50-latek molestowal konia!!!

Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
30 lipca 2009 16:07
Przecież to kolejny przykład rasizmu!
Specjalnie umieścili jego zdjęcie, żeby tym razem udowodnić, że Czarni są zoofilami.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
30 lipca 2009 16:18
o ja cie pierd.....
Moon   #kulistyzajebisty
30 lipca 2009 16:34
e...  😲
resztę2 pozostawię bez komentarza.
Przecież to kolejny przykład rasizmu!
Specjalnie umieścili jego zdjęcie, żeby tym razem udowodnić, że Czarni są zoofilami.

Proponuję powstrzymać się z ocenami, do czasu przesłuchania konia - by nie być oskarżonym o rasizm i zoofobię 🙂
Nikogo nie można dyskryminować z powodu jego preferencji.
Żeby robić takie coś to trzeba mieć nieźle zrytą głowę.
a komentarze pod artykułem jak zawsze błyskotliwe, polski ciemnogród.
Żeby robić takie coś to trzeba mieć nieźle zrytą głowę.
a komentarze pod artykułem jak zawsze błyskotliwe, polski ciemnogród.

W ubiegłym roku w szwedzkim dzienniku „Expressen” ukazała się seria artykułów dotyczących zoofilii. Okazało się, że w Szwecji działają hodowcy, którzy prowadzą prawdziwe zwierzęce domy publiczne. – Ze wstrętem odnoszę się do tego procederu – skomentował tę sytuację niedawno minister rolnictwa Eskil Erlandsson, ogłaszając projekt ustawy delegalizującej seks ze zwierzętami. Inicjatywę poparł Szwedzki Związek Rolników, Szwedzki Związek Weterynarzy oraz organizacje obrońców praw zwierząt.

Seria reportaży w „Expressen” to nie jedyny afera związana z seksualnym wykorzystywaniem zwierząt, jaka wyszła na jaw w Szwecji w ostatnim czasie. W kraju zoofilia jest legalna od 1944 roku – zakazana jest jedynie „fizyczna i psychiczna przemoc” przy stosunku wobec zwierzęcych partnerów. Niedawno skandynawskie media przypomniały historię Hansa Christera Husseina Nilssona – zoofila skazanego za wkładanie różnych przedmiotów do odbytnicy kucyka.

Za: http://www.fronda.pl/news/czytaj/zoofilia_bedzie_nielegalna_w_szwecji

Zryte, to koleżanko ma postępowa Europa. Poszukasz w sieci, to dotrzesz do dylematów hiszpańskich czy innych socjalistów.
"Ważne, żeby nie szkodzić" - skąd wiesz, że postępowy Afroamerykanin szkodził koniowi, byłaś tam ?
Dla mnie to co robił ten facet jest na maksa chore. Powinni go zamknąć i do końa życia trzymać w zamknięciu. 😤 😤 😤 😤 😤

Zryte, to koleżanko ma postępowa Europa. Poszukasz w sieci, to dotrzesz do dylematów hiszpańskich czy innych socjalistów.
"Ważne, żeby nie szkodzić" - skąd wiesz, że postępowy Afroamerykanin szkodził koniowi, byłaś tam ?

Ja stwierdzam fakt, i dotyczy to każdego kto tak postępuje takie moje prawo mogę uważać o tych ludziach co chcę.
O Dżizys Krajst!!!! Fuj!!!! Pewnie żadna laska na niego nie leciała i dostało się biednemu zwierzątku  🤔zok:
A co na to koń ?  😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
31 lipca 2009 16:23
Pomyłek.
Ada   harder. better. faster. stronger.
31 lipca 2009 16:32
🤔  nasz gatunek (czyt. człowiek) długo nie przetrwa  😵
W lokalnej gazecie z Kassel ze środy był artykuł o gwałcicielu koni na naszym terenie! Dopada klacze pozostawione na noc na pastwiskach i po akcie rozcina im dodatkowo narządy rozrodcze. Ludzie się boją, bo było już kilka przypadków.okropieństwo.. Ale Niemcy to w ogóle dziwny naród.. :/
Ciekawe, czy gdyby sprawca był biały sprawę by tak nagłośniono, z pokazaniem zdjęcia włącznie ?
w USA wszyscy przestepcy seksualni sa wpisani na liste, a dane o nich sa oficjalnie dostepne na stronach internetowych , wystarczy wpisac swoj adres , pokazuje sie mapka a na niej punkty w roznych kolorach kazdy kolor opowiada innemu przestepstwu, a punkty to ludzie skazani w przeszlosci za zbrodnie na tle seksualnym, jest tam ich dokladny adres miejsce pracy i wyrazne aktualne zdjecie i opis sylwetki ciala, nikt tam nie chroni ich prywatnosci, dane sa ogolnie dostepny , nie ma to  nic wspolnego z kolorem skory i tylko szkoda ze w polsce czegos takiego nie ma
asds   Life goes on...
01 sierpnia 2009 23:47
W lokalnej gazecie z Kassel ze środy był artykuł o gwałcicielu koni na naszym terenie! Dopada klacze pozostawione na noc na pastwiskach i po akcie rozcina im dodatkowo narządy rozrodcze. Ludzie się boją, bo było już kilka przypadków.okropieństwo.. Ale Niemcy to w ogóle dziwny naród.. :/

Matko Boska!!! 😲

Normlanie bym koni z stajni nie wypuszczała jakby taki psychol grasował w mojej okolicy
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
02 sierpnia 2009 11:57

Przed kilku laty to samo dzialo sie pod Berlinem, choc nie pamietam jak to sie skonczylo...

ps. Pandurska jak tam Kassel  🙂 ? Gdzie jezdzisz w tamtejszej okolicy?
Dzisiaj w tej samej gazecie znów wzmianka o przypadku gwałtu z nacinaniem narządów..drugi przypadek juz. Ja nie wiem, jakis psychol to robi :/ Masakrycznie te kobyły wyglądają.

A Kassel- cudowne, przecudowne.Uwielbiam to miasto pod kazdym względem. Obecnie nie jeżdżę, szukam sama nie wiem czego..natchnienia..Po kilkunastu latach przesiąkania stajnią, jakoś kryzys wewnętrzny mnie dopadł i nawet mi się nie chce myslec o jezdzie. Jest trochę stajni, nawet jedna dresiarska kilka km od mojej chaty http://www.pferdepension-sprenger.de/Dressur.html (o tak to ładnie wygląda 😉 ). Niech mnie ktos natchnie może 😉 brakuje mi ludzkiego kompana-zagrzewacza do koniowania.

Oczywiście, jak ktos by był po drodze, to zapraszam do Kassel 😉
Ludzie naprawdę mają dziwne pomysły, pana od razu na leczenie powinni wysłać 😤
http://wiadomosci.onet.pl/2074109,69,ukryta_kamera_-_udalo_sie_uchwycic_odrazajaca_scene,item.html
zaba   żółta żaba żarła żur
07 listopada 2009 18:05
Dla mnie to co robił ten facet jest na maksa chore. Powinni go zamknąć i do końa życia trzymać w zamknięciu. 😤 😤 😤 😤 😤

Na mój,skromny gust-powinny obciać mu fujarę!  😁
O Dżizys Krajst!!!! Fuj!!!! Pewnie żadna laska na niego nie leciała i dostało się biednemu zwierzątku  🤔zok:

ani laska ani facet...a konik gościa zwyczajnie pokochał.
trochę więcej tolerancji dla miłości...przecież ich uczucie nikomu nie przeszkadza, a moze byc fundamentem to nowego spojrzenia na człowieka, moze czas na "Parady Miłości Międzygatunkowej" 😁

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się