duży + dla animavet.pl mimo braków niektórych produktów propozycja innych, rabat i szybka wysyłka.
skoro proti daje + to i ja bo razem zamawialysmy 😉\
kiedys p. Alicja byal przejazdem w Bialymstoku i sie dogadalysmy w miescie, zeby odebrac jedna rzecz, oczywscie nie bylo problemu
ja jestem totalnie na plus zaskoczona sklepem firehorse !!
fenomenalna obsluga!! 👍 👍
+ jak zwykle dla sklep.horses.pl
Kask doszedł ekspresowo i bez zadnych problemów.
+ animalia. pl choc musiałam czekac ciut dłużej to zamówienie mi skompletowano.
+ konskiswiat.pl bez problemów jak zwykle.
ciężko dogadać się z Okserem 🙄 chciałam dać im "drugą szansę", ale nie udało się 🙁
mega wielkie + dla LAMRI byli dzisiaj przyczepą u nas na zawodach- pan przemiły, można pogadać i się dogadać, no i dużo ponegocjować 😉
- dla animalii
towar na magazynie, zamawiam z myslą, o odbiorze dnia następnego, neistety na magazynie była tylko jedna z dwóch zamówionych sztuk
szkoda, że nikt mnie o tym nie poinformował 🤬
wielki + dla Galopady
dobry kontakt, szybka przesyłka, a co dla mnie najważniejsze -mają eggersmanna i nie zapłaciłam nic za przesyłkę musli i witamin 😅
Forta, a to tak zawsze wysyłka za free? Bo nie moge nic znalezc na stronie 😉
nie wiem, na allegro kupiłam musli z wysyłką za free, a poza allegro domówiłam witaminki i napisali, że nie muszę płacić za transport 🙂
+ dla sklepu animalia.pl - bardzo pozyteczny system monitorowania zamówienia, stały kontakt, chociaż nie wszystko co zamówiłam udało mi się kupić, ale nie z winy obłsugi sklepu, ale dzwoniono do mnie, konsultowano, bez jakiegoś nachalnego namawiania, bez stawiania pod ścianą, wszystko uprzejmnie i z pomocnym nastawieniem, czekam na zwrot pieniędzy z nadpłaty
+ dla sklepu horsehouse.pl - zadałam pytanie drogą elektroniczną, po 20 minutach bardzo uprzejmy Pan oddzwonił do mnie, odpowiedział na moje pytania, podpowiedział, doradził, złożyłam zamówienie i po 4 dniach miałam trudno dostępny w innych sklepach produkt w domu
+ dla Galopady. 6 worków paszy doszło dzień po złożeniu zamówienia, każdy worek zapakowany w oddzielny karton, żeby się nie uszkodził podczas transportu. Świetny kontakt mailowy i transport gratis.
MINUS ------------------------------------
dla sklepu dlakonia
Ode mnie + dla sklepu Horsepol. Zamówiłam, przyjechałam dostałam to co chciałam, a rzeczy jakościowo lepsze niż sobie wyobrażałam 😍
MINUS ------------------------------------
dla sklepu dlakonia
a za co ?
Jakieś doświadczenia ze sklepem zooplus.pl ?
Mega plus dla Galopady- musli doszło na drugi dzień, przesyłka free i cena jak na Eggersmanna super- do tej pory kupowałam przywożonego z Niemiec w podobno super cenie- a tu o 10 do 20 złotych taniej na worku 😲
I oczywiście plus dla GNL - za allegrowe wyprzedaże 😍
Jakieś doświadczenia ze sklepem zooplus.pl ?
Ja mam z nimi doświadczenie, ale w kupowaniu żarcia dla moich kotów. Ceny mają rewelacyjne, przesyłka idzie ok. tygodnia (nie mają magazynu w Polsce, wszystko przychodzi z Niemiec), na bieżąco informują o tym, co się z przesyłką dzieje. Z minusów - kiepsko pakują, puchy dla futer przychodzą trochę pogniecione i normą jest spisywanie protokołu z kurierem, na szczęście jeszcze nic mi nie zginęło.
+ animalia --> W terminie, dobry kontakt.
+ equishop --> Jak zawsze idealnie.
Makrejsza, dzięki : )
To ja czekam na biotynę eggersmanna od nich, zobaczymy jak będzie... Fajnie, że zooplus rabaty ma, zawsze te 10zł oszczędzone no i nic za przesyłkę to mi się podoba : )
http://www.horsepower.pl/ <- kupował ktoś z tego sklepu? Była bym wdzięczna o opinie 🙂
Ogromny + dla zooplus.pl : ) Biotynę dostałam raniutko wczoraj, czyli niecałe dwa dni po zaksięgowaniu wpłaty : ) A co do zapakowania biotyny nie mam zastrzeżeń ; )
http://step.net.pl/strona/kontaktrobił tu ktoś zakupy, czy ten sklep istnieje? nie mogę się do nich dodzwonić.
kto mi pomoże - szukam takiej saszetki na końskie smakołyki która sie zapina na pasie
kiedyś widziałam w sklepie int. ale za cholerę nie mogę znaleźć
poszukaj w psich akcesoriach, wydaje mi się, że ludzie używają ich do zabaw agility.
Siostra się wybiera do USA (California) i zastanawiam się czy nie ma tam czegoś co można kupić taniej (w USA prawie wszystko jest tańsze 🤔)
Znacie jakieś namiary na sklepy bez wyłączności na internet? Oczywiście mam na myśli końskie towary 😎
777, takie coś to poszukaj w sklepach wspinaczkowych - to takie saszetki na kredę czy cośtam jak się po ściankach wspinaczkowych chodzi. Ceny od 20 do 220zł ; )
na 100% widziałam takie saszetki na dziale turystycznym w decathlonie 😉
editna przykład:
link
777, takie coś to poszukaj w sklepach wspinaczkowych - to takie saszetki na kredę czy cośtam jak się po ściankach wspinaczkowych chodzi. Ceny od 20 do 220zł ; )
na magnezję;]
ja mam własnie taką zawłaszczoną po męzu co się wspinał;]