Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Rati może o tym wiesz, a może i nie , ale wolę Ci o tym powiedzieć,  na takie pogody lepiej nie wypuszczać konia w polarowej derce, ponieważ ten materiał 'wychwytuje' wodę z powietrza po czy derka jest mokra i konisko może dostać zapalenia płuc.
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
02 listopada 2012 20:36
poza tym pod polarem włos się nie podnosi więc wcale nie jest cieplej. Ale koń cudny  😍
wątek zamknięty
xxKooniexx   Wprowadzam do doliny łez, teorie sensu życia.
03 listopada 2012 10:11
Hmm, to na pewno dobre miejsce na takie spamowanie?
wątek zamknięty
Spokojnie dziewczyny 🙂 Derka była założona tylko do zdjęć 🙂
wątek zamknięty
Dziś odwiedziła nas Cariotka i mamy zdjęcia ze wspólnego spaceru z Kluskiem do lasu  :kwiatek:
Klusek wyraźnie nie gustuje w bezsensownym chodzeniu pod górkę w dodatku bez jeźdźca i udawał bardzo zmęczonego hehe
aż trzeba było się napić ze strumyka 🙂
Dzień bardzo udany, konik wyprowadzony, daniele oswojone przez Cariotkę i też nakarmione jabłkami hehe
Mam nadzieje, że się nie obrazi za zdjęcie😉
wątek zamknięty
a tu takie "moje" konisko<3
wątek zamknięty
Cariotka   płomienna pasja
03 listopada 2012 18:18
Cobrinha ma przepiękne tereny do jazdy:P a Klusławowi w nowym miejscu ewidentnie się podoba 😍
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
03 listopada 2012 19:37
Dodam jeszcze kilka jesiennych ; )

+ bonus z dzisiaj :> Replay : )

Ten koń jest niesamowity choć strasznie wredny. Nie wiem czy zawsze taki był , czy zrobił się taki teraz ale ma non stop wściekłą mine : D
wątek zamknięty
ale on się jasny zrobił!
wątek zamknięty
Nigna  Te siwki chyba tak mają, bo moja klacz też ma wiecznie obrażoną i wściekłą minę. Na szczęście to tylko mina.. 😉
wątek zamknięty
Nigna normalnie jakbyś go w wybielaczu myła 😉

Edi jesiennie 😉

wątek zamknięty
xxagaxx ale ładne zdjęcia, nam sie nie udało na takie słońce trafić...
Nigna tak samo super zdjęcia 🙂
Cobrinha fajny Klusek 🙂
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
03 listopada 2012 23:41
Nigna twoja kobyłka ma taką "dziewczęcą" urodę 🙂
a Replay jak zawsze piękny...on chyba był charakterny przynajmniej tak mi się kojarzy.
Kali a cóż to za uroczy kucyk?
wątek zamknięty
Viridila   ZKoniaSpadłam & NaturalBitsBay
03 listopada 2012 23:53
Takie jedno tutaj i zmykam stąd 🙂

Tak wiem.. kolorystyka powala, ale kij..  🙄
wątek zamknięty
lusia722 a ten uroczy kucyk to prawdopodobnie Konik Polski 🙂
wątek zamknięty
04 listopada 2012 08:43
Cóż 2 lata dla siwka to szmat czasu 😉  Faktycznie jest dużo jaśniejszy ale ma tak charakterystyczny pysk i budowę, że idąc przez stajnie gdy go zauważyłam po raz pierwszy od razu wiedziałam że to on 😀
wątek zamknięty
http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=79632.0;attach=170561;image

Dobrze wiedzieć, że Masisko ma się dobrze 🤣  Bałam się, że pójdzie do handlarza 🙄 a tu obrazki jak powyżej!
wątek zamknięty
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
04 listopada 2012 18:23
w zeszlym roku na klinice z Ulla Salzgeber w Aromerze Replay chyba z 20 minut pokazywal rozki - stawal deba zupelnie tak jak na zdjeciach z Amazonka i przepieknie krecil mlynka przednimy kopytkami a dziewczyna na nim widac ze coraz bardziej byla zastraszona i bezradna
wątek zamknięty
No właśnie ciekawa jestem, czy już mu wybili te przyzwyczajenia z głowy czy ciągle nie. Bo o popisach na klinice w zeszłym roku to wiedziałam.
wątek zamknięty
04 listopada 2012 18:34
Żadnych problemów takich nie zauważyłam odkąd jest u nas w stajni. Jedyne co to lubi sobie "poprawić" zadem lotne zmiany ; )
wątek zamknięty
04 listopada 2012 18:39
widocznie zostal w miedzyczasie poprawiony albo nikt tam u was go jezdzacych sie go nie boi i jego numerow
wątek zamknięty
Ale on tam jest jeżdżony raczej przez właścicielkę / trenerkę - te same osoby co rok temu na klinice.
wątek zamknięty
04 listopada 2012 18:51
na klinice jezdzila go wlascicielka
wątek zamknięty
04 listopada 2012 20:23
Nie wiem kto jeździł go rok temu ale teraz chodzi tylko pod właścicielką stajni od jakiegoś miesiąca. Dopiero kilka dni temu(chyba w piątek?) przyjechała do nas jego właścicielka i to ona jechała czworobok i dzisiejszą klinikę ; ) Ale może dosyć off-topu ; )
wątek zamknięty
PumCass   zachowaj zimną krew!
04 listopada 2012 20:38
(nie)moje Rude z dzisiejszego spaceru  😉

foto: harja
wątek zamknięty
Cobrinha fajny Klusek 🙂
Dziękuje bardzo 🙂
wątek zamknięty
No do Nas też dołączyło -nowe rude
Zawiązała się na padoku ,,wielka miłość,, 😍
Niesamowity widok 😉  💘
Ciekawe czy to juz tak na poważne i na długo.. Jestem pod wrazeniem zachowania Naszego wałaszka 😉
wątek zamknięty
05 listopada 2012 16:36
Nie wiem kto jeździł go rok temu

Podczas kliniki z Ulla Salzgeber w Aromerze w listopadzie 2011 na Replayu jechala Marcelina Wojsz.
wątek zamknięty
05 listopada 2012 17:32
ElaPe: Marcelina to jego właścicielka 😉
jeszcze jedno zdjęcie : D
wątek zamknięty
Angela, co to za rude?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.