sklepy internetowe
Szkoda, będę szukać w takim razie.
Dziękuję za odpowiedź :kwiatek:
armara wydaje mi się, że w okserze we Wrocławiu widziałam rzeczy Kavalkade. musiałabyś zadzwonić i zapytać... 🙂
gryglodor
Dziękuję :kwiatek:
Kolejny, wielki + dla MK Sklepu, paczki przychodzą błyskawicznie, a ostatnio żeby było szybciej część zamówienia została rozdzielona i preprat przybył do mnie bezpośrednio od producenta. Gorąco polecam :kwiatek:
duzy
+ dla
www.hippoland.abc24.pl przesyłka wręcz natychmiastowa 🙂
+ dla sklepu Atos za bardzo szybką realizację zamówienia 😉
duży plus dla animalii 😀 Fakt, wybrałam towar dostępny w magazynie, ale przesyłkę chcieli mi dostarczyć tego samego dnia. Na moją prośbę przywieźli następnego dnia rano. Super. Do tego do zamówienia miły gratis. Polecam serdecznie. Nie pierwszy raz wszystko ok :kwiatek:
edit: literówka
+ dla mksklep.pl zawsze mega, ekstra, szybka wysyłka, szczególnie jak dodaję, że rzeczy są mi potrzebne na wczoraj 🤣
konik.com nadal uchyla sie od zwrotu moich pieniedzy. (zamowilam jedna rzecz, przyslali inną, nie chca mi oddac kasy od dlugiego czasu, ciegle cos kreca. nie chca mi oddac za przesylke ktora raz ze byla wadliwa (kurier po ponad tygodniu) to dotyczyla nie zamowionego przezemnie towaru! pisza ze jak klient reklamacje sklada to nie oddaja za przesylke... no ale ja nie skladam reklamacji bo mi tylek urósł i sie w bryczesy nie mieszcze albo ze kolor czapraka mi sie odwidział. ja chce zwrotu za towar za ktory zaplacilam a nie dostalam! i kasy na przesylke zeby im odeslac to co mi przyslali- bo to ich a nie moja sprawa przeciez (pomijajac ze żądanie wyslania "najtansza pocztowa a nie kurierem (róznica niecale 5 zl) to poprostu hamstwo bo na paliwo wydam wiecej nz te 5 zl a za to mi nie zwrócą.
teraz jest wersja ze mam im oddac towar i wtedy dopiero oddadza mi kase. ale czy z przesylka to tylko wg ich widzimisie bo przeciez nie mam wplywu ile przeleją, oczywiscie za pobraniem nie wolno ;] w ogole obawiam sie czy po takich jajach oddza mi cokolwiek - nawet to o przelalam za towar , o przesylce nie wspomnac ;/ a przesylke oni reklamowali do firmy kurierskiej, ale oczywiscie jak skonczyla sie reklamacja już mi nie powiedzieli. jaki byl nr przesylki itd tez nei chca zdradzic ;/ wiec nawet jak odzyskaja kase, to ja nie bede wiedziec o tym i jej nie dostane.
co robic?;/
horse_art
możesz usystematyzować swoją wypowiedź, bo czytać się tego nie da a chyba tylko Ty rozumiesz o co w ty chodzi.
Kupiłaś coś, nie dostałaś to co chciałaś. To co sie dzieje z tym co dostałaś a nie chciałaś ?
fakt, troche to wszstko chaotyczne 🙁
to co dostalam chce oddac oczywiscie, ale wlasciciel nie chce mi oddac/dac na przesylke. mam odeslac na swoj koszt i wtedy dopiero ma mi oddac pieniadze ktore wplacilam za to co zamowilam. (w pierwszej wersji mialo byc odwrotnie).
obawiam sie, ze jak odesle pierwsza (zanim mi zwróci moje i na przesylke) to niedostane nic ;/
facet jest bardzo niemily, ironizujacy itd., hamski wrecz. nic poczucia, ze jak sie zaliczy wpadke to trzeba sie jakos zachowac, wynagrodzic klientowi.... wrecz odwrotnie
To powiem Ci jak to powinno formalnie wyglądać.
Odsyłasz paczkę na swój koszt a sklep oddaje Ci pieniądze za paczkę i za towar którego nie otrzymałaś lub w wersji drugiej
oddaje Ci pieniądze za paczkę plus wysyła to co zamówiłaś..
Tak to działa w każdym normalnie funkcjonującym sklepie.
Jeśli ktoś ponosi ryzyko to własnie sklep.
Twoje ryzyko to koszt nadania paczki na poczcie.
Jego ryzyko to utrata towaru którego mogłabyś nie odesłać.
no wlasnie...
a oni nie chca mi oddac kasy zanim nie wysle paczki, za przesylki tez oddac nie chca bo w regulamine jest niby, ze za reklamacje sklep zwraca tylko w 1 strone za przesylke. no ale to nie jest przeciez rekalamacja w moim przypadku 🙁
no i cale ryzyko jest po mojej stronie.
wyslalam kase- dostalam nie to co trzeba,
odsylam = nie mam ani kasy ani towaru .... (taka moja obawa)
powiedzialam ze zglosze sprawe do federacji konsunetow itd. no i chyba tak w koncu zrobie jak bedzie czas... a napewno, jesli mnie jeszcze oszukaja dalej.
jeszcze on reklamowal przesylke u kuriera i wziął sobie zapewne moja kase, ktora oddali za niewywiazanie sie z terminowosci dostawy 🙁 ( w koncu bylo to dawno a sie nie odzywa, kasy ne oddal) zreszta, zamowilam przesylke w sklepie a nie u kuriera, wiec kto powinien odpowiadac za nia? chyba ten ktoremu zaplacilam czyli sklep prawda? sklep przede mną, a kurier przed sklepem ....
Poczytałam troche opinii o tym sklepie - to nie jest jakaś firma krzak.
Opinie są o nim bardzo dobre.
Myślę, że powinnaś na spokojnie odesłać to co otrzymałaś.
Dołączyć list z Twoimi oczekiwaniami - czego oczekujesz ?
Nikt nie zwróci Ci pieniędzy za towar, za przesyłkę ani nikt nie wyśle prawidłowej paczki jeśli zatrzymasz otrzymany sprzęt u siebie.
A pomyłki się naprawde zdarzają. W sklepach pracują tylko ludzie.
Co do firm kurierskich - pewnie taka reklamacja została złożona przez sklep jednak czas na jej rozpatrzenie to zwyczajowo około miesiąca.
Pieniądze zwracają po około 2 miesiącach.
Żaden sklep nie ma wpływu na terminowośc dostaw kurierskich. Może jedynie reklamować przesyłkę po fakcie opóźnienia.
Nie bardzo rozumiem dlaczego zarzucasz im oszustwo.
Wysłali pomyłkowo niezamówiony towar.
Oczekują, że go odeślesz a oni w zamian wyślą Ci to czego potrzebowałaś ewentualnie na Twoje życzenie zwrócą Ci kasę za zamówienie
plus koszt wysłanej przez Ciebie paczki zwrotnej. Tak powinno to wyglądać od strony formalnej.
Jeśli tych pieniędzy Ci nie zwrócą - możesz wtedy mówić o oszustwie.
+ dla Konia Trojańskiego w Luboniu
+ jak zwykle dla Amigo i Amigo - Wet
Kolejny wielki plus dla atos.sklep.pl super szybka realizacja zamówień, bardzo dobry kontakt, zero pomyłek, darmowa wysyłka dotycząca wszystkich towarów. Kolejny raz jestem bardzo zadowolona 😀
[s]Nie polecam sklepu jeździeckiego Galon Marta Wojtalczyk, który nie ma strony, ale ma aukcje wystawione na allegro. Jestem strasznie zła i rozczarowana.
Zamówiłam derkę Lamicell, a dostałam Api 👿 Napisałam już maila, że ją zwracam i proszę o wymianę na tą, którą faktycznie kupiłam lub zwrot całej kwoty, którą wpłaciłam (razem kosztem z wysyłki), zobaczymy jak się wywiążą...[/s]
Sprawa została rozwiązana, zwrócono mi pieniądzę za derkę oraz koszty wysyłki 😉
gigantyczny PLUS do mksklepu - wczoraj wpłata popołudniu, dziś w południe paczka u mnie. Wzorowy sklep!!
jak zawsze + dla animalia.pl 😅
Duży plus dla sklepu GNL.pl. Przesyłka wczoraj po południu, dzisiaj rano już ją mam co mnie niezmiernie cieszy. Bardzo tanio, w porównaniem z innymi sklepami internetowymi. Bardzo dobry kontakt (e-mail, telefon, gadu-gadu). No i bardzo mnie zdziwił gratis przy otwieraniu przesyłki. Drobny, ale jednak 🙂
gigantyczny PLUS do mksklepu - wczoraj wpłata popołudniu, dziś w południe paczka u mnie. Wzorowy sklep!!
Podpisuję się pod tym czterema kończynami, wczoraj dotarła do nas kolejna megaszybka paczka, polecam gorąco 😍
[quote author=Gillian link=topic=81.msg1098110#msg1098110 date=1312980794]
Podpisuję się pod tym czterema kończynami, wczoraj dotarła do nas kolejna megaszybka paczka, polecam gorąco 😍
[/quote]
ja również podpisuję się pod ogromnym plusem dla mksklepu - nie dość, że szybko to jeszcze wspaniały kontakt i tolerancja dla mojego domawiania i zmian 😡
po raz kolejny jestem baardzo zadowolona ze sklepu amigo, odsyłałam kantar bo okazał się za mały i chciałam wymienić na większy. przyszedł do mnie dziś a ja wysyłałam swój we wtorek więc chyba nawet nie czekali aż mój do nich dotrze 🙂 kiedyś odsyłałam bryczesy bo mi nie pasowały i dostałam zwrot kasy dokładnie w ten dzien, w który doszła do nich paczka. bardzo polecam przy wszelkich wymianach i reklamacjach!
A ja polecam sklep
www.spamujacysklep.pl. Zawsze tam kupuję i jeszcze się na nich nie zawiodłam. Sprowadzają jak czegoś nie ma na stronie, bardzo dobry kontakt i obsługa. Teraz jeszcze do końca wakacji dają upust na stałe, a wystarczy się tylko zarejestrować. Polecam!!!
A ja polecam sklep http://www.spamujacysklep.pl. Zawsze tam kupuję i jeszcze się na nich nie zawiodłam. Sprowadzają jak czegoś nie ma na stronie, bardzo dobry kontakt i obsługa. Teraz jeszcze do końca wakacji dają upust na stałe, a wystarczy się tylko zarejestrować. Polecam!!!
Kraak
widze, że na Re Volcie logujesz się jedynie po to, żeby zareklamować wspaniałość sklepu kegle :emota2006094:
Loguję się kiedy chcę, a to kiedy i gdzie piszę to chyba moja sprawa. Nie ma obowiązku udzielania się w każdym wątku, a czytuję sporo (tak a'propo). Ze sklepu jestem zadowolona i tak jak większość tutaj mogę coś pochwalić lub zganić.
otoz nie, nie jest to twoja sprawa, bo mamy na tym forum jeszcze cos takiego jak regulamin. a w tym wyraznie stoi, ze nie reklamujemy sie na forum. na 19 twoich wiadomosci w 3 nie ma linku badz nazwy sklepu, ale i tak te posty zmierzaja do rozmowy o sklepie. stad linki zostana wyedytowane, przynajmniej w czesci, a uzytkowniczka ostrzezona. jesli spamowanie bedzie sie powtarzac, zostanie ukarana moderowana lub uciszeniem.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] reklama na forum
Przepraszam za offtopa ale muszę rzec - heh
+ dla Animavetu. Zamawiałam w czwartek, przesyłkę mam dzisiaj, a towary miały dostępność "3-5 dni oczekiwania" 😉
kolejny raz wielki PLUS dla mksklep.pl Super szybka wysyłka, a zależało mi na czasie🙂
Wielki i zasłużony plus dla sklepu Dobry Koń forumowej minerwy 🙂 Sama przyjemność tam kupować 🙂