Szukałam, niestety przecenione są tylko większe rozmiary- noszę 36. I chyba kupię, tak sobie myślę, że baaaardzo potrzebuję 😁 . I zacznę zbierać na nową szafkę, bo nie ma gdzie tych wszystkich par upychać. Zakupoholizm. A widziałaś niebieskie? Mają taki żywy kolor jak na zdjęciach lacoste?
A ja nabyłam kolejne szpilki 😅 Na żywo wyglądają absolutnie fenomenalnie i co ważne - są super wygodne - założone na wesele w sobotę o 18 i zdjęte w niedzielę o 6 rano - nogi nie bolały, nie poobcierały się, bardzo stabilne i wygodne, super stopę trzymają. Pierwszy raz mi się udało tak dobrać buty w Zarze i jestem zachwycona.
Też mam właśnie do zamszu i nubuku, chociaż moje buty nie są wykonane z żadnego z tych materiałów 🙂 Moja mama czyściła tą pianką skórzane buty, więc myślę, że tym płóciennym nic by się nie stało
Tak apropo, tu ktoś kiedyś dodał wpis z takimi trampkami na konie z zapytaniem, czy ktoś miał. Trampki były bodajże koloru niebieskiego i czerwonego, teraz właśnie ich szukam. Kosztowały chyba 49,99zł? Nie pamiętam, ale właśnie tu szukam jakiś trampek i wpisu, który pyta czy ktoś je ma 🤣 HELP!!!!! 🙇