Sobota 12.06 (rano skoki i ujeżdżenie, popołudniu kros :emoty327🙂
propozycje znajdziesz tutaj:
http://swiatkoni.pl/events-display/1651.htmlNapisałam do nich wczoraj przed południem maila z zapytaniem, czy terminy te same co w propozycjach, czy będą listy gdzieś opublikowane, ale odpowiedzi chyba nie doczekam 😁
ja jadę do Walewic, ale tylko w charakterze widza🙂
Kiedy dokładnie jest ujeżdżenie w Strzegomiu wie ktoś? 🙂 I kto się wybiera,bo ja najprawdopodobniej będę 😀
Ujedzenie w Strzgeomiu jest w czwartek i w piatek. 2 dni.
127 koni w Jaroszówce 😲 . Kurcze my dzisiaj trawę na siano kosimy !! do soboty nie wyschnie 👿 Na pewno jakaś pompa się szykuje 🤣
Chyba się wybiorę pocykać foty
o której jutro się zaczyna?
bo o 8😲0 pokaz koni wycofany
Czy ja dobrze widze?
Program Zawodów Horse Trials Strzegom 2010
Czwartek, 24 czerwca 2010
11.00 - Ujeżdżenie i Skoki - CIC*
13.30 - Ujeżdżenie - CCI**
14.30 - Ujeżdżenie - CCI***
Piątek, 25 czerwca 2010
9.00 - Ujeżdżenie i Skoki - CIC*
9.00 -Ujeżdżenie - CIC*** - Puchar Świata
16.00 - Cross - CIC*
CIC* moze odbyc sie w jeden dzien? Chore.
Trzeba by było mieć konia cyborga, który przeszedłby czworobok, potem parkurek, a na koniec śmignął * kros >___>
Strzyga, dzisiaj takie cyborgi były w Walewicach... Z czworoboku schodziły, zmiana siodła, chwila stępa i rozprężenia przed skokami i parkur, a od 14.00 zaczynał się kros.
Moim zdaniem kiepska organizacja była w Walewicach. Żeby coś zobaczyć trzeba było chodzić między parkurem a czworobokiem, bo tak jakoś dziwnie to było, nie koń po koniu tylko z przerwami...
Tzn, to sie zdarza... ale na zawodach regonalnych, ktore jedziesz teeningowo bardziej.. Kurde a nie na miedzynarodowych podczas pucharu swiata za 600zl... nie po to sie tam siedzi 5 dni zeby wszystko na leb na szyje jechac w 1 dzien... Jeszcze zniose ze w czwartek uj i skoki, a kros w piatek.. Ale mimo wszystko pozniej dwa dni kon stoi w boksie i wychodzi bezsensownie na jakies krotkie spacerki.. bo sobota teren zamkniety.
pierwszy raz byłam na zawodach wkkw i ogólnie średnio mi się to wszystko podobało. Na czworoboku takie fajne, zrównoważone konie, a potem ten sam leci jak wariat na łeb na szyję, zrzuca drągi.. ja bym się cykała pojechać na takim na kros.. Jedna laska to miała aż napięte bicepsy tak się szarpala ze swoim na parkurze...
To dla mnie przeginka w takim razie. Rozumiem L, P, ale w * to już się robi poważnie, bo krosy na * wcale takie leciuteńkie i radosne nie są.
Podczas jednodniowych zawodow jest skrócony kros i bodajze krotszy parkur..
Ale nie oto chodzi, nie po to jedzie sie na miedzynarodowe zawody zeby na leb na szyje jechac wszystko w jeden dzien, a moim przypadku ejszcze w miedzy czasie uj ***. Jedzie sie tam az na 4-5 dni.. a 1 konia odpitole w 1 dzien.. To moge tydzien pozniej smignac do Milska na 2 dni i spokojnie na luzie za 200zl...
jednodniowe WKKW to bardzo fajny pomysł...z tym że idea jest taka,ze wtedy ma być tanio, w sensie dosłownym i w przenośni, bo przecież jak się jest 3 dni na zawodach to się w domu pieniędzy nie zarabia.
W Walewicach było L i *. Jeśli (a z racji niewielkiej odległości - sądzę, że tak) była taka parówa jak u nas - to szczerze współczuję koniom.
a ktoś wie jak tam w Jaroszówce poszło? i o której się dziś tam zaczyna?
CIC* moze odbyc sie w jeden dzien? Chore.
A to nie jest pomyłka w programie? Przecież w czwartek też jest ujeżdżenie i skoki do CIC*.
halo
Było też P. Rano wydawało się, że będzie nawet nawet pogodowo, ale popołudniu akurat w czasie krosu P i * było tropikalnie. Na L-ce już było ciut chłodniej. Podziwiam wszytskich którzy dali radę w takich warunkach 👍
halo
Było też P. Rano wydawało się, że będzie nawet nawet pogodowo, ale popołudniu akurat w czasie krosu P i * było tropikalnie. Na L-ce już było ciut chłodniej. Podziwiam wszytskich którzy dali radę w takich warunkach 👍
Nie było żle z ta pogodą, na szczęście było trochę wiaterku.
Jak kros jest w piątek o 16😲0 to nie ma bata, żebym dojechała z Poznania (dodam, ze prace kończę o 17😲0 hehe)... bez sensu. Tak jakby im na widzach nie zależało. Zawsze takie imprezy były jednak tak rozłożone, że porządnie o weekend zahaczały.
Nie było żle z ta pogodą, na szczęście było trochę wiaterku.
Ja tam jestem zimnolubna, więc dla mnie była gorąco 😉
Czy ktos ma zdjecia z Jaroszowki? Niestety pani Boryny nie bylo...
ja mam zdjęcia z Jaro z P
Widziałam Twoje fotki, bardzo ładne 🙂
ja mam zdjęcia z Jaro z P
a gdzieś je można zobaczyć:>?
O fajnie Rudzia zaraz sobie pooglądam, bo już się za krosem stęskniłam🙂
zapraszam do galerii ze zdjeciami z proby terenowej z Walewic🙂
[url=http://fotokonie.smugmug.com/Sports/elOOM-w-WKKW-Walewice/12549440_ZA2Ku#900470995_oBcig]http://fotokonie.smugmug.com/Sports/elOOM-w-WKKW-Walewice/12549440_ZA2Ku#900470995_oBcig[/url]
Fajne fotki, możne je nabyć jakąś drogą?