Odnośnie kamizelek - one się pompują w czasie upadku, że się takie wielkie robią?
fly, ja mam trzy okna - transmisja, re-volta i lista startowa 😁
JARA, Dzięki za wyjaśnienie, ciekawy patent.
Facella ja mam jeszcze na trzecim fejsa, nie wiadomo w sumie po co. 😂
Holendrowi nawet dobrze poszło. 🙂
Odnośnie kamizelek - one się pompują w czasie upadku, że się takie wielkie robią?
Tak jest.
Pojechałam na dosłownie godzinę do stajni i nie nadążam za wami!
Japonczycy w nadmuchanej kamizelce smiesznie wygladaja 😉 Tayc drobni i malutcy i kapok.
Tak jak odrywa sie sznurek od siodla to kamizelka sie pompuje
zaiste, 53 prezentuje dosyć osobliwy styl jazdy.
break, one są kabelkiem połączone z siodłem. jeśli się odepnie, automatycznie wypełnia sie powietrzem
PS tu nie idzie wysłać wiadomości, krzyczy na mnie, ze podczas pisania 2345wiadomości już wysłano 😂
Jak spadasz z konia to się pompuje, bo są przypięte do siodła.
crazy, czy jednak jest się jakby przypiętym do siodła?
A mnie tu na wątku wrotek zjechał że to niedorzeczne...
Ale ten sznurek nie utrzyma Cię w siodle 😉
ja się zaczynam stresować. za chwilę, moment, Paweł...
Dzięki za odpowiedzi :kwiatek:. Fajny patent 🙂. A Japończycy faktycznie śmiesznie wyglądają, ten ktory spadł prawie się w niej utopil 😁
Jak jedzie anglik to od razu slychac szal na calej trasie🙂'
Taka jest jakby sprezynka przypieta do siodla, i jak sie odrywasz od konia to zrywaja sie zawleczki i pompuje sie kamizelke, to nie jest przypiecie takie mocne, nic Cie nie trzyma i nie ogranicza.
Kiedys w strzegomiou jak Japonczyk wpadl sam do rowu i sie napompowal to nie mogl sie wydostac, haha sam sie smial pozniej...
Sa plusy i minusy tych kamizelek, jak wszystkiego niestety. Czasem ktos moglby sie utrzymac w siodle, ale wybuch ploszy konia i uskakuje, badz napompowanie utrudnia wciagniecie sie... czasem sie nie wypnie jak w przypadku M. Dziak w BB , kamizelka sie nie wypiela, musieli ja szarpac, bo nie mogli marty od konia odlaczyc..
JARA, wiem że to nie łańcuch przecież 🤣 mnie mógł by utrzymać -ważę teraz 48kg 😁
Crazy dzięki za wyjaśnienie :kwiatek:
Poszedł 58, zaraz Paweł! Oby dojechał!
Na wyścigach się nie przypinałaś, a tam by Cię prędzej zdmuchnęło z taką wagą 😁
Do boju Polska, do boju 😅
59 ruszyła, u mnie stan przedzawałowy.
59 puszczony,jeszcze chwila i Paweł! 😅
Chciałam mamie pokazać jak to się robi, może pokażą w 2 przejazd Spisaka.
56 świetnie 💃
już zaraz, ale stres 👀 😁
57 na ostatniej 😲
PAWEEEŁ!
AAA, umieram ze stresu!! Czemu go nie pokazują no!