Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
Cień na śniegu, boże, serio 😉?
Co to jest karny pokemon? 🙂
Poza wstawionym już obrazkiem należy jeszcze wyjaśnić, że hasło "karny pokemon" pojawiło się w związku z użytkowniczką pokemon, obrończynią poprawności języka polskiego, słynącą z opierd%$#@a wszystkich piszących "na prawdę" zamiast "naprawdę". 😉
[quote author=Cień na śniegu link=topic=785.msg1851175#msg1851175 date=1376593223]
madmaddie
[/quote]
bo napisala ze zlosci ja facella? serio? gdzie jest akcja z facella tam przybywa lwica cien na sniegu bronic dzieciecia.
facella chyba jest dorosla, albo prawie dorosla i popularnosci nie przysparza jej fakt, ze po forum biega za nia mamusia, zeby jej bronic. w dodatku raczej sobie radzi bez tego.
ciekawe, ze nie ma cie kiedy prezentuje ona rozne malo pozadane zachowania. wtedy juz nie jestes mamusia?
Yyy... ale one naprawdę są matką i córką?
katija, ej, ja pierwsza napisałam 'serio'!
Zabierasz mój fejm.
Julie , serio 🏇
Zabierasz mój fejm.
strasznie cie przepraszam. moge edytowac jesli sobie zyczysz :kwiatek:
😁
katija, wybaczam, znaj bezmiar mej łaski.
Ale Cien na sniegu ma prawo napisac, ze ja wkurzam. Moze cos nie tak z moimi pogladami. Od tego jest forum i ten watek :kwiatek:
oczywiscie. a ja mam prawo napisac, ze draznia mnie lwice. 😀
oczywiscie. a ja mam prawo napisac, ze draznia mnie lwice. 😀
chciałam wczoraj napisać mniej więcej to samo, ale sobie darowałam ze względu na późną porę. 😉 ale fakt, takie bycie adwokatem Facelli na każdym kroku jest irytujące. 🙄 dałyby sobie dziewczyny po ignorze i spokój, nie wiem, po co takie złośliwości...
katija, a może Cień na śniegu wkurza to, jak się madmaddie udziela? Bo przecież może. Tak jak madmaddie może wkurzać to, że ja w ogóle mam czelność się gdziekolwiek udzielać.
I wcale nie prosiłam Mamy o wstawianie się za mną - zechce, to to zrobi, równie dobrze może mnie tu publiczne opieprzyć za "różne mało pożądane zachowania". Jeśli tylko zechce. Nie mogę Jej przecież zabronić ani jednego, ani drugiego.
Facella, och tak, z pewnością. To naprawdę się robi przykre powoli 😉 I wkurzające (coby nie było OT :cool🙂
Tak jak madmaddie może wkurzać to, że ja w ogóle mam czelność się gdziekolwiek udzielać.
ale czytaj ze zrozumieniem :kwiatek: nie CZY się udzielasz, ale JAK.
dobra, uciekam 🙂
Facella, oczywiscie, ze twoja mame maja prawo wkurzac dowolne rzeczy. a jednak wyrazna jest pewna zaleznosc.
ja rozumiem, ze ty nie prosilas o wstawiennictwo. ale ono jest i nie sluzy ci.
Facella, oczywiscie, ze twoja mame maja prawo wkurzac dowolne rzeczy.
Po co więc jakieś insynuacje?
Dziękuję za ten nagły przypływ troski (-:
Wkurzaja mnie bledne opisy w ogloszeniach... nie wiem czy to celowe czy nie, ale jak widze siodlo WINTEC ISABELL to spodziewam sie isabellki a nie ladne pareset zl tanszego wintec pro.
😉 ale fakt, takie bycie adwokatem Facelli na każdym kroku jest irytujące.
[/quote]
Przepraszam bardzo, jakie"na każdym kroku"? Mocno przesadziłaś 🙄
madmaddie, dzięki za zrozumienie :kwiatek:
katija, mam prawo bronić swojej córki jak chcę i kiedy chcę. Wywołałaś znów małą burzę swoimi insynuacjami. Nie prorokuj, bo ci nie wychodzi. 😁
gdzie ty widzisz troske? 🤔
Po co więc jakieś insynuacje?
[quote author=Cień na śniegu link=topic=785.msg1851873#msg1851873 date=1376677811]
Wywołałaś znów małą burzę swoimi insynuacjami.
[/quote]
alez ja nic nie insynuuje. zgodnie z prawda i w prost mowie jak jest. 😎
[quote author=Cień na śniegu link=topic=785.msg1851873#msg1851873 date=1376677811]
katija, mam prawo bronić swojej córki jak chcę i kiedy chcę.
[/quote]
oczywiscie 😀 a mnie ma prawo to irytowac.
faith zapewne chodzi ci o moje ogłoszenie. Siodło ma podpis Isabell Werth, moge dać foto dla pewności.
Pierwsza partia Wintecow pro miala podpis isabell.
I to nie swiadczy o tym, ze to jest Wintec Isabell Werth 🙂
Nie widzisz roznicy miedzy swoim siodlem a isabellka? bo ja widze, a juz na pewno czuje bo mialam przyjemnosc siedziec w obydwu modelach.
Na Wintec Isabell Werth nie ma napisu Wintec Pro. Siedzisko jest duzo glebsze a siodlo inaczej wyprofilowane.
To tak do informacji, zebys miala swiadomosc.
Dzięki, nawet nie miałam pojęcia, że tak to jest. Różnice widać gołym okiem, ale po prostu myślałam, że to jakiś starszy model.
Po co w takim razie mają ten sam napis co Izabelki, trochę to mylące .... 🤔
[quote author=Facella link=topic=785.msg1851759#msg1851759 date=1376664291]
gdzie ty widzisz troske? 🤔
[/quote]
To była ironia. A chodziło mi konkretnie o ten fragment:
wkurzają mnie pw w odpowiedzi na ogłoszenia. Ja piszę że potrzebuje np. zielonego czaprak full VS do 50zł a ktoś mi propnuje czerwony DL za 70zł , a ktoś inny niebieski P za 100zł. 🙄
Praca dla uczciwej i rzetelnej osoby do opieki nad 7 końmi, w tym 5 do intensywnego treningu. Stajnia prywatna, cisza i spokój, dobre warunki do pracy. Konie trzeba nakarmić 3 razy dziennie, wypuścić i sprowadzić z padoków, dościelić słomy. Z zakwaterowaniem bez wyżywienia, okolice Poznania. Praca na stałe, od 10 września. „Końskie” CV proszę przesyłać na konie-szamotuly@wp.pl, wraz z zdjęciami i/lub filmami z treningów. Wynagrodzenie 1600 zł brutto, min. klasa N w skokach i ujeżdżeniu. Na wszelkie pytania odpowiadam mailowo, ewentualnie nr tel 509376418.
to mnie wkurza
o cholera 😲 za 1600 zł 😲 Nigdy. Wolałbym siedzieć na kasie w biedronce już chyba...
stajenny, jeździec no kurde ludziom się w głowach przewraca. Czysty wyzysk 🤬
o cholera 😲 za 1600 zł 😲 Nigdy. Wolałbym siedzieć na kasie w biedronce już chyba...
Brutto. 👀
Ale za to "cisza i spokój".
No co wy, nikt nie jest chętny?? 😁
Najlepsze wymagania: N w skokach i ujeżdżeniu...
Pewien pan, który na parkingu wolał na mnie zatrąbić i pokazać mi, że mam nierówno pod sufitem niż ustąpić pierwszeństwa wedle obowiązujących przepisów. Wkurzają mnie tacy ludzie, co jak mają nadepnąć na hamulec to zaraz wielkie oburzenie i nadmierna gestykulacja...
Który to taki na re-volcie?