ANIMO it wloska marka premium - gdzie kupic??? pomocy
Forta dzieki wielkie za info. zaraz sprawdze co tam maja. A ty kupilas juz cos z Animo? jakie doswiadczenia ? dzieki z gory.
pozdrawiam
Nic nie kupiłam, nawet nie bardzo patrzyłam co mają, bo poraziła mnie cena zwykłej koszulki (nawet nie polo) - chyba 420 zł. Na stronie nie znalazłam żadnego katalogu, ktoś może wie gdzie można sobie pooglądać?
ktos mi dawal :kwiatek: nie pamietam kto
http://www.animoitalia.com/ wlasnie na stronie cavallo NIC nie ma...
pffff... jakaś starszliwość ten katalog 🙄
obejrzalam sobie ten katalog Animo i mi osobiscie baaaardzo sie podoba, super ! nareszcie cos innego i wyjatkowego, fajna muzyczke maja na tej stronie 🙂 ciuchy sa pewnie drogie jak cholera, jak to wloskie marki, ale kurcze przynajmniej unikatowe, inne niz te wszystkie marki typu Pikeur - cala polska juz chyba chodzi w pikeurz'e! tak wogole to takie bryczesy animo bym normalnie do chodzenia na co dzien sobie zakupila, mmm
dzisiaj dzwonie do cavallo w szczecinie i wypytam sie na temat ich oferty Animo😀 mieszkam niedaleko w sumie, wiec moze sie wybiore nawet osobiscie
dzieki wszystkim za pomoc
pozdrowionka
Hmm.. katalog bardzo mało reprezentacyjny. Skoro to taka świetna włoska firma to dlaczego nie prezentują produktów, tylko przedstawiają fryzury modelek?
chyba kwestia promocji... veredus tez jest wloski, a stronke ma dosc uboga jak na zasieg i skale sprzedazy... nie mowiac juz o dostepnych produktach... katalogi maja super, a www srednio jak dla mnie...
ok moze przesadzilam z porownaniem ale jednak cos w tym jest...
mi sie ten katalog nie podoba. moze jestem tradycjonalistka. ciuchy z reszta tez nie, poza kilkoma modelami fraczkow.
prezentowane produkty to jedno, forma prezentacji - drugie. ten katalog jest po prostu żenujący 😲 jestem pod wrażeniem tak obskurnej i tandetnej 'sesji'.
i podobnie jak katiji podoba mi się tylko kilka fraczków
Mi sie bardzo podobaja fraki animo i sa przy tym bardzo wygodne 😍
Po 1 przymierzenu zdecydowalam ze jak bede miala troszke wiecej kasy to sprzedaje swoj frak cavallo, dokladam troche i kupuje animo 😉
a gdzie go widzialas? w Szczecinie? mieli cos jeszcze ciekawego? byly tez brazowe? opowiadaj! 😅
W Szczecinie. Mieli brązowe fraczki i koszule, bardzo fajne ale w brzydkich kolorach 😉
Katalog jest absolutnie obleśny. Forma prezentacji jest beznadziejna. Przy jeździectwie liczy się głównie to, jak ciuchy będą wyglądały podczas jazdy i plot w barze/ siodlarni czy innemu miejscu ku temu przeznaczonemu. Tutaj nawet nie widać dokładnie w co modele są ubrani 👀
Ale chyba jeśli chodzi o katalogi to w jeździectwie to mocno kuleje. Ja na przykład lubię pooglądać katalogi Horze. Żeby sie dowartościować, że ja też zdjęcia do takiego katalogu bym bez problemu zrobiła. Zdjęcia niechlujne, często niedokładnie powycinane i wklejone na inne tło, o technice wspominać nie będę. Cóż, może im się dobrych zdjęć robić nie opłaca.
strona beznadziejna :/
Ciuchy mi się w ogóle nie podobają, może jedna koszulka konkursowa.
Mnie tam akurat nie przeszkadza, że "wszyscy chodzą w Pikeurach" - to w moim zdaniem dobra marka, mająca w miare przystępne ceny.
w Cavallo Szczecin mają bardzo duży asortyment odzieży animo.
Ceny kosmiczne, kolory- kwestia gustu. Może trochę żarówiaste, ale widziałam te ciuchy na paru osobach i muszę przyznać, że wyglądają całkiem fajnie. Natomiast wykonanie i gatunek materiału- super!!!
faktycznie dosc ekscentryczne te zdjecia ale ceny powalaja... ponad 600zl za koszule konkursowa to juz przesada
kilka z cavalloszczecin:

bufki 😍
nowy katalog, dla mnie interesujacy... ale ceny 😵
http://www.animoitalia.com/
abstrahując od ceny niektóre rzeczy są ciekawe, chociaż mnie najbardziej razi sposób prezentacji... zastanawiam się 'co autor miał na myśli' i czy prezentuje nam ubrania jeździeckie czy do chodzenia codziennego. Osoba nie związana z końmi mogłaby pomyśleć, że to jakaś nowa moda oglądając te zdjęcia 😉
a kto powiedzial ze ubrania z marek jezdzieckich sa tylko do stajni? zreszta kolekcja do golfa jest podobna... 🙂
teoretycznie nikt tak nie powiedział, chociaż mimo wszystko marki jeździeckie i z założenia ciuchy lepiej ogląda się w scenerii końskiej (przynajmniej dla mnie). Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie, każdemu się nie dogodzi 😉
moze jestem dziwna ale kurtki za ponad tysiac zlotych wygladaja dla mnie o niebo lepiej "w aucie" niz w stajni 😉 szczegolnie te z KL, czy pikeura premium
pamieta ktos nazwe całkiem fajnej firmy, mało popularnej w polsce... kiedys wspomniana na volcie, chyba nawet na stronce mieli informacje o wydarzeniach sportowych.
nawet coś od nich miałam, ale i tak nie pamiętam nazwy, jak przeczytałam o animo, to zaczęło mnie meczyć.
oooo, szkuałam kingshorse, dlatego nic nie wyszło. dzięki!
mial ktos w rekach cos z animo? jak jakosc vs cena?
Koleżanka się w tym lubuje- ona uważa, że bardzo ok. Ja- że tak czy inaczej nie wydałabym tyle kasy na ciuch. Może to kwestia statusu materialnego? 😉
Ma koszulki, bryczesy (bo to animo ten wynalazek z paskami silikonu zamiast leja?), frak, skarpety... z wielkich plusów koszulki: nie łapie brudu, a jak już złapie (po upadku na trawę) to pięknie się spiera.
Jakość 😍 😍 😍 jak nie lepiej, siwtnie sienosi, super pierze, po roku ciuchy wyglądają jak nowe... ale ceny powalają... 🙇
tak, to m.in. te bryczesy z silikonowymi paskami.
i glownie wlasnie o bryczesy mi chodzi