wrzucanie ogromnych zdjec.
27 stycznia 2011 15:41
gajara18  wystarczy że wrzucisz do KRM bo tutaj nie wrzucamy po pojedynczym czapraku , jak już to komplet  😉
+ opisy super!
gniada w:
Euro Star stripe in kolor navy/brandy + owijki Euro Star brandy

Euro Star stripe in kolor navy/brandy + owijki Horze granatowe

Eskadron brillant kolor marine z kolekcji marine/kitt + owijki Horze granatowe
a propos znaku zapytania przy derce: to kolekcja Wiosna/lato 2008 Olive / lemon / blassgrun 🙂

morganka: zazdroszczę chilla-aka, twoje Stworzenie pięknie się w nim prezentuje  😜
esperado mówisz o tej derce http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/20/1472#i ? to na pewno beluga/flax. Wystarczy spojrzeć na romby.
No własnie, nawet patrząc na tamte derki widzi się sporą różnicę 😉
jako, że to nasze zdjęcie, potwierdzam, że to beluga/flax 😉
27 stycznia 2011 20:21
esperado mówi o swoim zdjęciu (tak?) bo przy derce jest (?) a ona tez jest z tej kolekcji

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/20/1490#i

edit link
juliadna: tak to ta z mojego zdjęcia
+
hazel na gniadej 😉

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/103/1491#i to jest kolekcja jesień/zima 2006  😉
Wrzucam, bo fajnie pokazuje kolor.
Zrobiłam foto sprzedażowe, więc skoro już mam, to może przyda się tutaj ?

Walnut + owijki sky
teraz derka z beluga/flax jest wstawiona do levender/stone http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/72/1472#i
Może w związku z ostatnimi pomyłkami (jako że Quanta nie pracuje tutaj na etacie - mam na myśli ten wątek - i nie a obowiązku znać i rozpoznać każdą kolekcję i każdą zaistniałą w niej rzecz) ustalmy, że warunkiem wstawienia zdjęcia do galerii jest podpisanie jaka to kolekcja.

Jeżeli nie wiemy, to wstawiamy, piszemy "nie wiem co to za kolekcja" a wtedy Quanta z automatu wrzuca je do zakładki pozostałe i niezidentyfikowane. Bo też nie rozumiem, co to za problem podpisać zdjęcie, zwłaszcza, że Quanta niejednokrotnie prosiła o ich podpisywanie! To aż taki trud, zwłaszcza dla was, szmatoholiczek?

Chociażby Juliadna ostatnio... co to znaczy "nowa kolekcja"? To Quanta ma teraz googlować i szukać? A wystarczyło podpisać -> brillant Lightblue z kolekcji Navy-Green?

Wykażcie się zainteresowaniem i nie dokładajcie wrzucającym dziewczynom roboty, a nie potem wyszukujecie błędy i marudzicie. To chyba nie kosztuje was aż wysiłku? 😉
28 stycznia 2011 11:14
Sierra - chodziło mi o tą aktualną , no ale dobra mój błąd  :kwiatek:

Podałam twój przykład, jako ostatni, nie bierz tego do siebie zbyt mocno 😉 Ale naprawdę gdyby podpisywać porządnie zdjęcia to nie dość, że ułatwiłoby robotę osobo wrzucającym jak i oszczędziło by wielu (jeśli nie wszystkich) pomyłek 😉
+
Anky Cardinal

Obydwa fajne, wrzucam drugie, bo tam morda jakaś taka wesoła 😉
Kantar choco petrol😉

Nie wiem które lepsze😉
W linku jest inne zdjęcie, moim zdaniem nie takie fajne...
Eskadron NICI Hazel

za duze zdjecie!  😤
prezeskoniu, zmniejsz fotke  🤬
lepiej?
lepiej 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
28 stycznia 2011 18:34
prezeskoniu, nie, ani trochę
prezeskoniu, zdjęcia ładne...ale zmniejsz rozmiar bo nadal są za duże.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się