taggi, aaaaaaa no rewelacja! Ja może kiedyś doczekam aż Bogdan poszaleje w ujeżdżeniówkach i będę ciułać 🙂 na razie jak coś znajdę to i tak siodło w jego rękach 🙂
monia,dar, Teraz to on wygląda najpiękniej podczas całego roku. Prawidłowo powinien mieć ponoć jeleni, w paszporcie ma wilczaty. I tak nie wiem o co w tym chodzi 😁 ale dobrze się z koniem dobraliśmy - on-oryginał, ja-oryginał, on-nieokreślony, ja-nieokreślona.... 😁 😀 jak kogoś zaciągnę na zdjęcia pod siodłem to będzie i koń pod siodłem.
ElaPe Ja najwięcej pracuję z Roninem ,Bajanem i Olimpem a reszta koni jest jeżdżona przez rodzinę 🙂 Chociaż teraz niestety nie mam zbyt wiele czasu,urwanie głowy w szkole 😕...
Mikado - niestety nie mój, ale ulubiony. Mieszka daleko ode mnie, ale jak już przyjeżdżam do Agroturystyki konnej gdzie stoi to praktycznie głównie nim się zajmuję i na nim jeżdżę. Cierp1enie dobrze zna tego konia 😉 Klik i się powiększy
Ronin - Olimp super!! Aż by się chciało wsiąść😀 Armara - oba piękne! Jak każdy od Ciebie. Można patrzeć bez końca Burza Dobry pomysł z oddaniem w siodła w ręce Bogdana. Ja już też pewnie tylko z jego talentu będę korzystała
armara cudowna tfu tfu 😍 Zaszalałaś z tym inbredem 😁
Kupiłam w pakiecie ze stadniny, u nas się mała tylko urodziła. Tak czy siak bardzo, bardzo dziękuję :kwiatek: Pokaż swojego chłopaka 😜 taggi, Thymos, Martolina Dziękuję :kwiatek:
taggi, byłam bezradna i bez pomysłu, a Bogdan mi bardzo pomógł, i do tej pory pomaga, określa drogę 😉 i szuka ze mną rozwiązań 🙂 czuje że nie muszę polegać nareszcie tylko na własnej wiedzy 🙂