to chociaz te 3 skoki po drodze widziałyście.. ja zobaczyłam start i ostatni skok.. W międzyczasie myślałam, że dostał dyskwalifikacje, bo nigdzie ani widu ani słychu.. A pojecjał bez błędów, tak chciałoby się to zobaczyć.. Ale dołączam się do gratulacji!!
Ten zeskok wygląda przerażająco od przodu.
Tym większe gratulacje dla Pawła za całość. 😅
maiiaF - Wstawał po wodzach, dlatego tak ciężko mu się było podnieść, bo sam się trzymał na ziemi.
nine, dzięki 😉 nie zwróciłam uwagi, widziałam tylko jak wstał i po pierwszych krokach ugięły mu się tylne nogi...
Jak myslicie, będzie się dało gdzieś później zobaczyć cały przejazd?
69 nieźle 😲
a co do całego przejazdu.. obawiam się, że ciężko będzie gdzieś dorwać 🤔
Szkoda... 🙁
Dobrze liczę, że w najgorszym wypadku Paweł po crossie będzie 42? Ładnie 🙂
Jeśli dobrze kojarzę to glebę po tej górce, tym zeskoku w dół.
Paweł 40ty, gratki 😅 A Oiwa przed tym zeskokiem wyglądał, jakby miał zaraz omdleć. No i nie utrzymał równowagi.
Proponuje by jeszcze kolejne 10 osób napisało, że Paweł jest 40 😉
A więc zaczynam:
Paweł jest 40 super, gratulacje ! 😅
przejazd Todd'a oglądałam tak 😜
A mój faworyt się wyeliminował 🙁 :emota2006097:
Gratulacje dla Pawła 😅
Tez mu kibicowalam, nalezalo mu sie.
Japonczycy to mieli mega pecha na tych igrzyskach.
Wszyscy jechali bardzo dobrze kros, a te upadki bardzo niefortunne.
No nic, trzymam kciuki za Klimke, a jak nie - to niech wszyscy pozrzucaja i Jung wygra 😀iabeł:
Tak się cieszyłam, że będą mieli dobre miejsca. Ważne że wystartowali na olimpiadzie, zawsze to jakieś doświadczenie 😉
Albo Klimke i Jung, wolę ich od Brytyjczyków 😀iabeł:
Strasznie mi zal Japonczykow, doswiadczeni sa juz , i fajnie jezdza, a takie pechowe glupie upadki...
mi tez sie bardzo podobali Japonczycy - szkoda ich.
Myslicie ze bedzie szansa gdziekolwiek, jakkolwiek obejrzec przejazd Polaka?
Leci w tvp sport teraz w telewizji.
Też pokazali tylko 4 przeszkody =(
Ingrid Klimke na 1 miejscu
SaraAlgotsson na 1 miejscu
Sandra Auffarth na 8 miejscu
Zara Phillips na 10 miejscu
Jonathan Paget na 14 miejscu
Nicola Wilson na 20 miejscu
Bardzo podobały mi się te przejazdy 🙂😉
Wyczytalam w komentarzach na fb, ze Sara Algotsson-Ostholt ukonczyla kros na koniu ktory zgubil obie przednie podkowy po 5 przeszkodzie 😲
to kowal dostanie batem przez plecy 😁 jeśli to prawda...na boso jechać taki cross???
Edit. A skoki są jutro? czy kiedy? 👀
Jutro po 11,m, rano przeglad wet.
Mozna jechac, Wega to tak silna kobyla ze chyba bez zadnej podkowy by to ukonczyla!
Mi kiedys w Strzegomiu glina zassala tez 2 przody, a kon chodzil na mega ortopedycznych podkowach, slizgalam sie ale dojechalam do mety, tego sie tak nie czuje podczas.
Ale byly miejsca bardzo sliskie, szczegolnie przed pierwsza woda ten zakret z gorki.
Właśnie, jeszcze przegląd, który może wiele zmienić.
Wega miała dziś taaaaaaaaaki galop 😲 Ale siwe chyba tak mają 😉)