Facella ja wczoraj mimo braku słońca uderzyłam focić i powiem szczerze, że już samo to że tak zielono jest dookoła 🙂 wystarczyło na trochę fajnych ujęć To miła odmiana po szarych i burych, monotonnych miesiącach 😉
glanek, a dziękuję, też je bardzo lubię. Szkoda, że się źrebię tak schowało, chyba wolałabym widzieć wyraźnie jego pyszczek. Ale miejsce ma potencjał, jak masz możliwość, to wróć tam jeszcze!
glanek cieszę się, że się podoba 🙂 to była taka szalona majowa sesja... co do Twojego zdjęcia, ja ogólnie uwielbiam jesienne fotki, jesień wg mnie to najbardziej fotogeniczna pora roku... Facella przeglądnełam Twoje fotki z poprzedniej strony i strasznie mi się podobają te w lesie, piękne światło Ci się udało upolowac 😍
Jak już jesteśmy przy majowych zdjęciach-pochwalę się zdjęciami z zawodów w Famaguście. Dla mnie są nastrojowe, bo jeszcze na żadnych zawodach nie widziałam tak pięknego tła w postaci rzepaku, do tego świeciło piękne słoneczko a niebo było błękitne 😜 Ogromne pole rzepaku ciągnie się równolegle do posesji stajni, więc piękne tło było i na rozprężalni i na parkurze!
Time, daje, ale ciężko było z tym siwkiem-światło ostre, żadnej chmurki na niebie wtedy nie było, godzina 11 i jakbym jeszcze domknęła przysłonę to tło byłoby ciężko widoczne, więc postawiłam na prześwietlonego siwka i jeźdźca na rzecz pięknego tła 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 05 czerwca 2013 16:18
Ustrzelone kiedyś przez przypadek. Robiłam zdjęcie zachodu słońca i się konie władowały. Żałuję, że drugi przycięty.
Facella właśnie czekam na lato i zamierzam kogoś zedrzeć z łóżka o 5 rano, wsadzić na konia i obfocić...bo dokładnie takie klimaty kojarzą mi się z letnimi terenami o wschodzie słońca 🙂