Jest Bijou du Bois, zapisana do księgi oldenburskiej i (co mało istotne) niemiecki koń gorącokrwisty, ostatni w 4-latkach. Ech ja to mam problemy, co 😁
Ale jest wyhodowany w PL.... Z tego co widze.
Ale jest zagramaniczny, PZHK robi podział li tylko na podstawie księgi. Jest to paradoksalne, ale tak bywa. W tamtym roku startował jeden koń zagraniczny w 4-latkach i był osobno klasyfikowany, nawet licencję uzyskał. No nic wgryzę się w propozycje, tam powinno chyba być to wyjasnione ?
Jakbym startowala, to bym Ci powiedziala... haha bo tez bym byla zagraniczna..
widziałam kawałek relacji w TVP Wrocław i zakochałam się w koniu Brytyjki, Jodie McGregor 😍
Mialam nadzieje , ze uda im sie utrzymac 5te miejsce... tylko 1 zrzutka..
Widzę że do Pieniek zgłosiło się niewiele koni a nagrody maja fajne
Wydawało mi się że to powinno wystarczyć aby frekwencja był dobra mimo odległości a tu niespodzianka bo jednak tak nie jest.
Napiszcie mi proszę w jaki sposób organizator może skłonić ludzi do przyjazdu gdzieś gdzie jest daleko
Czy obniżenie wpisowego coś by dało ? Zrobienie jakiejś fajnej imprezy wieczorem ? Jakiś koncert ?
Jakieś inne propozycje ?
Ten filmik proponuję zadedykować wszystkim "rasistom" i "stylistom" oraz wrotkowi 😉
Popatrzcie Anglicy się nie wstydzą puścić takiego konio-kuca na ME
fabapi, a co jest nie tak z tym koniem? wcale on nie był mały, zresztą na crossie frunął na przeszkodami i super galopował
No może dlatego się nie wstydzą, bo para sobie świetnie radzi i super skacze 😀
Hahaha a pisałam o brzydkim tarancie bez ogonka i nawet nie wiedziałam, że takowy istnieje 🤣 (dla niewtajemniczonych chodziło o to, że nie ma znaczenia jak koń wygląda, jakiej jest rasy itd. bo jeśli super skacze to nikt na to nie zwraca uwagi) 😀iabeł:
tak samo,jak Polacy nie wstydzili się puścić Napara te kilka(naście) lat temu 😁 o czym wrotki nie raz już pisał 😉
fabapi, a co jest nie tak z tym koniem? wcale on nie był mały, zresztą na crossie frunął na przeszkodami i super galopował
Nie pisałam że jest z nim coś nie tak ale wyglądem odbiegał od innych.
Tutaj jest artykuł i zdjęcie - jest to kuc
http://www.britishhorsefeeds.com/horse-nutrition/latest-news/jodie-mcgregor-heads-to-the-junior-european-championships-in-poland
fabapi, nie wpadłabym na to że kuc, naprawdę był spory wizualnie
Co do maści to były jeszcze 2 srokacze.
Ten filmik proponuję zadedykować wszystkim "rasistom" i "stylistom" oraz wrotkowi 😉
a co tu dedykować, przecież to naprawdę przyzwoity widok. żadnych szpitalnych figur, żadnych przypadkowych skoków-naprawdę nie rozumiem, o co chodzi. 🤔
ElaPe, tak, dokładnie ten! jest boski, piękny, cross i parkur poszedł jak szatan 😍
ElaPe, tak, dokładnie ten! jest boski, piękny, cross i parkur poszedł jak szatan 😍
no czy taki piękny to bym polemizowała 😉 ale to nie końkurs piękności przecież
ElaPe, mnie się akurat podoba, mam sentyment do tarancików. są gusta i guściki (-;
crazy, NatLat - gratulacje! 😅
rider - podwójne gratulacje! 😅 konkurencja Ci poważna wyrosła w domu 👍
Dojechalysmy....
Z przerwami na kawe 12 h....
Rider gratki rowniez! Corki szybko analizuja wyniki 🙂 Wiesz o czym mowie, gdyby tata.... 🙂
Dzięki wielkie.
Można powoli odchodzic na emeryturę 🙂😉
dlaczego powoli? 🙂
Bo mnie to cały czas jeszcze kręci 🙂
Jakies zdjęcia z Pieniek będą? 🙂
Ktoś dziekuje 😉
Ale czuje jakiś niedosyt po tych zawodach,może przez to ujezdzenie i oczywiscie spóżnienie (kolejne) na krosie 😵
chyba nie umiem "szybko" galopowac hahaha
rider1 gratulacje 🙂
Jakies zdjęcia z Pieniek będą? 🙂
będą będą.. jakoś na dniach może się ogarnę.. na razie muszę ogarnąć swoje zwierzę po 'urlopie' parodniowym :P
Juz troche jest tu:
http://www.facebook.com/pages/Foto-Zu/417251708320647?ref=ts#!/media/set/?set=a.433675963344888.96919.417251708320647&type=3
czy są gdzieś listy zgłoszonych koni do Baborówka?
edit - dziś o 20.05 na eurosporcie Burghley!