Zairka wyobrażam sobie jak już nie możesz się doczekać - super, że do Ciebie wraca 🏇 A wygląda naprawdę super! Ile on ma lat? 👀
wątek zamknięty
Dbają i kochają! Ten koń jest z pod szczesliwej gwiazdy! 😍
wątek zamknięty
A ja się dorobiłam zdjęć, na których mój Rudy mnie zachwyca swoją maścią 💃
Koń, którego uwielbiam 🙂
wątek zamknięty
fakt. przepiękny odcień rudości.
wątek zamknięty
Dziękuję w jego imieniu 🙂 Tak jak wcześniej nie lubiłam kasztanów, tak on mnie zaczarował.
wątek zamknięty
Zairka, Zair śliczny🙂 a jak siwy wróci do ciebie to nadal będziesz jeździć Grotę?
Averis, nie wiem czy bym wytrzymała bez jeździectwa mając takiego pluszaka jak Karson🙂 Rozumiem, że czasu nie starcza?
wątek zamknięty
Klami głupoty gadasz! Co wypracujecie to wasze!
gryglodor dzięki! A źrebaczka masz na prawdę mega urokliwego!
tulipan no to znowu masz fajne stadko. Chwal się z jazdy fotami!
A ja mam zdjęcia z dziś 😀 (z jazdy by Burza a cała reszta by Cordkowa)

wątek zamknięty
Mąka już niebawem zasypie was zdjęciami bo fotograf zbliża się do mnie wielkimi krokami 😎 Czy mi się wydaję czy koń Ci strasznie wypłowiał ? 🙂
wątek zamknięty
Skąd ta decyzja? Hormony dawały się we znaki?
W sumie życie wałacha jest łatwiejsze 😉
Nie, Muja jest jak anioł w obejściu i obsłudze, ale uznaliśmy, że może jajka mogą mieć wpływ na jego wyniki, a raczej brak na torze.
wątek zamknięty
Wojenko, ile razy on startował? Ja kojarzę dwa starty - jeden, w którym jeździec spadł i drugi, gdzie rzeczywiście coś nie poszło. Jego zachowanie na treningach wskazuje na buzujące hormony? Przepraszam, że tak dopytuję, ale mnie, laika wyścigowego i sportowego to szalenie ciekawi...
wątek zamknięty
zima, jak się zwie Twój rudy? Wagner?
wątek zamknięty
Trzy razy startował. Raz biegł naprawde świetnie-i wtedy właśnie spadł jeździec. Drugim razem nie miał ochoty biec, potem się rozkręcił, na treningach super, a w wyścigu znów nie poszło.
Niby nic się u niego nie buzowało, ale może się trochę rozpraszał.
W rajdach na przykład wszystko kastrują, nie tylko z tego względu, że ogiery są trudniejsze, bo np. się ogierzą, ale i z tego powodu, że często nie lubią chodzić po froncie, odłączać się od koni. Natura ogiera jest taka, że trzyma się za stadem i go pilnuje. I to czasem przeszkadza.
I tak miałam w planie kastrację, więc zdecydowaliśmy, że zrobimy to teraz.
wątek zamknięty
zima, jak się zwie Twój rudy? Wagner?
Nie, Gawrosz.
wątek zamknięty
Zima, łojezu 😲 Sobowtór mojego Pająka! tylko mu większą odmianę na pysku dorobić i nawet ja dałabym się oszukać 😉 Piękne konisko, piękne 😁
wątek zamknięty
Po awatarze widzę, że kolorystyka zbliżona 🙂
wątek zamknięty
Dokładnie. Budowa i pysk też podobne (chyba, że to kwestia ujęcia- masz jeszcze jakieś zdjęcia? ile m wzrostu?)
Napisz o nim coś więcej- skąd on, jaka to rasa, ile ma lat? 🙂
wątek zamknięty
Mąka, juz mi lepiej. Po dzis mamy sporo do przemyslenia. Ech..... tyle do przepracowania i poprawienia, że mi sie zawodów odechciało. Także trzeba sie brac do roboty i może kolejne CSN za miesiąc jest nasze. Zobaczymy. 😉
Pieknie wyglądacie !! Mała przerwa super wam zrobiła !
wątek zamknięty
wendetta http://www.bazakoni.pl/horse_121332.htmlTeraz ma jakieś 176, w końcu to już dorosły pięciolatek 🙂
Zdjęć to ja mam mnóstwo, żaden z moich koni tylu nie miał, nawet fryz 😁
Jest bardzo fotogeniczny, szczególnie w wersji wyjściowej 🙂
Żeby jeszcze jeździec lepszy na nim siedział to i on by lepiej wyglądał.
wątek zamknięty
zima-przepiękna maść 🍴 szkoda ,że mój nie jest taki ciemny 😜
mam w końcu nowe fotki-Tristia wielkie dzięki :kwiatek:

z cyklu szerokie ręce 😁
oraz Misiiiiooo mój 😍

wątek zamknięty
Jejku, jego znowu jest więcej... 😉
wątek zamknięty
epk-to dobrze, bo mnie chyba też 🤣
wątek zamknięty
milusia dziękuję :kwiatek:
Ale co ja bym dała za taką odmianę na paszczy 😜
wątek zamknięty
milusia, jestem wielką fanką waszego duetu!
wątek zamknięty
Zairka, Zair śliczny🙂 a jak siwy wróci do ciebie to nadal będziesz jeździć Grotę?
Niestety Czarnula zmienia dom, najprawdopodoniej będzie rehabilitować dzieci w jednej fundacji🙂 Okaże sie w sobte co i jak, wiec też prosze trzymac kciuki 😉
Kopyciaq
Zajus skończył 13 lat 🏇
wątek zamknięty
milusia, ciekawe gdzie? Chyba w uszach...
wątek zamknięty
milusia, moje ulubione rude !!!! Przecudownie wyglądacie !!
Zairka, kciuki sa !
wątek zamknięty
Milusia paskudny jak zawsze 😉 Dawaj Tusię ty wyrodna pańciu!
wątek zamknięty
milusia, za sekundę spakuję manatki i pobiegnę na busa! Cudownie!!!
wątek zamknięty