Końska rewia mody cz.VI (2012)

a mi się marzy połączenie kolorów takie jak eurostarowe
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/2140#i (lub zamiast jagodowego oczodajny pomarańczowy)
oraz
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/25/541#i
edit - no i nie miałabym nic przeciwko ponowieniu iceblue/mocca  😍
wątek zamknięty
byleby tylko nie różowy...błękitny...granat...brąz...  😵
wątek zamknięty
Masz racje akzzi byle nie te kolory.Chciała bym by był kolor ciemny pomarańcz/ fiolet lub jagoda/ecri .Pewnie znowu powtórzą coś ze starych kolekcji.
wątek zamknięty
CeraŁ   dużo dużo zmian..
27 stycznia 2012 08:26
przepraszam że mnie tyle nie było 😀 obiecuję że to będzie dziś! 😀  🏇
wyluzujcie 😀 heheheh
wątek zamknięty
No ale dlaczego nie mozesz tego napisac teraz?  😤
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
27 stycznia 2012 08:27
kcj90, i tak czekamy  😎

Byle się tylko okazało, że nic mnie nie woła 😉
wątek zamknięty
Medziiik, ja mam ta z kapturem  😉 Nie widzialam jej bo przyszla do mamy i miala podac kolezance gdzie trzymam Grafa. Podobno jest milusinska w dotyku, ciepla i solidna. Mi kolory zywe, a mnie sie podoba ten design  🙂 Teraz podobno do Polski nadciagnely mrozy wiec bedzie jak znalazl na zimne noce  😉

Kcj90, chyba ktos lubi jak go sie blaga, podlizuje i blaga raz jeszcze  🤔
wątek zamknięty
Mam pytanko, może ktoś wie jakie "niekolekcyjne" owije pasują do anky shitake?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
27 stycznia 2012 09:18
Kcj90, wstydź się!!!  🤬
wątek zamknięty
[url=[[a]]http://www.ebay.de/itm/exclusive-ESKADRON-Schabracke-altlanic-geen-Grose-Dressur-/130637218023?pt=Sattelzubeh%F6r&hash=item1e6a95c0e7[[a]]#ht_2067wt_1053][[a]]http://www.ebay.de/itm/exclusive-ESKADRON-Schabracke-altlanic-geen-Grose-Dressur-/130637218023?pt=Sattelzubeh%F6r&hash=item1e6a95c0e7[[a]]#ht_2067wt_1053[/url]  🤔 🤔 🤔
wątek zamknięty
27 stycznia 2012 10:16
basteros, to nie jest nowa kolekcja, tylko Eskadrony exclusive.
wątek zamknięty
Wiem wiem, ale nie widzialam nawet w exclusive koloru atlantic green  😉 Chyba ze jakies przeoczylam... Wiec moze cos zaczyna sie dziac...  😉
wątek zamknięty
Ja bym chciała, żeby było coś jak toffie, jakieś beże, jasne kolory, brązy, bo wtedy nic mnie nie powali i zaoszczędzę trochę kasy w końcu. 😉 a jak będzie szmaragd to koniec świata!!!  😜 dla Siwej cudny kolor. !
wątek zamknięty
27 stycznia 2012 10:25
basteros, przeoczyłaś 😉 W najnowszym "rzucie" był Purple, Atlantic Green, Jeans Blue i Citrus.
wątek zamknięty
Czyli jednak za duzo tych kolorow  😉
Ale w sumie to lepiej... na razie niech nie wypuszczaja nic, tak do maja  🙂 to troszke portfel odpocznie  😉
wątek zamknięty
W jaki kolor najlepiej ubierać jasnogniadego konia ?  🙄
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
27 stycznia 2012 11:25
dar, ilu ludzi tyle opinii 🙂 Jak dla mnie będzie ładnie w brązach oczywiście, beżach (sand z aubergine np.), pomarańcze. Na jasno-gniadym większość wg mnie dobrze wygląda, oprócz całkowicie gryzących się odcieni brązu i czerwieni.
wątek zamknięty
Posiada ktoś może porównanie czapraków full, pony oraz vsd ? Mam możliwość kupienia kilku fajnych brillantów, ale vsd lub dl pony. Tylko zastanawiam się jak będzie to wyglądało pod moimi siodłami przystosowanymi do długich odnóży  😉
wątek zamknięty
emptyline, ja ubieram Darenę na fioletowo, mam czaprak Stalliona http://www.amigo-konie.pl/11b-stallion-czaprak-pelny-potnik-finesse-czarny-z-popielato-czarnym-ozdobnym-sznurkiem.html (ten ostatni) i wydaje mi się, że tak cudownie jak miała to nie wygląda..
wątek zamknięty
Amarotsa brillanty vsd i vs w rozmiarze full mogę Ci zaraz pstryknąć, pony nie mam do porównania...

edit: pomyłka w nicku.
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
27 stycznia 2012 12:07
Amartosa, poniaki są krótkie, DL pony, dłuższy od VSS pony przy moim siodle z normlaną tybinką, która pod VSD wygląda jakby była super malutka, był na styk, pod VSS na pewno by wystawało.
wątek zamknięty
Ja mam i dl i vsd i vss i różnią się dokładnie o 2 cm. Czyli najkrótszy vss, o 2 cm dłuższy vsd i dl najdłuższy czyli o 2 cm dłuższy niż vsd 😉 a o 4 cm dłuższy od vss 😀😀
wątek zamknięty
chyba nawet to Ty Aga wstawiałaś fotkę porównawczą w poprzednim wydaniu KRM.
wątek zamknięty
jak wam bardzo zeleży to mogę nową cyknąć, ale nie chce mi się iść po aparat.. Ale jak bardzo chcecie to się pofatyguję :P:P
wątek zamknięty
Ja bym bardzo prosiła! Będę wdzięczna xxagaxx  :kwiatek:

akzzi - to ja pytałam o porównanie he he  😉
wątek zamknięty
Dar, to jest Agmajowa Darena, prawda?...
sorry za  🚫
wątek zamknięty
konwaliowa tak, Agmajowa. i.. co z tego wynika ?
Ty za to masz konia na Bródnie i mnie w znajomych na FB.  😉
wątek zamknięty
Rozmawiałam z miłą panią z Mustanga, która powiedziała, że z przecieków wie, że w kolekcji wiosenno-letniej Eskadronia będzie żółty (kanarkowy), aqua i miętowy, a oficjalnie będzie to potwierdzone 6 lutego.
wątek zamknięty
może ten kanarkowy okaże się jednak gelbowym...?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.