Słomka, karusioowa, dodałam 🙂
Zaktualizowałam listę sklepów w pierwszym poście. Jeśli znacie jeszcze jakieś sklepy, których nie ma na liście, piszcie - dodam 🙂
A ja poproszę o dodanie
www.nuba-equi.plSklep z paszami i dodatkami żywieniowymi :kwiatek:
Livia to ja poproszę też o dodanie -
www.sklep.zabookuj.eu 🙂
Zaktualizowałam listę sklepów w pierwszym poście. Jeśli znacie jeszcze jakieś sklepy, których nie ma na liście, piszcie - dodam 🙂
Nie ma jeszcze zabookuj.eu 😉
Chciałam tylko napisać, że nie mogłam jednej rzeczy znaleźć w żadnym sklepie i weszłam na amazon.co.uk, nie dość, że było dostępne, to wczoraj zamówiłam a dzisiaj wysłali. Mankament to płatność w funtach (na niemieckim amazonie nie było tego produktu). Może to czasem będzie dla kogoś rozwiązanie.
Orientuje się ktoś, czy Kramer wysyła do Polski?
Orientuje się ktoś, czy Kramer wysyła do Polski?
Jak najbardziej Kramer wysyła do Polski. Zamawiałam u nich, niestety przesyłka wychodzi dość drogo🙁
Jeszcze tu zapytam, bo w wątku o promocjach moje pytanie zgubiło się w szale equishopowej promocji 😉
Dziewczyny, czy jest gdzieś teraz jakaś super-hiper promocja na sztyblety skórzane? ;> Szukam czegoś dla siebie i swojego faceta 🙂
Dajcie proszę znać, jakbyście coś wiedziały. Z góry dziękuję! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
martva, w Bergo często są promocję na Hippikę.
Brakuje sklepstep.pl i equizone.com.pl
Odnośnie ceny przesyłek w Caballu to mnie też trochę boli, zwłaszcza jak np. potrzebuję tylko owijek... I pamiętając o istnieniu Senditu, w którym kurier przy pojedynczych przesyłkach kosztuje 14,50 - to już zawsze trochę mniej. 😉 I system rabatowy dla firm wysyłających ileś paczek w miesiącu tez istnieje.
Dobrze było pomarudzić, ceny przesyłek spadły. 😍
Czy ktoś z Was dostał kod rabatowy do Dromy, który dają za wystawianie opinii o produkcie???
Zrobiłam u nich jakiś czas temu zakupy, w meilu z potwierdzeniem zamówienia dostałam informację, że jeśli wystawię opinię o produkcie, to dostanę kod rabatowy na 8%. Zużyłam 2 opakowania preparatu, wystawiłam opinię, a kodu brak :/
Pisałam do nich z zapytaniem co mam zrobić żeby go uzyskać, ale odzewu żadnego :/
zembria, ja dostałam kod za opinię - doszedł od razu mailem.
Dziwi mnie brak kontaktu - może są na urlopach czy coś? Bo z kontaktem również nigdy nie miałam problemu...
Czy sklep briar.pl funkcjonuje? Napisałam e-mail do tego sklepu, odnośnie dostępności przedmiotu i cisza (ponad tydzień temu). A może jakiś inny sklep ściąga sprzęt HV Polo? Chodzi mi o napierśnik, który tylko jest dostępny w briar.pl 🙁
No właśnie podczas składania zamówienie wszystko szybko poszło, a teraz cisza. Opinię dodałam w czwartek i do tej pory nic...
oli330 przedstawicielem HV Polo jest przedstawiciel firmy Start 🙂 Skontaktuj się z nim 🙂 Jak coś namiary mogę podać na PW
oli330, spróbuj w horse - trade. Mi kilka razy sprowadzali czapraki hv polo.
Equishop dostaje ciężko wywalczonego +. po mimo wielu problemów(nie wiem jak to nazwać, ale przyjmijmy że takie określenie może być) przy szalonej promocji. Z początki otrzymałam nie pełne zamówienie, lecz po kontakcie ze sklepem na pw, sklep uratował sytuacje. Mimo że trochę musiałam się naczekać, aby się skontaktować i miał ktoś jak zając się moja sprawa, sklep zachował się profesjonalnie i bardzo starał się wywiązać, co w moim wypadku się udało otrzymałam rzeczy z mojego zamówienia które za 1 razem do mnie nie dotarły.
Dodatkowo plusik osobny dla Pani z która pisałam, która zajmowała się moja sprawą za miły kontakt 🙂
Nie ma teraz żadnej promocji w koniku, prawda ?