wiem że żyjemy w ciężkich czasach i w ciężkim kraju ale to co mnie spotkało to normalnie Hit 😤 minus dla http://www.makanapolska.pl/ robisz zamówienie, wysyłasz pieniądze czekasz, czekasz, czekasz a potem pytasz kiedy wyjdzie, i dostajesz same suche i wredne słowa od Pana i masz kasę spowrotem na koncie. Wniosek: nie wolno się o nic pytać, ponieważ nie zadowolony Pan tylko się zdenerwuje.
ja też spotkałam się z humorem tego Pana - zamówienie złożone i uwaga od czw popołudnia do 7 rano w pn jeszcze nie wpłynęła wpłata ode mnie dla Makany.
Pan wypisywał maile na służbowa skrzynkę przez weekend (jak u Moniki, sucho i ostro) i wydzwaniał do mnie od 7.30 w pn rano a pracujemy od 10, wtedy nawet od 12, co było zaznaczane w korespondencji. Pan był bardzo niezadowolony że nie odpisałam!, że nie odbieram o 7.30 (mail służbowy i skrzynka służbowa mają prawo być w weekend nieczynne 😉). Początek mojej ciąży, byłam trochę drażliwa, zeźliło mnie, że w ogóle dzwonił tak rano i dobijał się tak namolnie i w ogóle w czym problem (wpłynie kasa w pn popołudniu to wyśle paczkę we wt i już), na moje oburzenie Pan stwierdził, że niestety współpracy nie będzie (absolutnie nie wolno denerwować Pana z Makany! absolutnie nie można zwrócić uwagi Panu z Makany) ...a szkoda, bo produkty fajne.