Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

kurechii   look at my horse, my horse is amazing!
20 grudnia 2010 20:15
przepraszam, że ja nie w kwestii EMU, ale SZUKAM CZERWONYCH SZPILEK na 100dniówke.
tak do 150zł, moze mi ktos poradzić gdzie znajde?

ostatnio przeleciałam chyba z 3 centra handlowe w poznaniu (Malta, Factory, Auchan)
od góry do dołu i nic... 😵 😵
no to wez albo ugg albo jakies stringery lub angels z emu, wowczas nie beziesz miala wykoslawionych nog
dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
20 grudnia 2010 20:16
No ja nie będę dziewczyny taka elegancka jak Wy. Kozaczki jakie tu prezentowałyście są śliczne ale ja na tą zimę wybrałam coś innego. Coś, dzięki czemu w końcu nie marznę w nogi.
http://merlin.pl/Merrell-z-10-Buty-damskie-WHITEOUT-8-WATERPROOF-czarny-roz-38-5/sport/product/220,817509.html
Scottie   Cicha obserwatorka
20 grudnia 2010 20:20
crazy, prosze  🤣 takie jest moje zdanie tylko na temat tego modelu, zwykłe, niskie emu są całkiem ok. Ja jednak wolałabym UGG'i, wiele dziewczyn już tu pisało, że są dużo bardziej wytrzymałe, nie wykoślawiają się i są lepsze jakości, niż emu.
Scottie
racja,
pod warunkiem, że dostaniesz oryginalne.
potop podróbek UGGsów na Allegro mnie przeraża 🙁
20 grudnia 2010 20:55
koenicke, wiem, wieeem. Poczekam aż przyjdzie ta zima stulecia i wtedy pomyślę, skąd ściągnąć oryginały. W ostateczności mogą też być Emu 😉
Zadnej zimy, wypluj te slowa.. na lato sobie kup, hahaha
nie czekaj na zime, kup teraz a jak juz je bedziesz miala i zalozysz sobie na nozki, to nie bedziesz chciala ich sciagac  😎
Frania, Granatowe!

A Strucelka chciała kiesyś louboutiny 😉

http://www.louboutinsale.com/index.php
20 grudnia 2010 21:41
crazy, chyba nie stać mnie na te z wełny merynosów, więc na nic mi się zdadzą w lato 😉

sanna, ja raczej z tych "ęlegantszych", wole muszkieterki. Jak porządnie mróz ściśnie, to wtedy pomyślę. Jak narazie do -15 daję radę. Poza tym odwilż idzie! 😀
Frania, granatowe!  😎 na żywo są piękne! 😉
oo, muszkieterki tez sa fajne, kocham je miloscia wielka, wciaz jakies mnie kusza, ale w ugg/emu rozkochalam sie jak je zalozylam i wybaczam im ich kapciusiowate ksztalty 😎
MAM MOJE IRON FISTY!!!!!!!!!  😜 😜 😍 😍 😍 😅 😅 😅
są przecudowne, przewysokie, przepiękne. po prostu prze. nie jest taka straszna ta platforma, i jak na razie są wygodne!
idę w nich spać. zdjęcia jutro. teraz dla przypomnienia sklepowe
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
21 grudnia 2010 07:04
exploited  🤔zczeka: lepiej ich dobrze pilnuj, bo wpadnę kiedyś i Ci ukradnę prosto z nóg, są przeboskie  😜
trzynastka   In love with the ordinary
21 grudnia 2010 07:46
zepsuły mi się moje kochane DC w związku z czym muszę zainwestować w buty na codzień, na spacer, uczelnie, wyjazd...

Co myślicie o tych ?
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
21 grudnia 2010 08:15
Scottie
Widziałam kilka osób w takich EMU, jakie wstawiła emade i wyglądały na prawdę fajnie, mimo że było widać, że nie są już nowe 😉

ninevet
Jak w ogóle nie podobają mi się buty tego typu, tak te są super 😀 
21 grudnia 2010 08:39
Ja własnie tez średnio takie buty lubię. Przymierzalam je wczoraj ale lusterka były małe i widziałam
nie siebie w butach tylko but i kawałek nogi ...
Ale sklep likwiduja i kosztują niewiele wiec chyba się szarpne 🙂
Szukam jakiś fajnych, nieprzemakalnych śniegowców...
Ktoś coś wie? 😉
matko, nie zazdroszczę Ci Frania wyboru, bo i szare, i granatowe są prze przepiękne !! 😜
Scottie
racja,
pod warunkiem, że dostaniesz oryginalne.
potop podróbek UGGsów na Allegro mnie przeraża 🙁

to moze napisze ktoś na co warto zwracać uwage przy kupnie ale przez internet? Mimo ze sprzedawca zapewnia że oryginalne...
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
21 grudnia 2010 18:33
Było o tym kilka stron wcześniej.
ten sprzedawca wstawia ugg w cenie 'kup teraz' za ok 250zł, co moim zdaniem oznacza jedno- to są podróby.
cieciorka - do poprzedniej strony, nie zgadzam się ! Ja uwielbiam białe trampki i adidasy  😍

ninevet - mi się nie podobają. Z tym, że ja nie znoszę Reeboków, nie lubię czarnych butów, a te seledynowe motywy kompletnie dla mnie przekreślają te buty 😉
tulipan, moglabys wstawic zdjęcie z boku i z tyłu na nodze Twoich emu?
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
21 grudnia 2010 22:45
czy mi się wydaje czy ktoś pytał o sklep Badury?
Namierzyłam dziś w Galerii Kazimierz w Krakowie, ale totalnie bez szału.
23 grudnia 2010 10:39
Chciałam napisać, ze nie jestem w stanie sobie wyobrazić, ze zwykle moje emu bronte mogły by przemoknac.
Wpadlam w zaspe z blota posniegowego, butki mi całe zasolilo. Żeby to zmyc wsadzilam je pod bieżąca wodę i szorowalam
gabka każdy po kilka minut, na zewnątrz z nich cieklo ale w środku dalej sucho 😉
emade - nie mam aparatu  🤔
http://www.louboutinsale.com/productsview.php?proid=314&id=11&type=products
ciekawe jak z kosztami przesyłki , bo niektóre buty są boskie 😍
Pursat   Абсолют чистой крови
23 grudnia 2010 16:42
Jak byk na stronie głównej jest napisane o wysyłce. 😎
przepraszam, że ja nie w kwestii EMU, ale SZUKAM CZERWONYCH SZPILEK na 100dniówke.
tak do 150zł, moze mi ktos poradzić gdzie znajde?

ostatnio przeleciałam chyba z 3 centra handlowe w poznaniu (Malta, Factory, Auchan)
od góry do dołu i nic... 😵 😵

Ja szukałam w sierpniu czerwonych szpilek, i powiem szczerze że bardzo ciężko znalezc, cały miesiac za nimi latałam po miescie, aż w końcu dorwałam w zwykłym sklepiku na "peryferiach" miasta hehe
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się