ja też chętnie bym się pozbyła czegoś. ale nie ma jak! nie byłam przekonana i wzięłam tak trochę na siłę. a teraz nie potrafię sobie wyobrazić, ze go nie ma 🤔wirek: 😂
Ha, mam tak samo z każdą ze szmat 🤔wirek:
Ale dzięki dziewczyny za słowa otuchy 😁 Jak podejmę tę okrutną decyzję, to coś pojawi się w ogłoszeniach 😉 Mam nadzieję! Muszę tylko jeszcze trochę nad sobą popracować 🤣
olek- sprzedaj mi lemona ! 😀iabeł: co to w ogóle są za ceny tego minza 🙄 Znalazłam ostatnio zdjęcia Ambera jeszcze na dworze, bez jeźdzca , wstawię we wtorek jak do domu dojadę 🙂😉 maison - będzie ok, ładnie wygląda 😉
Dziewczyny co to może być za kolor? Luzakowałam tej parze, czaprak nie mój i myślałam że Marzipan ale po przeglądnięciu galerii chyba jednak nie Marzipan. Co to więc może być?
to ja jestem chyba daltonistką, bo wydawało mi się, że lamówka jest granatowa :P chociaż teraz, jak spojrzałam pod innym kątem rzeczywiście jest brązowa 🙂 a czym się różni impuls od brillanta to już w ogóle nie wiem 😉 a czy to może być podstawowa kolekcja? przejrzałam galerię i nie znalazłam żadnego podobnego...
to ja jestem chyba daltonistką, bo wydawało mi się, że lamówka jest granatowa :P chociaż teraz, jak spojrzałam pod innym kątem rzeczywiście jest brązowa 🙂 a czym się różni impuls od brillanta to już w ogóle nie wiem 😉 a czy to może być podstawowa kolekcja? przejrzałam galerię i nie znalazłam żadnego podobnego...
Materiałem 🙂
No mam nasze dzisiejsze wypociny, łapska mi zamarzły, ale było wesoło. W rolach głównych Całus, Milan i Nadżaf oraz kilka padów i czapraków + derka. Pokażę Wam dwóch pierwszych, Grubego zostawię Nadżafowej. Co do szmato?
ANKY fuchsia na tarancie[i]
[i]na brudnym kasztanie
Eskadron cotton apricot z kolekcji Coffee-Berry-Apricot na tarancie[i]
[i]na brudnym kasztanie
Eskadron polopad navy + derka grey z kolekcji Navy-Green na tarancie[i]
Eskadron microfaser navy z kolekcji Navy-Green [i]na tarancie[i]