taka była na ich wizytówce, także nie wiem: )
na uczelni natknęłam się na ogłoszenie sklepu
www.equisport.sklepna5.pl . Kupował ktoś od nich? podoba mi się, że jeśli umówić się na odbiór zakupów na terenie UP nie płaci się za przesyłkę 👀
Malaaa ja się wybieram na zwody do Pikera ; ))
Malaaa a mogłabyś podać adres sklepu z wizytówki?😉 i informację od której czynne? Byłabym bardzo wdzięczna. :kwiatek:
lockmittel, niestety, wizytówkę ma koleżanka, ale spróbuję coś wykombinować🙂
inniejsza, mw czy regionalne?
Dziewczyny, strona internetowa sklepu JESZCZE NIE DZIAŁA ale już niedługo zostanie uruchomiona, dam znać 😉
Malaaa haha nie tym razem, idę popatrzeć i podtrzymywać na duchu ; DD
Kiedy te zawody w Pikerze?
breakawayy dziewczyny z Pikera mówiły, że 2-3 kwietnia 🙂
dokładnie tak jak mówi Zygzak, 2-3.04 🙂 break,będziesz?
Dzięki dziewczyny 😉. Chętnie bym wpadła, bo mam wenę twórczą ostatnio, więc zdjęcia bym poczpykała 😉. Ale to będzie zależało od tego, czy będę miała transport 😉.
to kombinuj i przyjeżdżaj 😀iabeł:
Postaram się, czuję się niezaspokojona twórczo 😁
a ja zdjęciowo,także zawsze możemy się dogadać 😁 😁
Prawdopodobnie ja będę jako widz-fotograf, bo jadę pokibicować mojej byłej kobyłce i jej nowej właścicielce 😅
fin co Ty mówisz?! Iskra na skokowych zawodach?! 😜 którego dnia będzie? 👀 w niedzielę może bym się wybrała z kimś jakby dało radę... 😉
fin,będziesz?!no to w końcu się spotkamy 😅
Zygzak jak ja będę jechać to możemy się jakoś umówić 😉. Tylko ja będę jechać z Lubartowa, więc musiałybyśmy się umówić żebym Cię ewentualnie zgarnęła gdzieś po drodze 😉. Ale najpierw muszę sobie ten transport załatwić 😁
Malaaa to na pewno się dogadamy ;d
break, no to bardzo się cieszę 😁
A własnie, jeśli to nie tajemnica 😉 to jakie konkursy jedziesz? I startujesz w sobotę?
break jeszcze się nie zgłaszałam,ale mam zamiar jechać w 2 dni, jakieś pierdułki (80-90) 😉
To dobrze, bo ja jak przybędę to raczej w niedzielę 😉.
break to ja z chęcią 🙂 jak już będziesz coś wiedzieć i ja też bym nic nie znalazła to ja chętnie się dogadam i dojadę gdzie będzie trzeba 🙂
Ok 🙂. Myślę, że powinnam wiedzieć mniej więcej w ten weekend 😉. Dam znać ;d.
Witam, przepraszam, że zaśmiecam wątek..ale skoro są opinie na mój temat, to wolałabym również na forum je sprostować:
Jasnowata nie mnie oceniać jak pracuję z końmi, tylko osobom, które dostrzegają włożoną pracę-zawsze znajdzie sie ktoś komu różne metody nie będa pasować
cyt. Twoje słowa "A ja bedac w Alexandrze slyszalam wiecej negatywnych opinii n.t. zajezdzania koni przez w/w Ewę. Sama widzialam katem oka jej jazdy i no coz, nie byl to na tyle dlugi czas, abym mogla wyrobic sobie wiarygodna opinie i wyrazic ja na forum" Wiem, że znasz tą opinię od 2óch osób, które z zawiścią patrzą jak mi "coś" wychodzi-nie będę operować nazwiskami--po drugie przypomnę jak jeździłam na młodym koniu na wolcie-a Ty stępem na długiej wodzy nieuważając wjechałaś na mnie-i Twój konik polski skopał mojego konia-przyznaję-ripostę wtedy w stosunku do Ciebie zastosowałam--widzę, że nadszedł czas odwetu. 😉
po drugie: "No właśnie ja widziałam tych parę akcji 'wrzucania' konia na bandę, ale nie chcę tego komentować, mam swoje zdanie. Ktoś może mieć inne. A tak w ogole, to 100-120, to nie za dużo jak na 4latka?"
Jeżeli koń Cię nosi po całej hali-to najprostszą metodą jest zatrzymanie go na bandzie...zresztą nie mnie tu oceniać. 4 latki na MPMK mają w finale już 110cm, także nie rozumiem Twojego zdziwienia, że jak to 4-latek może skakać metr<szok> poza tym esperado napisała o 5-latku-(5 latki w sezonie mogą chodzić konkursy 120cm)a na MPMK mają 125cm w finale...więc również to pozostawię bez komentarza. Pozdrawiam, Ewa Mirosław
Zygzak, babo, nie odpisałaś mi na smsa! Na razie dziewczyny zdają odznakę w ten weekend, a potem zobaczymy 😀
Break, chciałabym Cię w końcu poznać, bo ciągle nie możemy się spotkać 😉
Małaaa, no właśnie! Wezmę aparat to Cię obfotografuję porządnie w końcu 🙂
fin jak będę wiedzieć na pewno że się pojawię, to nie odpuszczę jak się nie zgadamy! 😉
Czy tylko mi nie działa strona Lzjtu?
Chader, aby nie zaśmiecać wątku odpiszę Ci w prywatnej wiadomości.