Ej, ale gogue to chyba nie taka tragedia, o ile dobrze mi się kojarzy, to bardziej chambon "służy do lonżowania, nie wsiadania". Swoją drogą, brunatna, faaaajny szokmol 💘 Na sucho mi się nie podobał, a tu zaskok 😉
nie wiem jak ten gogue jest wypięty, nie ma całościowego zdj? ani czambon ani gogue nie są patentami do jazdy... w sumie np czarna wodza też tylko pod warunkiem wypięcia przez kółka zewnętrzne kawecanu i to jeszcze stosowana jednostronnie.. tym sposobem anomalie stają się stopniowo z upływem czasu patentami, rzekomo skutecznymi
ententa - bardzo fajnie rudemu w takim zestawie kolorystycznym 😉 Sivens, jak ten burgund wyszedł 😍 sacramentia, no niestety, może to problem siodła, bo po 2 stronie tak samo leży 😤
Sivens jeden lepszy od drugiego (i czaprak, i model) 😜 ententa kwestia zdjęcia czy burgund w tym kantarze naprawdę wygląda jak fuksja? Swoją drogą bardzo ładnie 😉
junona, sory, ale dlaczego(!) wg ciebie gogue nie jest do jazdy? Z jakich powodów? Może odpowiesz w "patentach", ale naprawdę chciałabym poznać argumentację.
brunatna dziękujemy! a bałam się tej czerwieni strasznie, nie chciałam uzyskać efektu renifera 😁 Anderia kwestia jakości po zmniejszeniu, u mnie na komputerze kolor jest normalny, a przy zdjęciu nic nie majstrowałam, tyle co zmniejszyć, dziękujemy! :kwiatek: Sivens ten ES jest idealny dla siwych! 😜 szał!
Sivens, omg, omg, O M G, oblęd w blueberry! 😍 armara, kocham Twojego młodego, niech on już będzie dorosły, to wydrukuję jego zdjęcie i powieszę mojej kobyle w boksie, niech też ma trochę radości z życia (teraz jeszcze nie mogę, bo on nieletni. 😁 )/
Livia dziękujemy ! :kwiatek: maison świetne te fotki! olciagola pisałam już w galerii ale napisze jeszcze raz: przegenialnie! rumaka masz pięknego! 😍 Azbuka fajny odcień ma Twój siwek, ładnie mu 🙂