Końska rewia mody cz.VI (2012)

ententa, su-per!
wątek zamknięty
ententa jaki gruby 🤔
szarość wam pasuje :kwiatek:
wątek zamknięty
ententa pięknie!!
wątek zamknięty
Hanulqa - mam jeszcze takie Żóltej w burgundy. Nie śmiać się proszę, bo tego kawałka płota nie umiałam zamalować pod łbem  😂
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
16 maja 2012 22:27
Cierp1enie to z navy/burgundy? bo na Twoim zdjęciu wygląda jakoś "purpurowo biskupio"  (za nazwę kolory :lol🙂
wątek zamknięty
tak burgundy
To zdjęcie podesłałam tylko, bo Hanulqa prosiła, wcześniej dodałam ładniejsze
wątek zamknięty
Cierp1enie, wygląda ślicznie!
Moja koleżanka miała ten kantar i po bodaj dwóch praniach tak okropnie zmienił kolor, tak wypłowiał, że wręcz nie ten kantar.  🤔
Zairka, Grocisz wygląda w tym obłędnie, od zawsze ją w tym komplecie kochałam! Fakt śliczności dopełnia to, że Aśka ma chyba mój frak  🤣
ententa, jak nie przepadam za szarościami na koniach, to na Twoim rumaku wygląda obłędnie!
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
17 maja 2012 07:39
Cierp1enie też właśnie mam ten kantar który czeka sobie na mojego konia do końca maja, i zastanawiam się jak będzie wyglądał  😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
17 maja 2012 08:53
Zairka, Grocisz wygląda w tym obłędnie, od zawsze ją w tym komplecie kochałam! Fakt śliczności dopełnia to, że Aśka ma chyba mój frak  🤣

Nie, ma mój frak 😉
wątek zamknięty
ententa, super w tym polopadzie 😉
Cierp1enie, bardzo fajnie, w swoim czasie sama chciałam go kupić, ale zamiast niego kupiłam Anky 🙂
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
17 maja 2012 10:01
epk-ja ma na swojego Rudzielca jakieś brązowe HKM (chyba za 29zł kupowałam w okserze lub gnl) takie zwykłe, ze złotym sznureczkiem i wyglądają bardzo elegancko i nie rzucają się jakoś w oczy mocno  😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:

Hanulqa - mam nadzieję, że mój zostanie taki jak teraz, inaczej się załamię, bo to mój najładniejszy kantar 🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
17 maja 2012 10:11
ententa, pięknie! 🙂
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
17 maja 2012 15:47
Anderia o rany, w pierwszej chwili myślałam że to Indian 😲 A Ty tymczasem na Dzionku śmigasz 🙂
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
17 maja 2012 16:17
Raven no bo to jest Indian, tyle że nie -Spring a -Red  😎 A na Dzionie owszem, śmigam, ale uwaga, nie zrezygnowawszy z C - po prostu "mam" teraz dwa  🙂
wątek zamknięty
No to poszalałam dziś troszkę i kupiłam polo pad z Bloom - zdjęcie  🙂
Bedzie pasowac do gniadego ?
wątek zamknięty
będzie na bank, i moim zdaniem będzie bardzo fajnie wyglądać, ale czekam na foty  🤣
wątek zamknięty
azazu93 też go niedawno kupiłam na gniadego,będzie fajnie! 🙂
a dzisiaj kupiłam komplecik Anky Emerald 🙂 i czekam na mojego pierwszego ES'a !  😁
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
widze, że teraz "moda" na pierwsze rzeczy, ja tez zakupiłam swojego pierwszego polo pad'a  😀
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
17 maja 2012 18:02
Wczoraj wygrzebałam Całusa z cottonie Royal. Cieszę się, że pozbyłam się niebieskich 🙂
Proszę, zdjęcie z cyklu "jak nie siodłać konia". Chociaż on jest tak kwadratowy, że albo nerka, albo łopatka. Albo siodło 15". :/

U mnie niestety moda na opłacanie studiów 🙁
wątek zamknięty
Emptyline skąd ja to znam... albo siodło na zadzie albo na głowie  🏇 teraz uruchomiłam podogonie, może nam nie będize przynajmniej zjeżdżać...
wątek zamknięty
empty eeeeej,mi się Całusek podoba w royalu!  😍
wątek zamknięty
emptyline mi także sie podoba Całus w royalu  🙂
wątek zamknięty
dziękujemy Dziewczyny!  :kwiatek:
emptyline nie ważne w co ubierzesz kucyka, zawsze wygląda super, normalnie koń-kameleon!  😁
wątek zamknięty
Szału nie ma, bo zdjęcie przypadkowe, ale poglądowo siwe w moon:
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
17 maja 2012 19:20
ententa, zalcia, azazu, dzięki dziewczyny!
wilczyk, u nas aż tak dramatycznie jest, chyba, ze po niezliczonej ilości baranów, ale miejsca na 17-tkę brakuje. :/

ententa, nie, w apricocie i białym jest do d... 🙂

wątek zamknięty
Emptyline my nawet swojego siodła nie mamy  🙄 pożyczam narazie skokówke daw-maga chyba 17 ale bedziemy czegos szukac najlepiej syntetycznego i raczej 16  🙂 a w apricocie nie jest tak znowu bardzo zle  😉
wątek zamknięty
empty w białym nie jest źle 🙂
wątek zamknięty
olek sliczne siwe ! 😀
wątek zamknięty
Szału nie ma, bo zdjęcie przypadkowe, ale poglądowo siwe w moon:

a mi się fotka podoba  💃
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.