Końska rewia mody cz.VI (2012)

Livia - nie no, cudownie  😍 kolejny wasz kolor!
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
13 kwietnia 2012 14:27
Cierp1enie, dziękuję bardzo 🙂

lizzy, oj tak, niech wakacje będą fajne w tym roku - wyważone, trochę słońca i trochę ciepłych burz 🙂
wątek zamknięty
Fantazja no właśnie ja też nie widziałam. I aż mi się wierzyć nie chciało że koloru stone nie ma ;/;/

Nie wiem zbytnio gdzie zapytać, czy ze sklepem koński świat jest zawsze ciężki mailowy kontakt? Napisałam do nich maila, kupon rabatowy już się na dniach kończy a ja nie wiem czy mi mogą zamówić to co chcę. Na stronie w ogóle nie ma rzeczy które ponoć mają w ofercie.

Czy ktoś z Wawy się do nich może nie wybiera??  :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx przez maile może być ciężko ze względu na to, że otworzyli teraz jeszcze sklep w konstancinie i właścicielka tylko krąży między siedzibami. ja mogę jutro u nich być jeśli jest taka potrzeba. Ewentualnie zadzwoń - na pewno wszystkiego się dowiesz
wątek zamknięty
Nie chcę specjalnie ciągnąć cię po sklepie  :kwiatek: Chciałam sie dowiedzieć czy mogą mi zamówić rzeczy z nowej kolekcji Schockemohle, w ramach tego rabatu. No nic, to jutro spróbuję się dodzwonić.
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
13 kwietnia 2012 18:51
Aga, chętnie podam ci numer do Magdy, w razie czego mogę tam pojechać jutro bo i tak i tak jadę na rower, a sklep mam 3 km od domu  :kwiatek:
wątek zamknięty
arivle dzięki  :kwiatek:, Nadżafowa  powiedziała że tam jutro pojedzie, więc ma się dowiedzieć czy mi zamówią 😀😀

edit:

Ja sie właśnie ślinię na nową kolekcję Jarpola  😍 😍 😍
wątek zamknięty
Ja też się nie mogę doczekać nowej kolekcji Jarpola - z zajawki wygląda całkiem całkiem 🙂
wątek zamknięty
Ja przed chwilą zobaczyłam zdjęcie na facebooku z podpisem "już za chwileczkę, już za momencik!" i czekam cała w napięciu. Ach, imieniny już niedługo, jakiś prezent by się przydał...  😜
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
13 kwietnia 2012 21:07
Też jestem ciekawa nowej Jarpolowej kolekcji, choć akurat połączenie kolorów derek na fotce zajawkowej mi nie podchodzi 🙂 Ale sama jakość derki jest boska, mojej takiej nie sprzedam na pewno 🙂
wątek zamknięty
Przede wszystkim napalam się na pady, bo nie mam nic czerwonego i zielonego, a nuż znajdzie się coś warte dodania na listę 'must have'.  😀
wątek zamknięty
Maison tylko te znalazłam w galerii Ivett  🙂

i sorry za to bardzo piękne wykonanie, ale nie mogę wejść na kompa gdzie mam photoshopa więc został mi paint  😁
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
13 kwietnia 2012 21:59
Właśnie spojrzałam na dery Jarpola, faktycznie kolory mi sie nie podobają dziwne połączenie. Za to padzik z krzyżem cudny *.* Szkoda ze mam siwka więc nie bardzo będzie pasować 😀
wątek zamknięty
jaaa czy wy też tak macie, że jak macie WIELKĄ ochotę kupić sobie czaprak, to nie ma nic co byście chciały?  😤
wątek zamknięty
Cierp1enie TAK! akurat jak mam pieniądze na to i... nie wiem co chce. Tydzień temu przeżywałam jakiś kryzys szmatoholiczny, stwierdziłam że tyle co mam wystarczy. Ale nie był to na tyle duży kryzys, żebym myślała o sprzedaży 😉
Jak podoba się Diva w komplecie Anky Sand? Które do szmato? (Wiem, że nie pierwsze, bo zmienione kolory ale tu też mi się podoba)

zdjecia za duze
wątek zamknięty
konwalia, ostatnie 🙂
wątek zamknięty
hmm tylko nogi są ruszone, bardzo to obrzydza zdjęcie  🤔
wątek zamknięty
Bez przesady..
wątek zamknięty
Konwalia - mi też się ostatnie najbardziej podoba
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
14 kwietnia 2012 07:35
Cierp1enie: hahha dokładnie ! Ostatnio miałam prawie 300 zł do wydania na czaprak , szukam szukam i dupa. Wydałam w końcu pieniądze na ludzkie ciuchy... i co ; o  Już następnego dnia pojawił się cudny czaprak ,a teraz w końcu znalazłam moją madeire i żeby ją kupić będe musiała sie zapożyczyć : D
wątek zamknięty
A ja czekam aż poprzywożą z Katowic do naszego sklepiku stacjonarnego nowego Eskadrona, bo mnie kusi ta żółć dla Volcano, ale w ciemno nie chce kupować  😁.
Livia super jest ta czerwień  🙂
Kucyk w czekoladowym Schockemohle
wątek zamknięty
wygląda jak bordo
wątek zamknięty
brunatna, czekolada? U mnie to wygląda jak ciemny fiolet.  🤣  Ale i tak ładnie  😁
wątek zamknięty
Brunatna u mnie też wygląda jak bordo, ale ładnie całkiem, chociaż macie lepsze komplety  🙂

Rudy w Jarpolowej zieleni
(bardzo niekorzystny rudy  😉 )

wątek zamknięty
Nowy Jarpol prezentuje sie na prawde super. A te dery to po prostu cudenka sa.
wątek zamknięty
Brunatna u mnie też wygląda jak ciemny fiolet i już się miałam pytać, co to za cudeńko!  💘
wilczyk podoba mi się ten zielony! 😉 pasuje mu!  :kwiatek:
konwalia ostatnie!

Ja mam dereczkę Jarpola bakłażanową i jestem zachwycona jakością!!!  😜
wątek zamknięty
wilczyk bardzo ładnie mu w zieleni 😀
konwalia ostatnie zdecydowanie!
wątek zamknięty
wilczyk, co to za Jarpol, jakiś starszy, nowszy? I jaki kolor? Bo myślałam, że zieloną mają tylko limonkę. Bardzo mi przypadł do gustu ten pad... 😉
wątek zamknięty
a ktoś wie jak z grubością jarpolów?
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
14 kwietnia 2012 15:32
ankers, to limonka tylko zdjęcie przekłamuje kolor 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.