Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Nie tyle wkurza mnie, co dziwi wasza reakcja. Skoro już się dziewczyna w trzecim wątku wypowiada i nie dogaduje z wami to po co dalej w to brnąć. Mniej siwych włosów będziecie miały, starsze re-voltowiczki. 😉 Właśnie wtedy wychodzi, że rzeczywiście jesteście tak zajęte życiem, pracą, mężem, dziećmi, koniem że jeszcze mimo wszystko macie czas wchodzić w słowne dyskusje.
Dziewczyna nie potrafiła sprecyzować swojego pytania, a domysły "arab+więź+mogę z nim robić wszystko" którejś z moich poprzedniczek, (chyba Tania) są nie na miejscu. Jaki poziom reprezentujecie ?  😉 Mam pewien domysł skąd taki nick, Taniej, wpadł do głowy.. ha, ha, hi, hi. ;] Dokładnie w ten sam sposób zachowują się inne osoby, które widząc, że stadko zaczyna ostrzyć pazurki na jedną to swoje trzy grosze musi dorzucić. Już kiedyś napisałam: naprawdę na re-volcie są osoby ważne i ważniejsze. Tylko powiedzcie, czy naprawdę to takie ważne mieć internetowych przyjaciół ? Bo czapraczek taniej uszyją, albo transport załatwią.. i tylko po to. Tylko. Ale posłodzić sobie w swoim gronie, ach.. Wiem jak to dwoma słowami się nazywa, ciekawe kto jeszcze na to wpadł. (podpowiedź skrót: LD)  🙄 Ale oczywiście lepiej mieć takie "znajomości" niż ich nie mieć, o innych relacjach nie wspominam i nie mówię, że wszyscy mają taki stosunek do tego.
Gdzieś tu był jakiś wątek, dlaczego się nie wypowiadamy na re-volcie ? W większości wypadków zawsze ktoś się dopie.... przy.  😉 Akurat to forum jest najbardziej znane, najbardziej czytelne - być może dlatego, że właśnie nie ma tych wszystkich unowocześnień i działa starszymi zasadami - kto woli stare gg łapka w górę - ale osoby tutaj: mądralińskie, wredne, szukające zwady, podtekstów naprawdę szczerze powiedziawszy odstraszają. Tak, to mnie wkurza. I na pewno zaraz zostanę zjechana, za to, że szanowne re-voltowiczki (chyba, że wolicie Re-voltowiczki, ale niestety o tych się nie wypowiadam w tym wypadku) macie jak zwykle okazję uciec w internet od swojego nudnego życia, w wyżywanie się i obśmiewanie. Dajmy na to, że w szkole, wasze dzieci na dzień dobry będą dostawały w twarz i od razu oddadzą pieniążki  😉 Tak to widzę..  🙄

edit: literówki, błędy
Argument w uciekaniu w wirtualny świat <zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew>
Aś normalnie moralizatorsko pojechała.
U. Aż mi w pięty poszło.
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
18 marca 2013 14:55
zaraz tam objechana. Delikatnie obśmiana może. 🙂
Już kiedyś napisałam: naprawdę na re-volcie są osoby ważne i ważniejsze. Tylko powiedzcie, czy naprawdę to takie ważne mieć internetowych przyjaciół ? Bo czapraczek taniej uszyją, albo transport załatwią.. i tylko po to.

dla ciebie to moze znajomosci tego rodzaju. dla mnie przyjaznie trwajace juz pare lat, osoby na ktore moge liczyc w roznych sprawach, choc na oczy ich nie widzialam czasem i ludzie, ktorym zawsze pomoge. w sprawach wazniejszych niz czapraczek czy transport.
sa na tym forum ludzie ktorzy sie nie lubia, zwalczaja na wzajem, jest KWA itd. ale wszyscy jakos dostosowuja sie do zasad panujacych na forum. a jak im nie pasuje to sobie ida gdzie indziej (co z reszta napisalam naszemu drogiemu trollikowi, ze nie ma musu tu byc). i dobrze, ze uzytkownicy trzymaja jeszcze bastion, pilnuja poziomu forum i nie dopuszczaja do zejscia na galopuje.
bardzo wam za to dziekuje.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
18 marca 2013 15:12
dar, wylewasz dalej żale, że stajnia się nie spaliła i nikt nowego siodła ci nie zasponsoruje? 😉
BASZNIA   mleczna i deserowa
18 marca 2013 15:17
dar, poniewaz wpadlam tu od moich 20 ogonow uciec w ...e w costam, to sie tylko grzecznie spytam: czytac nie umiesz? Naprawde sadzisz, ze dziewcze grzecznie spytalo i zostalo zjechane??????????
Nosz po prostu...nie chce mi sie szykowac cytatow, nudne zycie sflustrowanej matki i wlasicielki stajni czeka, ale to eros pisze bezczelnie, ze nie bedzie czytala, szukala odpowiedzi, bo nie ma czasu. Dar..uj 😉.

A doczytalam:

prosze bardzo, katija, <laskawie podaje dlon do ucalowania>  😁

😂 😂 😂 😂 😂 😂
Ja tam z tego forum mam co najmniej kilka osób, z którymi mam bardziej zażyłe kontakty niż w przypadku transportu... A i pomoc się znajduje jak potrzebuję - nawet dziś 🙂.
I jakoś tak do pogadania z wieloma ludźmi mam o czym - nawet w realu. Ciekawe, ciekawe.
18 marca 2013 15:22
epk, sciema. Masz 55 lat, i jestes grubym facetem w podkoszulku, jedzacym pizze z pudelka przed kompem. Sesesesese 😉.
BASZNIA, no teraz to poleciałaś po całości, że gruby to rozumiem, że 55 lat i facet to też - ale, że w podkoszulku???? Bleeeh...  😵

Swoją szosą pizzę o ile jem, to często właśnie z pudełka przed kompem... 😲
18 marca 2013 15:30
epk, wybierz sobie jakas fajna podkoszulkowoa firme na oslode-mozesz wszak wykreowac co chcesz 😉. A podkoszulek, bo jak sie tak wyzywasz, obsmiewasz, to zebys sie nie zgrzala 😉.
Sorry za offa, epk w podkoszulku przeciez mnie nie wkurza 😉.
BASZNIA, epk w podkoszulku ale bez stanika to cycki wypadną, to może cię wkurzać  😀iabeł:
18 marca 2013 15:35
E, nie wkurzy  😎.
Ale ciiicho, jak sie temat cyckow pojawi, to zaraz wpadnie wawrek  🤣.
Ale, że niby będzie nas bronił?? Ewentualnie naszych cycków???  🏇
Facella   Dawna re-volto wróć!
18 marca 2013 15:37
Wawrek nie wpadnie bo mnie unika, wisi mi piwo  😎
18 marca 2013 15:40
epk, nieee, bedzie chcial popatrzec 😉.
A jak wpadnie katija, to dostaniemy po ostrzegu 🙂!
BASZNIA, eee na patrzenie to se trzeba zasłużyć.

Katija da po ostrzegu, ale wcześniej dołączy do dyskusji nt cycków - jestem pewna  😁
18 marca 2013 15:45
Gdzie cycki, tam i katija/wawrek?  😁
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
18 marca 2013 16:26
epk, sciema. Masz 55 lat, i jestes grubym facetem w podkoszulku, jedzacym pizze z pudelka przed kompem. Sesesesese 😉.

Ejj weź fuuuuuuuuuuuuu, dziś Epka mi przez telefon mówiła, że przesyła buziaki

[img]http://pl.memgenerator.pl/mem-image/jestem-zosia-mam-13-lat-pl-ffffff/d[/img]
18 marca 2013 17:31
Edit: Haha, nie ten wątek o wkurzaniu  😵 Przepraszam  :kwiatek:
18 marca 2013 17:36
epk, JARA, buziaki,he? Coraz ciekawiej :-D .
Facella, z tych cyckow to pomylilas watki :-P .
18 marca 2013 17:44
No wiem, w dodatku zrobiłam całkowitego edita postu i ciągnę offtop... Przyjmę ostrzeżenie na klatę.
18 marca 2013 18:08
Na golą :-P ??
Dworcika   Fantasmagoria
18 marca 2013 18:22
Przepraszam, ale to jest tak głupie, że aż pasuje 😁
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
18 marca 2013 18:30
Zniszczyłaś mnie 😵 😁 Będą cycki- będzie pompa! 😜
18 marca 2013 18:31
Pasuje :-D
katija, oczywiście absolutnie się z Tobą zgadzam. Niestety nie doczytałaś chyba mojej wypowiedzi: "..i nie mówię, że wszyscy mają taki stosunek do tego."
Zauważyłam już, że RV ma wielką moc pomocy, użytkownicy forum potrafią się spiąć i pomóc w potrzebie. Jasne.
Osoby o których piszesz moim zdaniem wcale nie trzymają poziomu takim zachowaniem. Można takie rzeczy robić z kulturą. Rozumiem, żeby ogarnąć co tu się dzieje trzeba być non stop a nikt na to nie ma czasu i dlatego uważam, że wystarczyło zignorować erosa.
Chodzi mi chociażby o komentarz poniżej Twojej wypowiedzi. Rzeczywiście poziom trzymany - na pewno o to Ci chodziło ? Taki humor tego forum. Albo wypad albo się dostosuj, tak ?

JARA, wyobraź sobie, że nie pogniewam się za taki prezent od Ciebie, najlepiej wybierz te najdroższe 😉

BASZNIA, wiem w jaki sposób napisała bo sama się chyba wypowiedziałam w tamtym wątku albo przynajmniej miałam zamiar. Wydaje mi się, że nie były potrzebne drwiące komentarze. Wkurza mnie takie zachowanie. Kwestia wychowania, na pewno ma matkę i ojca więc oni się tym zajmą a na pewno eros już wie, że nie jest mile widzianą osobą na forum. I myślę, że na tym mogło się skończyć a ignorancja jest najlepszym sposobem do nie karmienia tzw. "trolla" i nagradzania takiego zachowania. Po prostu.

błędy, błędy
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
18 marca 2013 19:01
dar - no i ?
dar: prawidła rządzące ludzkim zachowaniem pełne są paradoksów. Ludzie rzadko naprawdę kochają tych, którzy schlebiają ich miłości własnej - prędzej: wchodzą im na głowę i tyranizują. To, że Re-Volta jest największym i najbardziej opiniotwórczym forum koniarskim w Polsce wynika właśnie z tego, że jest klubem, do którego niełatwo się dostać - że nie schlebia się tu "szczawikom" i nie dostosowuje do ich życzeń, tylko wprost przeciwnie.

Zauważ, że i w Eton i w innych elitarnych szkołach, też "nowych" czekało ciężkie życie: brutalne, poniżające traktowanie ze strony starszych, konieczność spełniania ich zachcianek, służenia im w najbardziej intymny nawet sposób - co nie każdemu zaraz musi się podobać. A jednak: szkoły te były i są w dalszym ciągu - oblegane i cieszą się wciąż niesłabnącym prestiżem.

Nie widzę najmniejszego powodu, dla którego Re-Volta miałaby być "miła" dla szczawików. Wręcz przeciwnie! Póki "szczawiki będą dla Re-Volty" - a nie odwrotnie - będzie nasze forum kwitło i rosło w siłę. W miejsce jednego obrażonego (który i tak chyłkiem wróci - za jakiś czas...), przyjdzie dziesięciu czy stu innych, którzy zostaną...
18 marca 2013 20:42
Nie znam NIKOGO, kto w normalny sposob, nie dublujac i nie smiecac zapytal i nie dostal odpowiedzi, albo zostal zjechany. I owszem, poki bedzie glupio pytal nie bedzie mile widziany. A tym bardziej jak glupio pyta i rzuca tylem. A trolla czasem fajnie sie karmi, jak w TV nic nie ma, i fajnie jest go posiekac jak na szczypior przystalo, i skonsumowac w doborowym towarzystwie przy popcornie. KONIEC.
Wkurza mnie to!!!!!!!!!!

[quote author=eros link=topic=785.msg1718307#msg1718307 date=1363553665]
Tak, tak. Skrytykujcie każdego, kto jest tutaj pierwszy dzień i chce się o coś zapytać. Jak będę miała czas to poczytam regulamin, aczkolwiek nie widzę takowej potrzeby, gdyż chcę tylko uzyskać odpowiedzi na to pytanie, a potem wyjść i pracować z tym koniem.

eros, kazdy z nas, &*^$^$%*(&&😉(&*, byl tu pierwszy dzien!!!!!!!!!!!!!
I 99,9 procent nie byla )(&&%^$^)(*)*(&^&%^$, jak Ty.

Pracować z koniem, taaa. Wyczesac grzywe Rainbow czy zaplesc Fluttershy?

[/quote]

Staram się i jestem bardzo miła dlatego też nie rozumiem zupełnie o co ci chodzi. I niee, nie chodzi mi o czesanie grzywy plastikowym zabawkom. xDD
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się