Końska rewia mody cz.VI (2012)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
13 stycznia 2012 12:54
galeria, też tak uważam  😁 szczerze? jeżeli pogoda będzie taka jak dzisiaj, a pan ojciec się nie zbuntuje to zdjęcia będą jutro 😉

uwielbiam equishopowe wyprzedaże. praktycznie zawsze zostają te kantary co chcę a ceny są super. mam nadzieję, że nicicak vs i bronze sr doczekają do -30%  🙇
na te zakupy mogłam sobie pozwolić właśnie dzięki obniżkom. a na burgundy i tak mi tata pożyczył  😡 bedę musiała go niedługo spłacić 😉
wątek zamknięty
uwielbiam equishopowe wyprzedaże.

ja niby tez, ale w moim przypadku wlasnie rzadko 'moje rzeczy' zostaja do jakichs wiekszych obniżek i musze sie spieszyć. chlop do mnie ostatnio:
- odpusc sobie, kon to nie lalka nie musisz go tak ubierać, przywiez mu marchewy bedzie szcześliwszy.
na co ja odpowiadam:
- to rzuć palenie, lokomotywa nie jesteś, zjedz sobie marchewe bedziesz szczesliwszy.
porownanie może niezbyt trafne, ale chłop sie przymyka, wiec skuteczne.  😁
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
13 stycznia 2012 13:09
galeria, podoba mi się, w razie czego skorzystam 🙂
Mój ostatnio zachowuje się wręcz przeciwnie, jak najbardziej jest za kupieniem derki dla kucyka.
wątek zamknięty
13 stycznia 2012 13:13
powiedz chłopku że koń też lubi wyglądać 😉 mój się trochę krzywo zawsze patrzy na szmaty z różowymi lamówkami na przykład 😉
'moje' rzeczy też z reguły szybko znikały, ale teraz miałam szczęście. wydaje mi się, że ta apricoty się wyprzedały ale dopiero po obniżce tak szybko właśnie. zauważyłam sporo osób nie rzuciło się na nowe kolekcje. nie wynika to z faktu, że się nie spodobały, ale widoczny zaczyna być kryzys 🙁

emptyline, bylabym zdziwiona, hdyby kucyk nie podbił czyjegoś serca 😉
wątek zamknięty
13 stycznia 2012 13:21
sei, on Twierdzi, że to najbrzydszy koń na ziemi :P
wątek zamknięty
Dziewczyny, a szczególnie kcj90, nie wiecie kiedy w equishopie będzie -30% na eskadrona? Jakoś na dniach chyba, co?
wątek zamknięty
13 stycznia 2012 14:03
-40% powinno być, ale w magazynie im się tym razem czystki porobiły. Gdzieś z czeluści wyciągnęłyśmy dralona. Liczę na to -40, to może cottona kupię chociaż.
wątek zamknięty
13 stycznia 2012 14:09
ja się czaję na cottony nawet przy -30 😉 a na stronie po prstu nie wszystko jest - tak jak mój bicolor burgundy 😉
le sądzę, że to 20% się jeszcze jakis czas utrzyma.
wątek zamknięty
noo -40 byłoby miłe 🙂 nic to, będę polować 🙂
wątek zamknięty
13 stycznia 2012 14:37
Mi się marzy polopad, w normalnej cenie jest jednak duuuużo za drogi, a jak na złość w Equi go nie mają :/
wątek zamknięty
emptyline, dokładnie, mi też się polopady strasznie podobają, ale ich cena jest po prostu zaporowa :/

A kiedy będzie kolekcja wiosenna albo kiedy zazwyczaj jest? Marzec?...
wątek zamknięty
Do mnie dzisiaj przyszło jedno z moich szmatoholicznych marzeń.  😍  Jeśli wyschnie do jutra, to jedzie ze mną do stajni. Miała być premiera w urodziny kobyły, razem z nowymi ochraniaczami i futrem do meksykańca, ale chyba nie wytrzymam.  😁
wątek zamknięty
ahh otworzyłam właśnie paczkę z euro starem excellentem grey/malage i... jestem zachwycna! piękna szarość, super wykonanie!  😜
wątek zamknięty
To jest jeden z ładniejszych czapraków jakie mam 🙂 Tylko owijki wyglądają jak filcaki do tego  😂
wątek zamknięty
Jak wypadają rozmiarowo kantary z aubergine-violet?
Duża będzie różnica między cob a full? Zawsze brałam coby a są tylko fulle i się obawiam, czy nie będzie jakiś ogromny..
wątek zamknięty
olek, fulle nie są wielkie - ja mam konia z głową cob/full i kupuję mu full eskadrona - są dobre i nie topi się w nich 🙂
wątek zamknięty
Dzionka  :kwiatek:
wątek zamknięty
olek - ja mam z aubergine-violet  z futerkiem cob i bez futerka full. Mój konio też nosi cob-full , a jednak ten cob jest jakiś większy, bo mam na końcowe dziurki. Full jest za duży 😉

Ostatnimi dniami kupiłam Anky Bright Red, Wasabi,Alt Rosa, Niciak Marine, Olive , a dzisiaj bicolor z navy green i kantar  🤬 👿
wątek zamknięty
który lepszy dla mojej potwory?
cotton burgundy, cotton limegreen czy violet  ❓
Jakby jakaś dobra duszyczka ubrałaby ją ? :kwiatek:
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
13 stycznia 2012 17:50
Altiria, co to takiego? 🙂

zalcia, łał, szalejesz 😉 Wstaw tu kiedyś zdjęcia wszystkich twoich szmatek 😉
wątek zamknięty
demonowa, derka nici bicolor cobal/navy i bicolor burgundy. obie są po prostu super hiper  😍 mam też kantar navy/burgundy z uwiązem. to będzie nasz zestaw wyjzdowo-pokazowy  🏇 do pełni szczęścia brakuje mi niciaka cobalt, kantara nici i jednak tego cottona bronze. zastąpi on godnie u mnie miejsce nougata mam nadzieję 😉

Szał 😜 Mogłabyś kiedyś jak będziesz miała czas obfocić Bicolora Cobalta ? Też chce go zafundować karemu i obmyślam czy warto 🙂 Niciaka i kantar już mam - według mnie to najlepsza jak dotąd kolekcja Niciakowa Eskadrona 🙂
wątek zamknięty
Livia, niciak hazel.  😍
wątek zamknięty
Który Nici dla Karego stwora?
wątek zamknięty
Livia Wstawię,wstawię :P Jak wszystkie dojdą, to obfocę. Trochę się nazbierało... i znów przekroczyłam ostatni limit ! miało być na każdy dzien miesiąca, a jest 34  😤
wątek zamknięty
czy w kolekcji choco/pink były polopady choco vss ?
wątek zamknięty
Livia i znów przekroczyłam ostatni limit ! miało być na każdy dzien miesiąca, a jest 34  😤

A co tam... kupuj do 365. Będzie na każdy dzień roku  😉
wątek zamknięty
właśnie tak myślę,że teraz trzeba będzie 😀 a nawet do 366, bo przecież przestępny ... 😀  😁
Szarlotka. bierz limegreena ! :P
wątek zamknięty
pokemon ja do niego owijek nie mam, ale uważam, że i z ochraniaczami będzie fajnie z klasą.
Przez ten czaprak muszę mieć jeszcze 2, które już od dawna do mnie wołały  🤬  a miałam nie kupować konskich szmat  😤

ehh czemu kantarów eskadrona z futrem jest taki mały wybór 🙁 normalnie coś mnie natknęło na taki kantarek! ta.. jeszcze jak mnie na derki napadnie to juz będzie porażka  😵

wątek zamknięty
dobra... oprócz levandera w tym miesiącu będę miała berry 🙂 właśnie zamówiłam na allegro
no i od Amarotsy apricota odkupię, jak tylko jej się znudzi <oczy_kota_ze_shreka>
wątek zamknięty
berry brillant mi się podoba i w sumie na pocieszenie ze nie mam brillanta pink to pewnie by się do mnie przybłąkał, gdyby nie fakt, że mam beillanta fuschie. Niby się różnią, no ale..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.