ANKIETA - stosowanie odnowy biologicznej u koni

ElMadziarra   Mam zaświadczenie!
21 lipca 2009 11:42
Serdecznie proszę Was o pomoc w imieniu mojej trenerki. Pisze ona prace inżynierska na temat stosowania różnych metod odnowy biologicznej oraz ich wpływu na regenerację koni. Ankiety są potrzebne do opracowania wyników, które zostaną zamieszczone w części badawczej pracy. Dlatego bardzo proszę w jej imieniu o wypełnienie poniższej ankiety i wysłanie do mnie na PW lub bezpośrednio do zainteresowanej na maila:
magdalenakubica22@gmail.com

ANKIETA
1. NAZWA KONIA - jeśli ktoś nie chce nie musi odpowiadać na ten punkt
2. RASA
3. WIEK
4. PŁEĆ:
             + KLACZ
             + OGIER
             + WAŁACH

5. FORMA UŻYTKOWANIA:
                         + DRESAŻ                      + HIPOTERAPIA                           + TORY
                         + SKOKI                         + REKREACJA                              + ZAPRZĘGI
                         + WKKW                        + RAJDY                                      + WESTERN
                         + DOPRECYZOWANIE LUB INNA - JAKA?................................................................................

6. NAZWA STAJNI LUB REGION

7. CZY STOSUJE PAN/PANI U SWOJEGO KONIA ODNOWĘ BIOLOGICZNĄ?
                                                            + TAK                                + NIE
8. JAKIE METODY ODNOWY BIOLOGICZNEJ PAN/PANI STOSUJE?
     + MASAŻ                       + STRETCHING                            + HYDROTERAPIA
      + KRIOTERAPIA             + ULTRADŹWIĘKI                        + TERAPIA MANUALNA - CHIROPRAKTYKA                           
      + LASERY                      + SOLARIUM                                + POLE MAGNETYCZNE
      + PRĄDY                        + KARUZELA                                + AKUPRESURA   
      + TERAPIA CIEPŁEM      +ELEKTRYCZNA STYMULACJA MIĘŚNI       
      +BIEŻNIA MECHANICZNA LUB WODNA            + FALA UDERZENIOWA
      + INNE - JAKIE?...

9. KIEDY I JAK CZĘSTO POSZCZEGÓLNE ZABIEGI SĄ STOSOWANE?
...
10. CZY STOSUJE PAN/PANI JAKIŚ SZCZEGÓLNY RODZAJ SPRZĘTU PODCZAS ZABIEGÓW?
...
11. CZY SĄ JAKIEŚ WIDOCZNE EFEKTY STOSOWANYCH ZABIEGÓW? JAKIE?
...

Za wypełnienie z góry wszystkim dziękuję  :kwiatek:

edit.
W ferworze walki, przy przepisywaniu ankiety w metodach zgubiła mi się terapia ciepłem. Dopisałam.

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy do tej pory wypełnili i przesłali nam ankiety i z góry dziękujemy wszystkim, którzy dopiero nam je prześlą  😉 :kwiatek:
Proszę dać znać, kiedy będzie można odkleić wątek 😉
To moja kobyła ma chyba złotą kartę w SPA

MASAŻ+ STRETCHING     
+akupunktura

+ KARUZELA                                 
      + TERAPIA CIEPŁEM       

Brakuje nam tylko basenu.. 

ElMadziarra   Mam zaświadczenie!
22 września 2009 18:17
Bardzo dziękuję wszystkim, którym chciało się ankietę wypełnic

DZIĘKI SERDECZNE  :kwiatek:

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się