Rati może o tym wiesz, a może i nie , ale wolę Ci o tym powiedzieć, na takie pogody lepiej nie wypuszczać konia w polarowej derce, ponieważ ten materiał 'wychwytuje' wodę z powietrza po czy derka jest mokra i konisko może dostać zapalenia płuc.
Dziś odwiedziła nas Cariotka i mamy zdjęcia ze wspólnego spaceru z Kluskiem do lasu :kwiatek: Klusek wyraźnie nie gustuje w bezsensownym chodzeniu pod górkę w dodatku bez jeźdźca i udawał bardzo zmęczonego hehe aż trzeba było się napić ze strumyka 🙂 Dzień bardzo udany, konik wyprowadzony, daniele oswojone przez Cariotkę i też nakarmione jabłkami hehe Mam nadzieje, że się nie obrazi za zdjęcie😉
Dodam jeszcze kilka jesiennych ; ) + bonus z dzisiaj :> Replay : ) Ten koń jest niesamowity choć strasznie wredny. Nie wiem czy zawsze taki był , czy zrobił się taki teraz ale ma non stop wściekłą mine : D
Nigna twoja kobyłka ma taką "dziewczęcą" urodę 🙂 a Replay jak zawsze piękny...on chyba był charakterny przynajmniej tak mi się kojarzy. Kali a cóż to za uroczy kucyk?
Cóż 2 lata dla siwka to szmat czasu 😉 Faktycznie jest dużo jaśniejszy ale ma tak charakterystyczny pysk i budowę, że idąc przez stajnie gdy go zauważyłam po raz pierwszy od razu wiedziałam że to on 😀
w zeszlym roku na klinice z Ulla Salzgeber w Aromerze Replay chyba z 20 minut pokazywal rozki - stawal deba zupelnie tak jak na zdjeciach z Amazonka i przepieknie krecil mlynka przednimy kopytkami a dziewczyna na nim widac ze coraz bardziej byla zastraszona i bezradna
Nie wiem kto jeździł go rok temu ale teraz chodzi tylko pod właścicielką stajni od jakiegoś miesiąca. Dopiero kilka dni temu(chyba w piątek?) przyjechała do nas jego właścicielka i to ona jechała czworobok i dzisiejszą klinikę ; ) Ale może dosyć off-topu ; )
No do Nas też dołączyło -nowe rude Zawiązała się na padoku ,,wielka miłość,, 😍 Niesamowity widok 😉 💘 Ciekawe czy to juz tak na poważne i na długo.. Jestem pod wrazeniem zachowania Naszego wałaszka 😉